Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Michal_2Po týdnu jsem opět navštívil OS Bratislava. Po neúspěšné žalobě Agentury MM na bývalou ředitelku Nové scény Vandu Hrycovou s náhradou „škody“ 1.300.000,-Kč, Agentura MM žaluje nyní Novou scénu. Jednání bylo krátké.  Další bylo nařízeno na 14.12.2012 opět na 11:00 hod. v místnosti č.33. Je nutno vyčkat rozhodnutí KS Bratislava ve věci DPH. Soudkyně Mgr. Daniela Drnáková bude trvat na výslechu Heleny Vondráčkové i Martina Michala. Ti se opět nedostavili, kdy je obhájkyně Mgr. Jana Gavlasová trapně omlouvala, že je jí to moc líto, ale oba velmi pracují a nemají čas. Pokud vím, byli viděni jen na soudech s paní Kubišovou, Brožovou a u Ústavního soudu…?

 

Ani v tomto soudním sporu nemá Agentura MM nejmenší šanci uspět. Jasných důkazů v jejich neprospěch je příliš. Rozhodnutí KS Bratislava ve věci DPH bude nepochybně veOSB_chodba_JG_261012 prospěch Nové scény a následný rozsudek opět zatíží už tak zřejmě dost zruinované bankovní konto Heleny Vondráčkové. V podstatě by měla žalovat Nová scéna Agenturu MM za nedodržení, resp. flagrantní porušení smlouvy a požadovat náhradu škody za ušlý zisk, které vznikly zrušením úspěšného muzikálu. Mohl ještě po mnoho měsíců vyprodávat sály Nové scény. Předpokládám, že o soudních jednáních Agentury MM ví její nový majitel, resp. statutární orgán v USA…?

OSB_prg_261012Stojí za připomenutí praktiky Martina Michala, kdy mimo program Nová scéna uspořádala představení pro plynárenského giganta. Helena Vondráčková nepřišla aniž by to včas oznámila a kdy musela zaskočit na poslední chvíli náhradnice. Sponzoři si přáli, aby alespoň přišla na setkání účinkujících po představení – za to požadoval Martin Michal 250.000,-Kč, takže to už bylo moc i pro plynárenského giganta a nejen peněz…

Zeptal jsem se Mgr. Jany Gavlasové zda byla dříve soudkyní či jde o shodu jmen? Nebyla ochotná mi cokoliv sdělit? Je dost pravděpodobné, že jí byla. Soudci odcházejí většinou až do důchodu, nebo pro porušení zákonů či dobrých mravů…

Zaslechl jsem, že Helena Vondráčková má být mezi vyznamenanými na Pražském hradu ke dni 28.října coby „národní kulturní památka“. Když už je schopen prezident odmítnou ocenit na návrh Senátu poslední oběť zločinné komunistické ideologie Pavla Wonku (26.dubem 1988), tak by to docela logice jeho mravní zvrácenosti odpovídalo. Ještě se možná můžeme těšit na záběry TV kamer jak je mezi pozvanými hosty Martin Michal, Jana Bobošíková, samozřejmě sedících v řadách komunistů. Pavel Wonka a jeho bratr tak byli naštěstí ušetřeni této zvrácenosti.

Pokud nebude zvolen president takových mravních a nezpochybnitelných kvalit, jaké má německý president Joachim Gauck, lze spíše očekávat, že po Martě Kubišové, která převezme 29.října na velvyslanectví Francie v Praze Řád čestné legie, jej udělí dříve francouzský president i Pavlu Wonkovi, bohužel in memoriam…

Prohlubující se mravní zvrácenosti v naší zemi jako by neměly konce…?! Věřme, že naše společnost už dosáhla jejího dna a během nadcházejícího podzimu bude mít ještě dostatek sil a vůle se od něho odrazit!

 

Jan Šinágl, 27.10.2012

 

Manžel Heleny Vondráčkové na horkém křesle: Ptejte se!

Manžela zpěvačky Heleny Vondráčkové není třeba představovat. Je ale pravda vše, co se o této kontroverzní postavě píše? Máte jedinečnou šanci zeptat se přímo Martina Michala, který bude na vaše dotazy odpovídat online ve středu 31. 10. ve 13:00 hodin v redakci Bleskově.cz!

Moje odeslaná otázka:

„Pane Michale, Agentura MM mne žaluje na 3.650.000,-Kč, dosud nejvyšší částku? Přitom nikdy mé jméno a částku při Vašich četných mediálních vystoupeních neuvádíte? Konkrétně hovoříte vždy jen o daleko menších částkách? Mohl byste mi tento iracionální postoj racionálně vysvětlit? Děkuji Vám.“


Mýtomanské „imperium“ Martina Michala se nezadržitelně hroutí

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)