Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Martin_Michal_a_letadlo§405 TRESTNÍHO ZÁKONA: popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocídia

Musím zřejmě panu Martinu Michalovi alias „mýtomanovi“, hodně ležet v žaludku, když už tasí takovýto „těžký kalibr“ a navíc si bere na podporu syna politického vězně. Podíváte-li se na obsah webu Bohuslava Hubálka, tak vás nepřekvapí, že si oba výtečníci rozumí a zřejmě i patřičně notují. Obávám se, že se otec podavatele Hubálka musí hanbou za jednání svého syna obracet v hrobě. K podání vysvětlení na policii do Berouna jsem se dostavil dne 26.6.2012. Ponechám na vašem posouzení, zda mé vysvětlení v příloze níže, mne zbavuje podezření, či nikoliv? Osobně vylučuji možnost, že se státní zástupce jen tak lehce vzdá, či že neskončím dokonce i ve vězení. I naprosto nevinní v českých věznicích mají nemalý podíl, včetně duševně nemocných, na jejich přeplnění. Je vidět, že mstivý a bezcharakterní Martin Michal hledá, něco, co by mohlo hodně uškodit, nadále tak potvrzuje svůj nepěkný charakter a diagnosu mytománie.

Pochybuji, že stejnou „péči“ věnovalo SZ mému TO na poslankyni za KSČM soudružku Martu Semelovou, kdy její vychvalování komunismu, masového vraha Stalina a Gottwalda, nebylo shledáno v rozporu ze zákonem a poměrně rychle odloženo. Níže jsou oba inkriminované články, které zavdaly podnět k poněkud choromyslným myšlenkovým pochodům podavatelů a které vyústily v toto „genocidní“ trestní oznámení. I pro státního zástupce představuje viditelně daleko větší nebezpečí pro společnost pouhý občan a jeho dva články, než veřejně pronášené a médii šířené chvalozpěvy poslankyně Semelové na komunismus, masového vraha Stalina a Gottwalda. Ještě že jsem nenapsal, že v Terezíně pořádali nacisté koncerty, divadla a fotbalové turnaje, jak se  píše i v dnešním tisku, byť ne tak často. Nepochybně by tito výtečníci podali další TO pro zpochybňování genocidia…

Tisková zpráva: MS Praha versus Sudetoněmecké krajanské sdružení v České republice

7 Dní ... a sbohem Sudety

Nemohu čtenářky a čtenáře připravit o požitek z dalšího mediálního výstupu pana Michala na FREKVENCI 1 dne 17.6.2012 – ta půlhodinka stojí opravdu, ale opravdu za poslech, resp. přesněji řešeno poslech poněkud pokleslé zábavy duchovně nenáročných aktérů rozhovoru pro hlupáky či jako studijní materiál pro psychology a psychiatry. Pro méně trpělivé čtenáře několik informací z tohoto trapného „PR rozhovoru“, kde i rádiové vlny se musely smát či spíše plakat nad tím, jak jsou zneužívány:

9:13 – Martin Michal: Desítky umělců nás následují a žalují, žalujeme Bauer Media na 120 článků, asi 4 žaloby na 100.000,-Kč, není to o penězích, ty ostatní žaloby jdou max. do 500.000,-Kč (kupodivu na mne požadovaných 3.600.000,-Kč asi nějak zapomněl?), soudkyně Lobotková překrucuje fakta, soudce Cepl je výsměchem právním vztahům v Čechách, to nemá obdoby, 99% čte bulvár a Bauer Média jsou stoka a žumpa, čtou je jen kreténi a primitivové, časopisy pro nejhorší primitivy u nás (opravdu podivuhodné hodnocení většiny národa, ale hlasy kreténů a primitivů zřejmě náš mýtoman nepohrdne coby kandidující za stranu BOBO či BUBU Suverenita?), do konce roku 48 koncertů, prodáváme už březen 2013, chystáme obrovské turné Čechy, Slovensko, Polsko (tady už je mýtoman v plné formě a ve svém živlu).

21:20 – Martin Michal: Jiří Vondráček se spojil se šílenejma aktivistama, že to dokonce šetří policie (pročpak asi žádného  nejmenuje, pro neinformované se jedná o pouhé dva, jeden z nich je Ing. Jiří Fiala, právě po úspěšné operaci srdce na léčení v Poděbradech, žaloba tuším na 2.000,000,-Kč, také zapomněl, ale není to o penězích, tak se zas tolik nedivme).

22:50 – Martin Michal: Marta Kubišová, veliký zklamání, stovky lží, národ uctívá někoho, koho vůbec nezná, první otázka Agentury MM z USA „A kdo je Kubišová?“, MMM připravuje prý „takový ňáký program“ pro Olgu Matuškovou a Waldu jn., jen v Košicích navštívilo Helenu 9.500 diváků, v Bratislavě 9.000 diváků, v Lucerně 4.500 diváků, HYBERNIA 16.6.2012 vyprodaná…

Inu mýtoman se nezapřel a zahrál si opět přesvědčivě a přesvědčiv sám sebe, na barona Prášila. Kdo ví, možná se pustí i do kandidatury na prezidenta republiky, poté co se politicky poprvé angažuje v kabaretu BOBOKABA alias Suverenity Jany Bobošíkové? Nakonec bude mít možná svoji hrobku v Katedrále i se svým „národním pokladem“. Charakterově by nepochybně docela vhodně a nerušivě doplnil mozaiku většiny dosavadních  prezidentských kandidátů. Určitě by se mezi nimi neztratil. Potřebné tituly, kapitánský brevet a uniformu už vlastní. Kdo umí zvládat řízení Boeingů, jistě zvládne hravě i řízení státu, zvláště když vyniká takovou obdivuhodnou pracovitostí a činorodostí, jakou nepochybně Martin Michal disponuje…

Jenom nevím, proč je na něho podáno tolik exekucí, nemá nic (pokud by měl, bylo by mu hned, až na životní minimum vše ze zákona exekučně zabaveno). Přesto si žije v luxusu, jezdí na dovolenou a kupuje své milované manželce cenné dárky. Jenom doufejme, že to nebylo důvodem, proč si paní Vondráčková dne 19.2.2010 zažádala o kredit u německé Komerzbank v Praze ve výši 1.500.000,-Kč a zastavila svůj dům v Řitce na 10 let, kdy po dlouhá „totalitní a  posametová“ léta, vydělávala jistě desítky milionů korun…

Mimochodem je zvláštní, že se žádného soudu, či jednání přestupkové komise, týkající se jeho, Agentury MM a jeho blízkých, pan Michal zásadně nezúčastňuje, pokud není vyzván. Chová se stejně jako jeho žena a nechávají tak svoji advokátku Mgr. Janu Gavlasovou, několikaměsíční maminku se stále utajovaným otcem, bez morální podpory v soudních síních či u přestupkových komisí. Jednou z mála výjimek byla jeho osobní účast u Ústavního soudu ČR a při soudním sporu s Martou Kubišovou, tam si troufl ovšem jen čekat před budovou soudu ve Slezské… Nepochybně nás očekává horké léto – i podzim!

 

Jan Šinágl, 27.6.2012

 

P.S.

Má žaloba na Českou republiku o zadostiučinění za nemajetkovou újmu způsobenou nezákonným rozhodnutím a nesprávným úředním postupem a požadavkem finanční satisfakce ve výši 500.000,-Kč, byla OS Beroun dne 27.6.2012 už podruhé odložena. Poprvé pro onemocnění soudce přeložena na 10.7.2012, nyní pro nemoc soudce na neurčito. Přeji soudci i českému soudnictví brzké uzdravení.J,Š.

P.S.

Pochopitelně se politici jak ve SRN tak v Česku obávají, že se téma může vyvinout do veřejné diskuse, což není jejich zájmem. Aby se situace uklidnila, nechají „zmizet“ můj „genocidní“ trestní spis, včetně důležitých dokumentů, údajně během přepravy Českou poštou mezi státními zastupitelstvími. Nelze nevycházet i z toho, že u tohoto tématu je opět třeba zajistit více mlčení. Tyto staré triky jsou obecně známe. Politici vždy najdou cestu jak politicky, tedy i společensky  brisantní témata, bagatelizovat. Německé Rádio Praha – mlčí, Německé noviny v Praze mlčí, sudetoněmecká kancelář v Praze – mlčí, vedení sudetských Němců v Mnichově – mlčí, německá tištěná média i televize – mlčí, člověk by mohl přece ohrozit „dobré sousedské vztahy“, že. Momentálně běží v televizi 40.dílů o atentátu na Hendricha, to musí jistě zanechat stopy. Nedivím se proto, že Rada ČT moji stížnost na skandální dokument MEIN KROJ, ani po 3 měsících,  stále ještě neprojednala, přestože jsem ji předal i osobně do rukou předsedy Rady ČT pana Milana Uhdeho. Jako by se „ztratila“, podobně jako můj „genocidní“ trestní spis. Ten ani po 7 dnech nedokázala Česká pošta dopravit z OSZ Beroun do KSZ Praha, ačkoliv normálně potřebuje pro tuto vzdálenost 1 den. Vidím, že o nová témata na tomto webu nebude nouze - ani v „okurkové sezoně“. J.Š. 19.7.2012


PCR_BE_genocidum_JS_II_260612PCR_BE_genocidum_JS_I_260612PCR_BE_genocidum_JS_III_260612

Nic nového i okna už mně po komunistické akci na hradě Točníku priti US radaru byla rozbita...

Pohled_z_Prahy_inglovi_260612

 

 
 

 



 

* * * 

Česká média k tématu:

http://respekt.ihned.cz/c1-56669600-zlehcil-nase-utrpeni
http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost-nechte-psat-sinagla-dmu-/p_spolecnost.asp?c=A120714_161245_p_spolecnost_wag
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Aktivista-Sinagl-pry-popiral-zlociny-nacismu-Nahlasila-ho-Vondrackova-239068 http://www.svedomi.cz/aktuality/a2012/rof_soudne_nestihat_obcansky_odporovat_120716.htm http://www.reflex.cz/clanek/nazory/47142/patri-sinagl-pred-soud.html http://respekt.ihned.cz/v-poklusu/c1-56518550-zidovska-nenavist-jako-pouhy-nevkus
http://zpravy.idnes.cz/aktivista-sinagl-je-stihan-policii-dt4-/krimi.aspx?c=A120711_144120_krimi_klm http://www.denik.cz/stredocesky-kraj/aktivistu-a-nezavisleho-publicistu-vini-ze-sympatii-k-nacismu-20120711.html http://www.novakoviny.eu/archiv/komentare/737-helena-vondrackova-sinagl http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/177958/aktivistu-stihaji-za-popirani-holocaustu-kvuli-vondrackove.html http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/vondrackova-zaluje-aktivistu-sinagla-z-popirani-genocidy-souhlasite.html http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/zpevacka-vondrackova-poslala-kriminalku-na-protikomunistickeho-aktivistu-sinagla.html http://www.lidovky.cz/policie-vini-aktivistu-sinagla-z-popirani-genocidy-nahlasila-ho-vondrackova-1sz-/ln_domov.asp?c=A120711_185654_ln_domov_ase http://www.reflex.cz/clanek/nazory/47083/helena-vondrackova-roduverna-vlastenka.html

 

 

 

 

 

 

 

 


1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

+4 #8 Pavel K. 2012-07-03 21:45
Probůh, co se to děje se syny těch slavných rodičů???
Syn disidenta Václava Bendy Marek...
Syn popraveného politického vězně Bohuslava Hubálka Bohumil...
A ten že Vás žaluje z genocidia?
Měli by si dát oba raději prozkoumat své geny, jestli jsou to opravdu jejich potomci...
Vždyť by se za ně dnes hanbou propadli!
-3 #7 Vitezslav Haramule 2012-06-28 18:35
Cituji JiříH:
Cituji Vitezslav Haramule:
To:Jiri H.
Nerikejte ze jste nepoznal ze se Michalovi nejedna o nic vice nez o osobni pomstu a o vytriskani nejakych tech statisicu z pana Sinagla.

A to chcete zvrátit sepisováním podobně trapných primitivismů?

.... A N O ....
+1 #6 JiříH 2012-06-28 18:15
Cituji Vitezslav Haramule:
To:Jiri H.
Nerikejte ze jste nepoznal ze se Michalovi nejedna o nic vice nez o osobni pomstu a o vytriskani nejakych tech statisicu z pana Sinagla.

A to chcete zvrátit sepisováním podobně trapných primitivismů?
+4 #5 Vitezslav Haramule 2012-06-28 18:02
To:Jiri H.
Nerikejte ze jste nepoznal ze se Michalovi nejedna o nic vice nez o osobni pomstu a o vytriskani nejakych tech statisicu z pana Sinagla.Tihle snobove nevi co je to fair play. Oni to totiz maji v krvi a ta jejich genocida za kterou se schovavaji je obehrana jako desky Heleny Vondrackove.
+2 #4 JiříH 2012-06-28 17:23
Cituji Vitezslav Haramule:
Cituji JiříH:
Cituji Vitezslav Haramule:
Michal Martin nebo Martin Michal? = G.G.G.= genialni genocidni genital ..

skutečně "vtipné"...

Absolutne ne.Tady jde o velice vaznou vec.
O snahu vtipkovat tady nejde.Nejvetsi problem jsem mel jak slusne vyjadrit muj odpor k lidem jako je ten mamonar
Michal.

To jste si zvolil opravdu inteligentní formu.
+2 #3 Vitezslav Haramule 2012-06-28 16:10
Cituji JiříH:
Cituji Vitezslav Haramule:
Michal Martin nebo Martin Michal? = G.G.G.= genialni genocidni genital ..

skutečně "vtipné"...

Absolutne ne.Tady jde o velice vaznou vec.
O snahu vtipkovat tady nejde.Nejvetsi problem jsem mel jak slusne vyjadrit muj odpor k lidem jako je ten mamonar
Michal.
+4 #2 JiříH 2012-06-28 15:49
Cituji Vitezslav Haramule:
Michal Martin nebo Martin Michal? = G.G.G.= genialni genocidni genital ..

skutečně "vtipné"...
+1 #1 Vitezslav Haramule 2012-06-28 14:14
Michal Martin nebo Martin Michal? = G.G.G.= genialni genocidni genital ..

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)