Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Malek_3LDnes je osobním poradcem předsedkyně KPV ČR a Rady ÚSTR MUDr. Naděždy Kavalírové, jejíž manžel JUDr. Jiří Kavalír na komunistickém MsP pracoval ažMalek_Jiri_1 do své smrti v roce 1955!

MUDr. Kavalírová je známá svými výroky mezi politickými vězni: „Neubližujte mému Jiříčkovi.“ Vskutku ta pravá nositelka Řádu TGM I.třídy, uděleného jí prezidentem Václavem Klausem! Také se vám udělalo nevolno? Pokud ne tak vyčkejte až tito podvodníci, dnes už jen manipulované figurky mocných, dostanou ocenění jako účastníci III. odboje a k tomu 100.000,-Kč z vašich daní, potom už se snad nevolnost dostaví, máte-li v sobě ještě malé zbytky slušnosti. Doufejme, že se těch posledních pár skutečných politických vězňů proti této vrcholné amorálnosti a zhovadilosti ještě dokáže vzbouřit a pořádně se ozve ve jménu památky a odkazu skutečných politických vězňů: Tito ubozí příživníci a kolaboranti ničím positivním společnosti nepřispěli - a není jich mezi politickými vězni málo – o to hlučněji se bijí v prsa jací jsou hrdinové a vlastenci.

Svědectví plk. Josefa Hejtmánka o PhDr. PaedDr. Jiřím Málkovi

Rozhovor s politickým vězněm PhDr. PaedDr. Jiřím Málkem

Dotace pro rok 2012 a 2013 pro KPV ČR od MF ČR

Zápis o skutečném dění na schůzi KPV ČR dne 13.8.2012 – v oficiálním zápisu dcery MUDr. Kavalírové Matějíčkové tyto informace nenajdete, dobrá komunistická škola její maminky, bývalé špiónky jak sama prozradila a tak úspěšné, že se o tom nesmí mluvit a její trestní spis je dosud utajován.

Na internetu nejsou takřka žádné fotografie Jiřího Málka – našel jsem jednu ve článku Cena GRATIAS AGIT pro Konfederaci politických vězňů - PhDr. PaedDr. Jiří Málek, který získal své doktorské tituly za komunistů je třetí zleva od ministra Svobody na dolním snímku. Fotografie vpravo pochází z webu političtí vězni. Podle starých stanov, právě zrušených, by nesměl vůbec být členem KPV ČR, stejně jako prokazatelná kolaborantka s komunistickým režimem MUDr. Naděžda Kavalírová.

 

Jan Šinágl, 31.8.2012

 

P.S.

K nadcházejícímu hlasování o restitucích: jsem pro navrácení církevního majetku – co bylo ukradeno, má být vráceno! I za cenu hrozby, že při chybějících, potřebných strukturách církve není vyloučeno jeho částečné vytunelování sofistikovanými zločinnými mafiemi s bohatou praktickou zkušeností a které dost možná při této snaze vlády měli také své „prsty ve hře“. Nezapomínejme ale na sedláky, kteří dodnes zdaleka ne všichni dostali ukradená pole a majetek zpět. Když církev, tak i sedláci a všichni další okradení komunisty, má-li být zachována rovnost občanů před zákonem. Dříve naši sedláci pohodlně a kvalitně uživili celou zemi – dnes už jsme závislí na dovozu! J.Š.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

0 #9 Jan Herna,Th.Dipl. 2012-09-15 22:15
Nedopusťte, aby prošel nápad ČSSD o zřízení sdružení, které by spravovalo církevní majetek. Církevní majetek patří příslušné církvi, která jej vlastnila do roku 1950, kdy jí byl komunistickým státem násilně uloupen.
Sdružení, které by jej spravovalo je vysoce nebezpečná organizace pro tento majetek. Varující je činnost Sdružení dětských a mládežnických organizací, za jehož funkce se značná část majetku dětských a mládežnických organizací "Ztratila".
Takováto sdružení patří do doby Josefa II. a ne do XXI. století.
-4 #8 Foto 2012-09-02 06:21
Rozhovor s PhDr. Jiřím Málkem včetně fotek www.politictivezni.cz/.../
0 #7 Vitezslav Haramule 2012-09-01 16:57
Cituji Fr.Zákostelský:
(Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné nebezpečí trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!)Toto je na blogu Peciny.
Mam dojem že Kavalirová je v tomto statě to nejmenší zlo,pouze takové malé zrcátko.Opět máme své nedotknutelné.

Pan Cvancara i ceskymi hajduky-policajty
me mohou opravdu polibit ..(VELICE VULGARNI SLOVO).....
-1 #6 Fr.Zákostelský 2012-09-01 10:26
(Policie České republiky a šéfcensor Ústavu pro studium totalitních režimů Jaroslav Čvančara varují: citovat jakékoli texty z tohoto blogu způsobuje vážné nebezpečí trestního stíhání! Četba na vlastní nebezpečí!)Toto je na blogu Peciny.
Mam dojem že Kavalirová je v tomto statě to nejmenší zlo,pouze takové malé zrcátko.Opět máme své nedotknutelné.
+1 #5 Mipono 2012-09-01 06:58
Josefe, stav KPV jste popsal naprosto přesně.
+1 #4 Josef 2012-09-01 02:33
KONFEDERACI DIKTÁTORSKY VLÁDNE ZA TOTÁLNÍ (99%) APATIE A TOTÁLNÍ (99%) ODEVZDANOSTI ČLENSKÉ ZÁKLADNY parta nečestných kolaborantů a jejich obrovských patolízalů a neskutečně bezpáteřních vlezdoprdelků (většinou okresních předsedů, až na čestné výjimky).

Tragický osud KPV je dán tím, že členové KPV jsou už příliš staří, nemocní anebo již mrtví. Jen s vekou námahou se dobelhají jednou za měsíc na okresní schůzi. Zde snědí chlebíčky, vypijí kávu a nalitá štamprlata s Becherovkou, vyslechnou ultra bolševický projev svého okresního předsedy, kterému už 10-15 let nerozumějí a bolševické znaky řeči a chování pro duševní slepotu už vůbec nevidí a neregistrují, a jdou zase domů.

Bývali to kdysi velmi stateční lidé, většinou věznění léta v lágrech. Jako nevinní. Menší část přímo za odboj. Málokdo má z nich lepší vzdělání. Jsou to dnes však lidé zcela zlomení komunistickým týráním a vysokým stářím ve věku 80-90 let. A jsou velice bázliví a tiší !

Už mají velký stres z každého drobného konfliktu. Už chtějí jenom klidný důchod s pravnoučaty. Těch několik posledních rozumově a intelektově schopných členů je v případě jejich protestu ihned umlčeno okresním předsedou nebo celostátní předsedkyní s jejími věrnými nohsledy.
Josef
0 #3 Josef 2012-09-01 02:32
Je všeobecně známo z jakýchkoliv jiných organizací, že skomírající a fyzicky i psychicky neschopná - akce neschopná členská základna je tou nejlepší živnou půdou pro to 1% gaunerů, které chce vždy a všude uchvátit jejich peníze a moc a zavést diktát s doživotní vládou, jako tomu je v KPV. A zmanipulovanými ovcemi dětinskými slovíčky (Jiříčku, Pepíčku, Aničko, určitě přijďte, moc se na vás z vaší Lhoty všichni těšíme) na každém volebním kongresu.

Proto se to v KPV mohlo stát a také stalo. Jakákoliv akce členů na odstranění diktátorů je tedy dnes již absolutně 100% vyloučená. Internet téměř nikdo z nich neovládá a tak se ani o celém tom marasmu NIKDY NEDOZVĚDÍ alternativním zdrojem A NEVÍ O NĚM ! Pár posledních kritických jedinců se stává odpadlíky a disidenty s hanlivou nálepkou zrádce.

KPV pod nadvládou diktátorů musí tedy bohužel vymřít, ač to zní tvrdě. To je krutý fakt. Zkuste chtít po lidech, kteří s berlemi a po mozkových mrtvicích pomalu po jednom odcházejí odpočívat do hospiců, domovů důchodců a léčeben dlouhodobě nemocných, aby provedli v KPV očistnou revoluci...

A žádný soud anebo policie nemá podle bolševických stanov, kterým 99% muklů nerozumí, pravomoc tu skupinu gaunerů vyhnat. Je to malá historická tragédie a nikdo neví co s tím.
syn mukla Josef
-5 #2 V.H. 2012-08-31 22:18
Cituji Vitezslav Haramule:
Podle sazebniku AD&Dz roku 2oo9 dostane zranena osoba od pojistovny v USA vyplaceno pri ztrate palce nebo ukazovacku u ruky
62.500 US$. Pri dnesnim kurzu koruny vuci US dollaru (18.95kcs za 1.US dollar)to cini 1.184.375 Kcs.A ti dobraci z vlady si mysli ze s mizernyma 100.0OO je vsechno odcineno.


budgetlife.com/.../...
-4 #1 Vitezslav Haramule 2012-08-31 21:50
Podle sazebniku AD&Dz roku 2oo9 dostane zranena osoba od pojistovny v USA vyplaceno pri ztrate palce nebo ukazovacku u ruky
62.500 US$. Pri dnesnim kurzu koruny vuci US dollaru (18.95kcs za 1.US dollar)to cini 1.184.375 Kcs.A ti dobraci z vlady si mysli ze s mizernyma 100.0OO je vsechno odcineno.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)