Bulletin č. 04/2018

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
čtvrtek 28. březen 2024 10:54

Projev prof. Petra Piťhy z 12. března 2015 je třeba stále připomínat

Smysluplná řeč moudrého muže… Proč neposloucháme moudrých slov takových lidí všichni… Tento pan profesor má tolik pravdy ve své řeči až mě mrazí a to jsem ateista… Něco tak neskutečně skutečného jsem již dlouho neslyšel... Při těch slovech mrazí - NÁDHERA, že máme mezi sebou takové statečné Duše!!

„Když si lidé věří, jsou svorní. Jednota posiluje, když ji lidé chtějí, když si ji navzájem žádají. Vzájemnost je něco jako podat si ruce a podívat se do očí. Vstřícnost a oboustranný zájem vytváří teplo přátelství, při kterém oba pookřejí. Je to opak toho, když vzdělaný člověk si o sobě myslí, že má patent na rozum. Poslouchat, nebo přečíst si jeho projev, zamýšlet se nad formou dá posluchači, nebo čtenáři více než kdyby ho někdo přesvědčoval. Kdo se zamyslí, napadnou ho myšlenky. A myšlenek si má člověk vážit. Jsou jako ženy. Když na ně zapomeneme, zapomenou také  na nás. Když se jim věnujeme, rozvinou se a napadnou nás další. Je to někdy jako rozkvetlá louka. Ani to člověk nestačí vnímat jak přispěchají a dávají přednost dalším. Umět je číst a naslouchat je pěkné, ještě lepší je se na nimi zamýšlet. Přijdou vlastní.“

Karel Mrzílek, 30.1.2018

 



Volba byla především o Babišovi

LN NL hackeri Kreml USA 270118Babiš jako první politik skutečně slouží zemi. Uznává to stále více občanů, kteří si zachovali zdravý rozum, úsudek a nenechají se ovlivnit mediálními manipulacemi ohrožených.

Zvítězila vůle země, nebo vůle Kremlu? - Drahošův tým uvažoval česky, černobíle, netakticky, proto prohrál, když se postavil proti Babišovi. Přecenil stav postkomunistické společnosti. Usnadnil tak snahy Kremlu, který moc práce neměl – Kdo zaručuje kontrolu volebních výsledků? Pouze MV?! Zpráva Holanďanů je dost znepokojující i když nepřekvapivá.

Proti Schwarzenbergovi zabraly Benešovy dekrety, pomluva manželky a nezákonný inzerát v BLESKu v den volby. Proti Drahošovi „uprchlíci a „estébák“, čili hra na pudy, strach a nenávist…


Číst dál

ZOH Pchjongčchang 2018 – místa, program a dopingová katastrofa!

ZDE budou ZOH probíhat. PROGRAM.

P.S.

Rusko hledá po celém světě korunního svědka státem řízeného dopingu – dne 29.1.2018 vystoupil v ARD v hlavních večerních zprávách. Byl vysílán speciální pořad od 22:45 hod. Cituji z úvodu k pořadu: Už první výsledky jsou pro světový sport alarmující: Již při LOH 2008 v Pekingu a 2012 v Londýně měl probíhat státem řízený doping v Rusku. To potvrzují výpovědi korunního svědka ruského státního dopingu Grigorije Rodschenkova v rozhovoru pro ARD.

Na vedoucího moskevské antidopingové laboratoře je vydán mezinárodní zatykač. Zmizel - je v programu na ochranu svědků USA. Shlédl jsem tento dvoudílný dokument. V rozhovoru Rodschenko tvrdí, že bez schválení Putinem by státní doping nemohl probíhat. Všichni jeho nejbližší spolupracovníci zemřeli za podivných okolností.


Číst dál

Labutí píseň Zemana a jeho „zemanova“? Doufejme – hodně přituhuje!

Dezinformacni weby 2018Dnes zveřejnilo Holandsko odhalení celého Moskevského centra na rozvracení USA a NATO!LN DR Matous 260118

Druhá debata prof. Drahoše a Zemana se konečně přiblížila západním standardům, byť místy moderátorka podléhala svému nutkání a netrpělivosti, jak je známe z jejích rozhovorů na ČT24. Opět nepřekvapil gen. řed. ČT Petr Dvořák, který předal manželce Zemana kytku, ale už ne manželce Drahoše. Oceňme, že tentokrát nepodal popelníček…  

Zeman už pochopil, že radikální „likvidace“ protivníka mu nové voliče nezíská. Drahoš se hodně zlepšil, jen byla škoda jeho nekontrolovaných úsměvů vůči protivníkovi. Klid a Haskova Troska Sobotanadhled působí mnohem více, pravda podle intelektu a kultivovanosti diváka. Zeman „zabodoval“ traktory pro Rusko, Drahoše zase podpořili traktoristé přímo v PrazeJ Překvapila poradkyně US presidentů Eliška Hašková, která seděla mezi režisérem Troškou a hercem Sobotou?! Zřejmě jsou v Bílém domě jsou také nadšeni z Troškových filmů, když si takové „hodnoty“ porozumí a rozumí…

Článek pana Matouše vpravo NEBÁT SE A NEKRÁST (LN 26.1.2018) to nemohl vyjádřit lépe!


Číst dál

Korunovační klenoty i z jiného úhlu pohledu

KK 3 220118V pondělí 22 ledna jsem si odčekal 2 ½ hod. ve frontě. Utekly velmi rychle díky rozhovorům se zajímavými lidmi. KK 4 220118

Např. jsem hovořil s jedním bývalým, poctivým starostou jednoho moravského města. Vyprávěl mi mj. o dotacích, které bylo možné jistě získat jen pokud se dotace rozdělí i mezi ty, kteří je zajistí, nebo, že bude zvolen starostou, pokud podpoří ČSSD apod. Neřekl nic neznámého, ale když to slyšíte od přímého svědka, má to jinou hodnotu vnímání těchto lumpáren, za kterými stojí zkorumpované politické strany a jejich lidi na úřadech. Udělal kus dobré práce, ale na pokračování už „neměl žaludek“.


Číst dál

Kdy začne justice soudit zločince ve svých řadách? Mstní se chorobně na nevinných!

IUSTITIA slepa zena… Takže - suma sumárum : Obžalovaný byl odsouzen na základě výpovědí vlastní manželky o domácím násilí (manželky, u které u soud sám musel připustit, žeVlckova sms lže tak, že už ani neví, kdy lže a kdy mluví pravdu) a policajta, který ho instruoval k distribuci drog a následně mu zničil telefon, jenž byl schopen tohle všechno prokázat. …

Ta paní soudkyně Haňková  mne odsoudila na nejvyšší možný trest přestože moje manželka nechtěla odsouzení a přestože státní zástupce navrhoval nejnižší možný trest. Jelikož jsem nebyl schopen zaplatit advokátovi poslední fakturu, vypověděl mi plnou moc. Upozornil mne, že Nejvyšší soud možná odmítne moje dovolání na Haňkovou (které tam Haňková poslala až po 3 měsících). Haňková ví, že jsem advokátům na svoji obhajobu zaplatil přes 600 tis za 2 roky a že jsem se finančně vyčerpal a zadlužil. Vychutnává si mne. Nevím co si počít – všechno zamítnuto. Jsem opravdu zoufalý…

Usnesení JUDr. Dany Haňkové o předběžném opatření – 18.1.2018

Ustanovení obhájce JUDr. Danou Haňkovou – 24.1.2018


Číst dál

III. Jak dlouho ještě se budou moci chovat někteří soudci jako zločinci ?

IUSTITIA slepa zenaDobry den pane Šinágle.


Sleduji Vaše tažení a nezištnou pomoc i poskytovanou naději těm, kteří ji hledají velmi často i mezi samotnými řádky některých textů. V roce 2012 jsem Vás požádal o doslovné zveřejnění I. + II. článku ... "Jak dlouho ještě se budou moci soudci chovat jako zločinci?".


Číst dál

Tertium datur

IUSTITIA pada… Jenže to by nesměli být čeští soudci takoví, jací jsou: obludně líní, nevzdělaní, hloupí a v některých případech, jako soudkyně Cihlářová, prostě a jednoduše zlí.

* * *

Někteří z mých čtenářů si možná ještě vzpomenou na rozsudek Nejvyššího správního soudu, dílo soudkyně zpravodajky Elišky Cihlářové (soudkyně mimořádně špatné a bohudíky již bývalé), jímž bylo rozhodnuto, že ve sporu o informace s předsedkyní Nejvyššího soudu nemohu uspět, protože jsem nepodal na její postup stížnost k ní samotné. Ano, pokud existuje soudcovské peklo, jsem pevně přesvědčen, že se do něj Cihlářová dostane a bude toto své rozhodnutí muset den co den odůvodňovat!


Číst dál

PRAVDA O ŠTEFÁNIKOVI

Stefanik a letadloAni 95 rokov, ktoré uplynú od smrti Milana Rastislava Štefánika, nedokázalo zbaviť túto veľkú postavu slovenských národných dejín mýtov, zbytočných legiend a nejasností.

Václav Havel odovzdal svojho času vtedajšiemu slovenskému prezidentovi Rudolfovi Schusterovi zväzok dokumentov, vrátane záznamu o pitve Štefánika a jeho trojčlenného sprievodu. Vraj ani v jednom tele sa nenašla guľka. To nestačí?

Lenže pochybnosti sú o samotnej pitve, o odlišných pitevných správach a akým zvláštnym spôsobom sa vykonala na tretí deň po havárii lietadla v pitevni česko-slovenskej posádkovej nemocnice v Bratislave.

Objavili ste niečo nové v súvislosti s tragédiou pri pátraní v talianskych archívoch?

Natrafil som tam napríklad na tvrdenie, podotýkam anonymné, podľa ktorého Štefánikova tragédia bola natoľko cielene plánovaná, že ústredie ČSR žiadalo, aby ho sprevádzali slobodní, neženatí talianski letci, ktorí nemajú rodiny. Akoby sa vopred plánoval ich neblahý koniec. Vtedajší šéf vojenských archívov plukovník Giacchi sa k tomuto listu vyhýbavo vyjadril v roku 1930 tak, že podľa neho sú dôvody, aby sa nad touto záležitosťou udržalo tajomstvo.


Číst dál

Československá legie v Rusku - Naloženi bohatě cizími poklady ...

Legie logoV polovině srpna 1914 vyhověl car žádosti ruských Čechů, kteří chtěli vytvořit samostatnou jednotku. Na Sofijském náměstí v Kyjevě proběhl dne 11. října slavnostní ceremoniál potvrzení vládce celé Rusi. Jednalo se o čtyři pěchotní jednotky, jejichž členové se nazývali „Česká družina“ a chtějí za každou cenu osvobodit svůj domov od rakouské nadvlády. Důstojníci jsou Rusové, s jedinou výjimkou: Pensionovaného generála, důstojníka Jaroslava Červinky, který se může zúčastnit i přes jeho 66 let. Ruské noviny považují celé spíše za kuriozitu a považují je za tzv. Husitské legie.

V rámci Ruské 3. armády pod velením podplukovníka Lokockija si počínali Husité poměrně úspěšně - panslovanská agitace v týlu nepřítele. Už v říjnu se ale vzdávají části 36. pěšího pluku a 30. pluk Zemské obrany u haličské Jaroslavli bez zřetelného odporu. V březnu 1915 dezertovalo 12 kompanií ze dvou regimentů.


Číst dál

PČR „POMÁHAT A CHRÁNIT? Jen vyvolené!

Policisté radí tátovi, aby unesl své děti a nevracel je matce?! Není to prý trestný čin, i když má matka syny v péči... Níže podklady, na jejichž základe soudkyně JUDr. Dana HAŇKOVÁ rozhodla, že zákaz styku se syny trvá - to už je zoufalost…


Číst dál

Přijímání žáků s odlišným mateřským jazykem na SŠ 2018?!

Sabatova v satkuTento E-mail je zřejmě rozesílán vedení všech středních škol v Praze, dost možná i v celé České republice? Možnost získat rychlokursem vědomosti Sabatova Anna VOPZákladní školy zavání „pozdravy“ ze země, kde „zítra znamená včera“…

From: META, o.p.s. - Společnost pro příležitosti mladých migrantů [mailto:pechlatova@meta-ops.cz]

Sent: Friday, January 26, 2018 12:13 PM

To: PhDr. Kohoutová Ivanka, Ph.D. kohoutova@szs-ruska.cz

Subject: Přijímání žáků s odlišným mateřským jazykem na SŠ 2018


Číst dál

Zpráva OLAF Babiše z ničeho neobviňuje

Dokázat, že Jana Mayerová vědomě uvedla Řídící orgán ROP SČ údaji v žádosti v omyl, nebude jednoduché a povede k tomu, že se soud začne zabývat rolí, již při udělení dotace hráli odpovědní pracovníci Řídícího orgánu ROP SČ Bendl a Kupsa. A ta se pravděpodobně ukáže rozhodující a oba skončí na lavici obviněných. Objevila se i zpráva, že Výbor ROP Střední Čechy neschválil vynětí Čapího hnízda z financování EU, neboť se opozice obávala, že kauza bude na národní úrovni zametena pod koberec. Správné rozhodnutí, kterého ovšem bude možná ROP brzy litovat.

Mayerová je přesvědčena, že se vše odehrálo podle tehdy platných pravidel a se souhlasem úřadu. O tom svědčí její výpovědi uvedené ve zprávě OLAF i v článku, v níž žádnou vinu nepřipouští: „Odhlédnouc od faktu, že jsem stoprocentně přesvědčená, že vše bylo v pořádku, je třeba říct, že se respektovaly všechny pokyny a výklady platné v roce 2008.“

Z české verze zprávy OLAF vyplývá, že jsem se nemýlil a že moje očekávání jen konkretizuje. Jméno Andrej Babiš je v ní zmíněno 18krát, vždy jen v kontextu informací, co, kde a kdy řekl, či vlastní nebo podepsal. Nikdy však nebyl předmětem vyšetřování OLAF, a ani ho nevyslechl jako svědka.


Číst dál

Komu a čemu slouží novinář Miroslav Mareš?

Mares MiroslavVystudoval jihlavské gymnázium, poté pracoval jako poradce v oblasti počítačů a působil jako novinář na volné noze. Poté se stal členem jihlavské regionální redakce MF Dnes. Věnoval se kauze Budínka, za kterou obdržel Cenu Karla Havlíčka Borovského za rok 2010. V roce 2012 byl propuštěn z MF Dnes a pracoval v jihlavském pivovaru, píše o něm Wikipedia…

Vážím si, že se věnoval kauze Budinka. Poté, co město Havlíčkův Brod - díky jeho aktivitám - odmítlo ocenit plk. Vladimíra Chadalíka, zavolal jsem mu a chtěl vědět proč se také stejně intenzivně nezajímal o plk. Antonína Stachovského? Toho město Havlíčkův Brod ocenilo, ačkoliv žádným hrdinou, ve srovnání s plk. Chadalíkem, zcela prokazatelně nebyl? Výsledkem byl tento rozhovor ze dne 18.1.2018. Názor si můžete udělat sami, ale pokud takovýto „novináři“ jsou oceňováni tak významnou cenou, tak se Karel Havlíček Borovský musí obracet v hrobě. Ten pevně stál za svou prací, zásadami a postoji celý život. Miroslav Mareš viditelně zachovává pouze postoje poplatné době…  


Číst dál

Kupte si Helenku Vondráčkovou, určitě na tom nevyděláte...

Agentura MM nabízí koncerty a vystoupení HV za velmi tvrdých podmínek. Ti, kdo se odváží, mají mnohdy velké potíže tak jako pořadatelé, kteří se dali zlákat hezkými řečmi o výhodné koupi. Mnozí pořadatelé si dle dohodnuté smlouvy koncert koupí a je na nich, jestli vydělají, nebo spíš prodělají a kolik. Zásadním problémem smlouvy Agentury MM je, nesmíte cuknout, i když už víte, že je koncert neprodejný dle ekonomických představ....

Když se tento senzační projekt koncertu HV ukáže pro pořadatele jako neprodejný, už v podstatě nemá možnost koncert odvolat, protože smluvní pokuty jsou tvrdší než si uvědomil při podpisu. Ještě v době, kdy je pokuta zatím jen 75% ze sjednané částky okolo 800 000 Kč, se tedy pokusí ještě něco prodat. Pak už je pozdě, a pokuta je 100%... I tak přichází pokus o zrušení koncertu ze strany pořadatele...


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing