Jde o vše! Svědectví insidera české politické scény – BABIŠOVA VOLBA – občané čtěte a šiřte ve vlastním zájmu!

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 29. březen 2024 0:44

Jde o vše! Svědectví insidera české politické scény - BABIŠOVA VOLBA - občané čtěte a šiřte ve vlastním zájmu!

Korupce chobotnice

Pomlouvačná kampaň a umlčování - WWW.SINAGL.CZ - nabývá na síle! - Andrej Babiš provází Čapím hnízdem - Břevnovský klášter 14.10.2017: OPUS BONUM o občanské společnosti

Rozhovor s Ondřejem M., který řadu let působí v zákulisí politiky a komentuje současné dění. Rozhovor je anonymní, protože je hodně kontroverzní, ale i babis Budujeme stat pro 40 milionutak si myslím, že by mnohé lidi mohl zajímat. Nebo měl. Jak skončí „Babišova volba“ a jaká bude doba určí občané! Každý neseme osobní odpovědnost – i za ty, kteří ještě volit nemohou!

Dobrý den pane Šinágle,

rád bych Vás požádal o pomoc. Mluvil jsem s jedním svým známým, který má osobní zkušenosti z politiky a je schopen popsat, co se děje v zákulisí. Protože mi připadá, že současná situace je fakt donebevolající (viz rozhovor), tak jsem ho přemluvil, abychom zkusili pod podmínkou naprosté anonymity tento rozhovor zveřejnit. To se mi také povedlo.Rád bych tyto informace sdílel s jinými lidmi a Vy jste jeden z těch, kteří se nebojí publikovat i věci, které normální média publikovat nikdy nebudou, pokud to neslouží zájmům těch, co tato média ovládají. Rád bych Vás proto poprosil o sdílení odkazu na tento rozhovor na Vašem webu, nebo napsání článku o něm nebo podobně.


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing