Bulletin č. 06/2018

Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.
pátek 19. duben 2024 12:46

„Bacil zla“

 Havel a Tigrid„Šest let nacistického řádění nás postačilo infikovat bacilem zla, které jsme si stanovili jako princip vlastní kolektivní viny. Nebo jsme nepoznali dost špatných Čechů a SDL CZ StatiSlováků? - Benešův režim v Československu pokračoval až do roku 1947 téměř plynule v „gestapácké morálce“ proti Němcům. Článek skvěle doplňuje dopis redakci LN „Nejen Hitlerova válka“ z dnešního dne - níže.

V červenci 1947 skončilo v Československu vyhnání Němců. V květnu 1939 jich bylo napočítáno 3.331.415, včetně mnoha Židů, kteří se při sčítání obyvatelstva prohlásili k německé národnosti a byli od květnu 1945 vyhnání se třemi miliony Němců za Benešova režimu: 1945 - 660 000 během „divokého odsunu“, v roce 1946 2,256,000 během „organizovaného“, přitom jich celkem 60.000 přišlo o život (pozn. oficiální SL počet: 241.000!). 1646 vlaků, každý s kapacitou 40 vagónů pro 1200 lidí, vyvezly lidi pryč - 1,5 milionu do USA a 800.000 do sovětské zóny. Byla spáchána „genocida“, konstatoval UNO expert jako Felix Ermacora a další.


Číst dál

Republika nechtěná

Mapa Rakousko Uhersko„V roce 1918, 28. října, byla roztříštěna naše monarchie velkou zradou českých ministrů a byla založena slavná Republi­ka československá. Ale tato nebyla tak slavná, jak by si ji mnohý mohl představo­vat….“

Na malém blogu s názvem Freiheit se těsně před Vánoci objevila ne­nápadná Zpráva dne. Krkonoš­ský patriot Antonín Tichý zde popisuje zdánlivě banální příhodu: „Dnes v 9.00 dopoledne byl v kanceláři starosty města Svoboda nad Úpou (něm. Freiheit - pozn. red.) oficiálně otevřen malý tubus z mako­vice sanktusové věžičky zdejšího katolic­kého kostela sv. Jana Nepomuckého. Ma­kovice i s vrcholovým křížkem spadla při nezjištěné vichřici před několika lety a do­dnes na věžičce chybí. Nalezené zaletované a silně zkorodované pouzdro našel do­jíždějící pan farář....“

Událost mikrolokálního významu, řekli bychom v Chlívku a přestali čisti dále. Leč přesto další čtení doporučujeme.


Číst dál

ARD: Tajná věc doping – olympijské spiknutí!

V Mediathek ke shlédnutí do 29.1.2019 – !!! DOPORUČENO !!! – Sport je jen obchod a doping zcela mimo kontrolu - http://programm.ard.de/TV/daserste/geheimsache-doping/eid_28106506499098

... Závěr první části je alarmující pro světový sport: Již v letních hrách v roce 2008 v Pekingu a v Londýně v roce 2012 mělo Rusko provádět státem podporovaný doping. To potvrzuje svědectví hlavního svědka ruského státního dopingu Grigoriho Rodschenkowa v rozhovoru pro ARD. Bývalého ředitele moskevské antidopingové laboratoře hledá Rusko s pomocí mezinárodního zatykače – nachází se v programu ochrany svědků v USA a ukrývá se. Opustil Rusko z obavy o svůj život, jeho nejbližší spolupracovníci zemřeli za podivných okolností…


Číst dál

ZOH v Pchjongchangu jsou ovládány ziskem a politikou

Kimova sestra a bodygardiNabízet vstřícnost zločinnému systému se nikdy a nikomu nevyplatilo. Je alarmující, že jí podléhá i MOV, který umožnil návštěvu sestry severokorejskéhoLN ZP Vec rodiny 100218 diktátora na ZOH. Nečinně přihlíží nedůstojné izolaci hokejistek KLDR se kterými je zacházeno jako s poslušnými „ovcemi“. To už není snaha o mírumilovnou vstřícnost, ale podléhání diktátorovi. Ten, který starého, jednoho z nejvyšších generálů armády, nechal popravit výstřelem z protiletadlového kanónu a čemuž musela přihlížet celá jeho rodina – mnoho z něj nezbylo…

Kolika OH se v jejich historii na pozvání organizátorů zúčastnili zástupci zločinných režimů či rodinní příslušníci zločinců?! Zlo ze své přirozenosti nikdy neocení dobro, považuje ho za slabinu, kterou vždy využije. Rozumí jen síle. Toho jsou si vědomy jak USA tak i Polsko, Izrael a další země. Také bychom na to neměli zapomínat, neopakovat stále stejné chyby a konečně přestat jen kritizovat, naříkat a divit se. Takový postoj nevede ke svobodě, ale jen k dalšímu otroctví.


Číst dál

BOUŘE a LETY: Tomio Okamura popírá své proklamované zásady jen pokud se jedná o něho samého

Lety aversAktualizováno 13.2.2018: Reportéři ČT: 46 milionů z hnutí Úsvit měl podle smlouvy dostat Okamura - Den obětí holocaustu je Významný den od roku 2003, Okamura lichvarOkamura ho chce navrhnout?! Škoda, že ČT nevyčkala jeho reakce a rozhovor ukončila – také gesto! Tak to dopadá, když se moc mluví, nemyslí a málo ví, resp. neví. Okamura veřejně přiznává, že od roku 2003 Den obětí holocaustu nikdy neuctíval…

 Václav Moravec v rozhovoru s Renatou Kalenskou: „Když člověk vypadne z této země na deset patnáct dnů, tak si uvědomí, že to není normální co se tady děje a že v Rakousku, Německu, ve Velké Británii by se toto nedělo.“

Tomio Okamura propaguje odvolatelnost politiků. Nyní se sám chytil do vlastní pasti. Samozřejmě, že neodstoupí jak by učinil každý západní politik a že jich už bylo! Nebylo třeba Lety planekje odvolávat – odstoupili sami, dobrovolně a okamžitě. Např. švédská ministryně, která zaplatila vládní kartou protože neměla drobné (v příších volbách byla opět zvolena).

U nás se odměňuje zpronevěra peněz pod vedením poslance Okamury znovuzvolením! Jistí lidé pocit odpovědnosti, studu a hanby nepociťují, resp. neznají. Jedinou „normou“ jejich „hodnot“ jsou peníze. Čím více jich mají, tím se cití „hodnotnější“. Proto se jejich výrokům nedivme. Otázkou je, jak dlouho jim to budou Obcan zvraciobčané dovolovat, pokud pod vedením takových zlotřilců nechtějí skončit v bídě a bezpráví?!

Tábor lety začal svůj provoz se 640 českými vězni, poté začal přijímat slovenské židy (jejich majetek pomáhal zabavovat otec Livie Klausové), kteří poté končili v Osvětimi jako Romové, kteří přišli do tábora Lety po nich. Před 7 lety jsem zveřejnil článek Případ nepovšimnuté knihy Bouře, přinese další bouři…?! jehož obsah stojí za to stále připomínat. Knihu Bouře už neseženete... Těžko se dočkáme druhého vydání... Níže si můžete přečíst ukázky:


Číst dál

Nedopusťme nahlodávat evropskou celistvost - ještě můžeme myslet samostatně

CZEXITJe potřebné vědět proč se referenda navrhují. Třeba to o vystoupení z EU. Jsme nespokojeni s úředníky v Bruselu. Nespokojeni být můžeme nikdo nám za to nic neudělá. Nespokojenost patří k demokracii. V totalitě k ní patřilo vyrážení zubů, nemožnost přijmout dítě na školu, poslouchat kdo kdy a proč byl odsouzen a hlavně se řídit co rodná strana rozkázala. Jen žádné stížnosti držet hubu a krok.

Dnes Koruna česká je pevná a nepadá. Občanstvo jezdí na chaty, může nadávat podle potřeby. Je to naše mentalita. Je zbytečné se rozčilovat, že komunisté sedí v demokratickém parlamentu a jejich nejbližší, kteří jim nedají ublížit, jsou v talárech na vysokých soudních křeslech. Potravin je dost a na pultech se dlouho nezdrží. Nezaměstnaností je nízká.


Číst dál

Dá se v ČR objednat trestní stíhání a odsouzení? A jak jednoduše – např. stačí svou "ženskostí" ovlivňovat vyšetřovatele!

IUSTITIA slepa zenaAKTUALIZOVÁNO 10.2.2018: Trestní oznámení Petra Vlčka na Janu Vlčkovou ze dne 6.12.2017 a odpověď státního zástupce Martina Susky ze dne 8.2.2018. Státní zástupce neuvádí svůj titul? Jeho jednání a způsoby nutí k zamyšlení, zda své právnické vzdělání neabsolvoval na ZČU v Plzni… Co je ještě v této zemi normální?! Státní zástupce, který pravomocně pana Vlčka odstíhal v "domácím násilí" a nepravomocně z "nebezpečného vyhrožování" anonymním dopisem, nyní bude opět u soudu – ten samý, který obdržel od pana Vlčka souhrn trestních oznámení na svoji manželku.

Poslechněte si jak policista Kunc ujišťuje Janu Vlčkovou (zavolala mu), že nebude stíhaná !! Policista Kunc ji opět ujišťuje ve velmi neformálním rozhovoru PCR pomahat a chranit(zavolal jí), že nebude stíhaná a že její manžel bude odsouzen !!! GIBS nekonal jak má. Místo okamžité výpovědi a obvinění policisty Kunce pro zneužití funkce a pravomoci veřejného činitele, byl jen kázeňsky „potrestán“, ale nenechal si to líbit… PČR „pomáhá a chrání“ výběrově, podle objednávky !!! J.Š.

* * *

Nevím jak ještě víc zakřičet a nezbláznit se při pohledu na logiku těchto lidí, kteří nejenže mají ještě volební právo ale i zcela legálně posílají druhé do vězení - V tomto případě policistou Adamem Kuncem oceněným  jako Osel měsíce v jiném nesouvisejícím případě - Policista Kunc se státním zástupcem Suskou jí při tom dělali virtuální bodyguardy, když mně Suska na základě pokynů Kunce zavřel bezdůvodně na 48 hodin do CPZ (cela předběžného zadržení) - právě na dobu kdy manželka rabovala společné obydlí...

První „trestný čin“:

Manželka, která ode mne odešla v září 2015 poté, co jsem ji požádal, po 2 týdnech, aby mi vrátila hypoteční peníze na stavbu domu, které zpronevěřila, tak si na mne začala podávat řadu trestních oznámení a rozjela řadu vyšetřování, aby udělala kolem sebe "kouř" a neřešila se otázka její zpronevěry.


Číst dál

JUDr. Hana Marvanová přiznává nepřímo svoji vinu

Marvanova HanaAK Žižlavský - Zpráva o stavu řízení ze dne 26.1.2018 (soudní spory, žaloba na vydání bezdůvodného obohacení). Nabídka dr. Marvanové byla odmítnuta. Věřitelský výbor vyslovil souhlas se smírným řešením sporu, ale nabídka se však zásadním způsobem rozcházela s částkou nabízenou ze strany žalované. S ohledem na uvedené dostal insolvenční správce pokyn pokračovat ve vedení sporu.

Jen u začátku kauzy v létě 2014 byla přítomna TV PRIMA. Od té doby vládne mediální mlčení, zato dr. Marvanová dostává stále mediální prostor, kde káže o „dobrých mravech“, kdy sama je důkazem jejich opaku. Je to jen další důkaz komu a čemu slouží česká justice a média.


Číst dál

PŘED 69 LETY ODSOUZEN DLE ZÁKONA Z ROKU 1855; SOUD ROZSUDEK ZRUŠIL

Banská Bystrica 6. 2. 2018: V únoru 1949 byl tehdy třiadvacetiletý Dezider Matta z Košic odsouzen – podle tehdy platného vojenského trestního zákona císaře Františka Josefa I. z roku 1855 – k osmi měsícům zostřeného žaláře za to, že kvůli svému náboženskému přesvědčení svědka Jehovova „odoprel prevziať pušku“. Soud to právně kvalifikoval jako zločin „porušení subordinace“.

V roce 1991 požádal Matta o soudní rehabilitaci. Předseda senátu Vojenského obvodového soudu v Banské Bystrici mu však sdělil, že navzdory veškerému úsilí se spis z roku 1949 nepodařilo najít, a tak jeho žádost nelze projednat. Matta tedy vzal návrh zpět. V roce 2015 Matta zemřel.


Číst dál

Průmyslová zóna Žebrák

PZ Zebrak 050218Kdyby se naši předci probudili, asi by se nestačili divit, jak se změnilo naše město, jeho okolí, prostředí a jeho atmosféra.KK BL 1 020218

Tyto fotografie jsem pořídil 5.2.2018. Nepotkal jsem občana Žebráku, který by byl masivním rozvojem průmyslové zóny nadšen. Ze Stroupinského potoka, kdysi plného života, se stalo odpudivé betonové koryto. Flora a fauna takřka vymizely. „Kočičáky“ na náměstí nahradil asfalt a dvě staré lípy před kostelem, kterým jsme nedostatečnou péčí zkrátili život, nahradily nové. Odhalili tak nehezký vzhled kostela, který snad bude letos napraven. Průmyslová zóna spolu s fotofoltaikami má mít už větší plochu, než samotné město?!


Číst dál

... Text vkládejte sem, nadpisy nastavujte jako "Nadpis 2" ...

Nemáte dále zájem o Bulletin? ODHLÁSIT
Powered by AcyMailing