Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

OSB_AMM_VH_prg_191012Další jasná prohra Agentury MM, tentokrát poprvé v zahraničí

Rozsudek u Okresního soudu v Bratislavě vynesen za 138 vteřin. Žaloba s požadavkem 1.300.000,-Kč na bývalou ředitelku Nové scény Vandu Hrycovou za její údajně dehonestující výroky v médiích, tak byla doslova smetena ze stolu. Před profesionálním výkonem soudkyně Mgr. Daniely Drnákové lze jen smeknout. Přestože byli Martin Michal a Helena Vondráčková v Bratislavě, k soudu se nedostavili.

 

OS Bratislava, 19.10.2012, 11:00 hodin, přízemí, č.33

Úvod

Vanda Hrycová

Doplnění důkazů

Závěrečné řeči

Rozsudek

Rozhovor pro média Mgr. Jany Gavlasové I.

Rozhovor pro média Mgr. Jany Gavlasové II. – s dotazem na otce jejího dítěte.

OSB_AMM_VH_chodba_191012Helena Vondráčková měla mít 18.10 vystoupení v Bratislavě, ale na soud čas údajně neměla – ostatně ten neměla na návštěvu soudních jednání nikdy, stejně jako jejíOSB_AMM_VH_JG_191012 manžel. Zřejmě vždy v době jejich konání usilovně pracují. Naposledy byli oba k vidění u soudu s Martou Kubišovou, Helena Vondráčková jako svědkyně, Martin Michal čekal před soudem, před médii měl viditelně respekt. Ptal jsem se náhodně Bratislavanů – jednoznačně považují Martina Michala za podvodníka a drželi palce Vandě Hrycové.

Za zmínku stojí role obhájkyně Mgr. Jany Gavlasové.  Mohla využít institut tzv. hostujícího euroadvokáta. Ten nebyl použit, zřejmě proto, že nemá titul JUDr.? Soudkyní byla presentovaná jako „zplnomocněná“? Je na zvážení, zda nebyly porušeny stavovské předpisy ČAK? Vystoupí-li advokát v zahraničí jako obecní zmocněnec, hrozí mu kárné řízení.

Stojí za připomenutí, že Martin Michal kandidoval na 4.místě za SUVERENITU Jany Bobošíkové, kde získal něco málo přes 80 hlasů. Zdá se, že zkáza a škody, které Martin Michal působí skrze navazování známostí se ženami, které nepatří mezi chudé a neznámé, tak bude mít své pokračování. Co ale můžeme očekávat od bývalé komunistické svazačky, která kdysi s nadšením na Staroměstském náměstí předávala kytici růží Gustavu Husákovi, později pomohla účelovou kandidaturou za KSČM „vyhrát“ presidentské volby Václavu Klausovi nad jinak jistým vítězem Janem Švejnarem a kdy nyní opět kandiduje. Naprosto bezpáteřní, populistická osoba, není proto divu, že se tito dva „našli“.

Slovenský bulvár byl soudu přítomen a referuje, kupodivu český bulvár zatím mlčí…

Další žaloba Agentury MM, tentokrát na Novou scénu, následuje v pátek, 26.10 od 11:00 hod. opět OS Bratislava, přízemí, č.33.

 

Jan Šinágl, 21.10.2012

 

Z médií slovenských a českých:

Súdny spor Vondráčková vs. Hrycová: Vyhrala Wanda!?

Zoufalá Hrycova sestra: Hugo, jak mám bez tebe dál žít? – po zadání do google.cz pouze jedna zpráva na BLESK.CZ – ze dne 30.12.2008…?

Suverenita Jany Bobošíkové ve volbách zkrachovala

 

* * *

...Nic dobrého jste pro ostatní neudělala. Vždy jste to dělala pro sebe...

Dan 21. 10. 2012 04:17 (!) Reagovat 3

Helena Vondráčková

Měla celou kariéru neuvěřitelné štěstí a vycházela mu vstříc jakýkoliv způsobem. Prošla všechny politické režimy jako celebrita. Hloubka lidství, na kterou si snaží hrát jí při znalosti veřejného života za posledních čtyřicet let nikdo nemůže věřit. Uráží, spolu se svým manželem, celý národ svými egoistickými spory, které táhne až k mezinárodnímu soudu. Paní Heleno, věřte, že sebeklam je pohodlný, ale vaše karma je důsledná. Jednou budete odcházet SAMA, jen se svými dobrými a zlými činy, jako my všichni a je mi vás líto, neboť váš sebeklam vás vytrestá měrou odpovídající vaší opovážlivosti, s kterou klamete poctivé lidi. "Kdo z vás je bez viny, hoď první kamenem" pro vás platí (díky vašemu mediálnímu životu) stonásobně. Nic dobrého jste pro ostatní neudělala. Vždy jste to dělala pro sebe.


http://www.ceskatelevize.cz/porady/1186000189-13-komnata/

 

Francie ocení Martu Kubišovou

29.10.2012 udělením Řádu čestné legie

 

 

 

 

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)