Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Kladivo_pokuta_50000_OS_Teplice_070312Aneb StB, komunisté, firma TCHAS, její zaměstnanci Kašpar, Varmuža, Paclt, ministr JUDr. Jiří Pospíšil, soudce Mgr. Tomáš Hájek a Magistrát Ostrava – vše souvisí!

„Dobrý den, posílám usnesení Mgr. Tomáše Hájka. Místo aby stíhaly zločinnou firmu tak stíhají okradené firmy, občany a OSVC. Už vážně nevím jak dál Vladislav Kladivo“ (7.3.2012 – 12:18 hod.)

O panu Vladislavovi Kladivovi jsem psal už dříve. Jsem naprosto konsternován, co je v naší zemi stále ještě možné! Kladu si otázku co nastane, nepostaví-li se tomuto zlu co nejdříve společně všichni slušní občané. Soudkyně OS Teplice by nejraději soudila firmu TCHAS jako původce. Musela soudit a odsoudit poctivého podnikatele, který se  jen díky podvodníkům z TCHASu dostal do druhotné platební neschopnosti a následně neřešitelných problémů. Toto video je odstrašující a současně veřejnou obžalobou nemalé části české justice, ale i ostudou občanů, kteří to svoji nečinností umožňují.

Rozhovor s úřednicí Magistrátu Ostrava s panem Kladivem ve věci známé kauzy skandálně zhotoveného chodníku – samozřejmě firmou TCHAS.

Doplňuji, že majitelé podvodné firmy TCHAS byli součástí podnikatelského doprovodu prezidenta Václava Klause při jeho návštěvě Polska. Všechna čest jak „kvalitní“ si umí prezident vybírat doprovod. Viditelně zde platí ono přísloví o žábách…?!

Soudce Mgr. Tomáš Hájek, resp. už bývalý (také soudil pana Ing. Jiřího Fialu) je také pěkný vejlupek. Hrozilo mu kárné řízení a tak ho raději ministr Pospíšil odvolal z místa soudce v Praze a jmenoval státním zástupcem v České Lípě. Dříve byl soudcem u OS Teplice a kde také pana Kladivu odsoudil k této nemravné 50.000,-Kč pokutě. Takto trestá zločinný soudce poctivého podnikatele, přitom sám způsobuje škody v daleko větším rozsahu, jak materiálním, tak mravním. O těchto členech justiční mafie si můžete přečíst více na tomto odkazu!

Můžete-li někdo pomoci panu Kladivovi jakýmkoliv způsobem, prosím ozvěte se mu!

„Zdravím, jsem na tomto čísle +420 733 403 344. Bohužel nemám kredit na zavolání, jen přijímám hovory. Dal jsem to na sklo a požádal o sdílení. Jsem neustále státem šikanován a začali šikanovat i moji rodinu, různými pokutami. Díky za medializaci. Snad se mi někdo ozve, nebo už nevím jak dál. Kladivo Vladislav“ (7.3.2012, 14:40 hod.)

„Díky, já půjdu asi na psychiatrii, protože já už fakt nevím jak dál  To přeci není normální, zlikvidovali mi rodinu, majetek, firmu a jim to nestačí. Vláďa.“

(7.3.2012, 16:10 hod.)

 

Jan Šinágl, 7.3.2012

 

P.S.

Na pomoci panu Kladivovi se již pracuje. V nouzi uspořádáme demonstraci, budeme bušit na dveře odpovědných dokud nebudou konat! Povzbuďte ho, prosím, alespoň SMS, či přímo zavoláním. Je hodný obdivu, jiní by to dávno vzdali, skončili v Bohnicích či sebevraždou. Takovou radost těm darebákům pan Kladivo jistě neudělá, ale je třeba mu účinně pomoci! To co naložil jemu Pán Bůh je náklad, pod kterým by se asi většina z nás zhroutila a už nevstala. J.Š.

 

Vladislav Kladivo, jeho boj a utrpení s postkomunistickým dědictvím

Už jeho prarodiče byli StB v 50-tých letech zbaveni majetku. V té době provozovali řeznictví, restauraci a rozsáhlý statek s několika hektary polí. Vše jim bylo zabaveno, náhrad se nedočkali ani po roce 1989. V 70-tých letech přišlo StB za jeho babičkou, aby na své náklady odstranila zchátralé stavení statku, nebo aby dobrovolně vydala veškeré dokumenty ohledně vlastnictví. Babička, díky okradení, nemohla financovat odstranění zabaveného statku a tak StB doklady vydala.

Po roce 1989 jeho rodiče žádali o vyrovnání, kterého se jim nedostalo. Ubíhaly dlouhé roky až začal v roce 1992 podnikat, pomalu a od nuly. Postupně budoval malou firmu až do roku 2006, kdy vlastnil byt 3+1 v Teplicích a pořídil si podobný statek, jako měla jeho babička s dědou. Byl opatrný, neměl dostatečnou finanční hotovost a tak  část statku profinancoval hypotékou, na kterou mi ručili jeho rodiče.

V roce 2006 měl v oboru stavebním nasmlouvané zakázky v řádu 8 až 12 milionů korun. Poté došlo k onomu osudovému setkání s firmu TCHAS a jejich jednateli s StB minulostí. Již v dubnu 2006 měl za sebou řadu malých zakázek a v květnu nastoupil na zakázku pro firmu TCHAS. Dodal materiály na stavbu v hodnotě 255.000,-Kč a začal provádět montáž obkladů a dlažeb. Po třech a půl měsících nedostal zaplaceno a dostal se do druhotné platební neschopnosti. Dnes jsou to významní podnikatelé s „krví na rukou“. Místo aby ho stát ochránil, začal jej i stát likvidovat pokutami. Nyní má zaplatit pokutu za pomluvu ve výši 50.000,-Kč jen proto, že zveřejňuje pravdu o firmě TCHAS. Peníze nemá, aby zaplatil firmě, která nese přímou odpovědnost za likvidaci jeho firmy, rodiny a majetku, o způsobených škodách na zdraví nemluvě.

 

Jan Šinágl, 14.3.2011

 

AKTUALITY:

Dobrý den pane Šinágle,

rád bych Vás poprosil o doplnění článku, obdržel jsem několik SMS od neznámých lidí, kteří mi vyjádřili podporu a popřáli vydržet. Dále mi zavolal pan z Orlové, že by mi rád ze svého platu poslal dar 500,- pro rodinu.

Vláďa, 26.3.2012, 12:10 hod.

P.S.

Na transparentní konto SODALES SOLONIS o.s. uvedené na www.sinagl.cz - Raiffeisen Bank: 68689/5500 -
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689 - SWIFT: RZBCCZPP, můžete posílat finanční podporu panu Vladislavu Kladivovi–Hammer (název jeho bývalé firmy). V poznámce prosím uveďte HAMMER. Částky poté budu osobně předávat panu Kladivovi. Uvítám upozornění na dárcovství na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. J.Š. 26.3.2012

 

"K případu pana Kladiva mohu napsat, že GŘ po Pacltovi se najednou dne 1.10. 2008 stal ing. Jan Skořepa. Ten koncem roku 2008 vyhodil 428 lidí z podniku. Přestál sloučení s francouzskou firmou Eiffage a dne 1. 10. 2010 z Ostravy zmizel. Za tři týdny po komunálních volbách se posadil na místo starosty našeho města. To ve spolupráci s ČSSD a KSČM. Kandidoval za ODS !!! Napsal jsem to M. Němcové a s tou to nehnulo."                               Zdraví JK, 5.4.2012

 

Hledané osoby jako součást „boje“ proti korupci…?!

Kladivo_usneseni_1_Hajek_OS_Teplice_171008Kladivo_usneseni_2_Hajek_OS_Teplice_171008

Kladivo_vyzva_US_Teplice_Batka_170212Kladivo_Varmuza_EM_140806_

 

 

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+1 #10 Martin M 2012-04-01 20:50
Cituji Jan Šinagl:
Předpokládám, že víte jaký je rozdíl mezi novinářem a publicistou? Tož tak.


Cit: M.Zeman, Vzestup a pád české sociální demokracie, str. 81: "Občas se ukáže, že profese novináře není pro některé lidi dostatečně důstojná a tito lidé se začnou označovat za publicisty ... v obou případech se jedná o sebevědomého blba, který nemá odvahu přiznat, že sice píše o všem, ale nerozumí ničemu." Tož tak:-)
0 #9 martin 2012-04-01 17:58
Cituji Jan Šinagl:
Vážená paní Šímová, nepracujete či nepracovala jste náhodou ve stejné kanceláři na OS pro Prahu 7, kde soudce Hájek pracoval, pokud nejde také o „shodu jmen“? Na facebooku s Vaším jménem je několik fotografií přímo z kanceláří a prostor soudu, kde je popsáno samou dotyčnou, jak ji práce nebaví, jak se v práci nudí atd. Údajně má být závislá na alkoholu - v roce 2008 měla být přistižena ve své kanceláři pod vlivem, jak si sdělují přátelé na facebooku? Jinak doporučuji osobní návštěvu státního zástupce Hájka v České Lípě. Bohužel nejsem profesionál, abych mohl za peníze zaměstnavatele pracovat skutečně profesionálně, tudíž k nechtěným chybám či omylům může občas snadno dojít. Rád obratem případné chyby napravím, pokud obdržím fakta a informace, pouhé komentáře, rozhořčení a nevěcná kritika, jimi bohužel nejsou. Předpokládám, že víte jaký je rozdíl mezi novinářem a publicistou? Tož tak.

To jako že publicista pustí každou blbost do éteru?
-2 #8 Jan Šinagl 2012-03-31 10:12
Vážená paní Šímová, nepracujete či nepracovala jste náhodou ve stejné kanceláři na OS pro Prahu 7, kde soudce Hájek pracoval, pokud nejde také o „shodu jmen“? Na facebooku s Vaším jménem je několik fotografií přímo z kanceláří a prostor soudu, kde je popsáno samou dotyčnou, jak ji práce nebaví, jak se v práci nudí atd. Údajně má být závislá na alkoholu - v roce 2008 měla být přistižena ve své kanceláři pod vlivem, jak si sdělují přátelé na facebooku? Jinak doporučuji osobní návštěvu státního zástupce Hájka v České Lípě. Bohužel nejsem profesionál, abych mohl za peníze zaměstnavatele pracovat skutečně profesionálně, tudíž k nechtěným chybám či omylům může občas snadno dojít. Rád obratem případné chyby napravím, pokud obdržím fakta a informace, pouhé komentáře, rozhořčení a nevěcná kritika, jimi bohužel nejsou. Předpokládám, že víte jaký je rozdíl mezi novinářem a publicistou? Tož tak.
+1 #7 Martina Šíbová 2012-03-30 22:11
Co to tady píšete za bludy o Mgr. Hájkovi? Vždyť Vy si pletete dvě osoby stejného jména. Vůbec nevíte, o co v jeho případě šlo, ale jako "soukmenovec" p. Bajcára se tomu ani nedivím. Na to, že se této své "činnosti" oba věnujete dost dlouhou dobu, tak se divím, že než něco napíšete, tak že si neseženete relevantní informace. Pouze se oba ztrapňujete..., ale hlavně, že dáváte najevo, že všechno víte. Velmi smutné a neprofesionální . To bych od Vás nečekala :(
-1 #6 Tomáš Sláma 2012-03-28 12:32
je to podobný případ jako likvidace Aleše Vébra a jeho GolfKlubu Ještěd !!!
-2 #5 Tomáš Sláma 2012-03-28 12:26
Tak jsem to nasdílel na FB všem mým Přátelům (jsou mezi nimi i např. Tomio Okamura, Jana Lorencová, Klára Samková, Klára Slámová, Václav Láska) Křivákovi Radkovi Johnovi to neposílám, bylo by to zbytečný !!!
+6 #4 Radek Gelnar 2012-03-08 08:23
Souhlasím s panem Šináglem. Nemůžeme jen tak přihlížet jak státní byrokracie ničí člověka! Jak by jsme se mohli na sebe podívat do zrcadla??? Oslovili jsme všechny strany a sdružení,se kterými kooperujem a budeme se snažit o medializaci!
0 #3 Kladivo Vladislav 2012-03-08 00:48
-3 #2 Vitezslav Haramule 2012-03-07 15:41
news.sympatico.ca/.../c9359da5

Sovetska vychova mladych,statnyc h
komunistu..Seme lova bude podporovat toto hnuti elastickych komunistu.
+12 #1 Radek Gelnar 2012-03-07 14:55
Po přečtení tohoto článku mne až mrazí z toho co vše je opravdu možné! Je to jako z hororového filmu! Jsem přesvědčen,že pokud občan žijící v České republice bude tvrdit,že žije v demokratickém zřízení,je jeho výrok žalovatelný a lze ho označit za lživý a deklasující pravou demokracii na úroveň pravidel panující ve válečném konfliktu mezi dvěma drogovými kartely!
Radek Gelnar
chcemezmenu.webnode.cz/

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)