Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Michal_2

Syn Martina Michala Antonín Michal, byl zatčen, gang měl zpronevěřit 1.200.000.000,-Kč!Reportáž TV PRIMA ze dne 7.12.2012  - Inu není nad správnou, příkladnou výchovu…

MO ČR odpovědělo na moji ZOI – JUDr. Vávra opět nezklamal, nadále podvádí - komentář bývalé obyvatelky Vítkova - Pomalu už nestíhám podávat různá vysvětelní na PČR - Bude to nová "sportovní disciplína" podávat na Šinágla trestní oznámení...?! – Martin Michal zase vesele lže „jak když tiskne“, aneb „První zprávy“ nepřekvapují, překvapily by pozváním Šinágla – u překvapení zcela jistě zůstane.

Agentura MM, alias Martin Michal a spol. si nedají pokoj a podávají další trestní oznámení ve věci pomluvy, kterou údajně má naplňovat zveřejňování pravdy na mém webu. PČR v Berouně jsem zván na podání vysvětlení na den 13.prosince od 9:00 hod. Uvidíme, kdo komu před Vánoci bude nadělovat?

Policie a exekutoři by měli už konečně začít konat a na mýtomana a příživníka Martina Michala si pořádně posvítit. Jak je možné, že se nachází v několikanásobné exekuci, užívá si života, utrácí a je mu dáván prostor v médiích k jeho neuvěřitelnému, prokazatelnému lhaní? Věřme, že se brzy naplní "Všeho do času a Pán Bůh na věky". Povšimněte si, že nikdy neřekne v médiích mé jméno, přitom mne Agentura MM žaluje na nejvyšší částku vůbec 3.650.000,-Kč o trestním oznámení Heleny Vondráčkové, Martina Michala a Bohuslav Hubálka ve věci popírání genocidia, nemluvě. Třetí kolo následuje u KS Praha dne 10.prosince od 9:00 hod. Veřejnost je zvána, byť bude zřejmě pokračováno v nudném čtení listinných důkazů obžaloby a těžko vynesen rozsudek soudcem JUDr. Vojtěchem Ceplem ml.

Michal: Naše země je v absolutním rozkladu - Vyhráváte velké procento soudních sporů s bulvárními médii. Jak se vyvíjí poslední aktuální kauzy?

Teď už je to hlavně jen o sporech s prolhaným Rytmem Života a Pestrým světem. Naposledy museli zaplatit cca 250 tis. Byla jim uložena i povinnost se omluvit, na to zatím kašlou, protože jich se asi české zákony netýkají. Jednalo se o vymyšlený článek, že Helenka připravila o premiéru Hanu Zagorovou v muzikálu Mona Lisa. Naprostá lež, kterou vypustil jeden z kolegů a oni se toho hned chytli, bez jakéhokoliv ověření pravdy.

Samozřejmě, že se tento psychopat a darebák nezmíní o dvou prohraných soudech s Novou scénou v Bratislavě v listopadu. Má problém chudák i s matematikou, kdy 250.000,-Kč je více než 3.650.000,-Kč, inu pan podnikatel. Samozřejmě ke Krajskému soudu v Praze 10.prosince nepřijde podpořit advokátku Mgr. Janu Gavlasovou ani jeho „národní kulturní památka“. Vyhýbá se mi obloukem a dělá moc dobře.

Taktéž zvu na jednání - viz tisková zpráva JUDr. Petra Kočího PhD. - téhož dne od 13:00 hod., do Francouzské 19, OS Praha 2, kde Jan Šafránek žaluje stát v největším justičním skandálu České republiky na odškodnění ve výši 35.000.000,-Kč.

Taktéž zvu na jednání - viz tisková zpráva JUDr. Petra Kočího PhD. - téhož dne od 13:00 hod., do Francouzské 19, OS Praha 2, kde Jan Šafránek žaluje stát v největším justičním skandálu České republiky na odškodnění ve výši 35.000.000,-Kč.

Na jednání týkající se i dlouhodobého sporu paní Boženy Hamáčkové ze dne 4.12.2012 u MS Praha, se podle očekávání JUDr. Ivan Archibald Vávra nedostavil. Klasicky kličkuje, nepřijímá pozvánky k soudu, nebo zneužívá zákonné lhůty, jako tomu bylo včera, kdy převzal záměrně ve lhůtě kratší, než určuje zákon – o jeden den. Soudkyně neměla jinou volbu než odročit na 20.prosince. To už ho možná bude muset přivést policie, pokud ovšem záhadně a těžce neonemocní? Už jednou jsem ho přistihl jako "zdravého nemocného" doma v den konání soudu. Nedivím se, že mne na Míčánkách fyzicky napadl. Příště už jen své zvukové zařízení bránit rozhodně nebudu. Soudkyni jsem informoval o jakého psychopata a podvodníka  se jedná. Zajistí proto na 20.prosince  přítomnost justiční stráže - MS Praha, Spálená 2,  III.patro, č.330. Srdečně zvu veřejnost.

NIDM_EC_0412124.prosince jsem v Praze náhodně navštívil v Evropském centru vyznamenání vítězů dětské fotografické soutěže v rámci projektu NIDM (Národní Institut Dětí a Mládeže) při MŠMT – www.nidm.cz Měl jsem možnost hovořit s nadšenými dětmi, ale i smutnými zaměstnanci, kteří mi sdělili, že budou končit. MŠMT jim nedalo ani korunu a  shánějí peníze jak se dá. Řekli mi také, jak jsou doslova zděšeni úrovní úředníků na ministerstvech a  různých úřadech, kteří jsou naprosto neschopní, dělají nevratná, naprosto hloupá rozhodnutí. To je také logický důsledek neexistence zákona o úřednících. Strany si po volbách obsadí úřady a ministerstva svými lidmi a ty pak zajímá do dalších voleb hlavně plnění jejich stále nenasytné kapsy, jako hlavní náplň jejich „práce“ a nečinnosti.

Právě mi volala PČR Zdice ve věci podání vysvětlení. Pan Aleš Rozsíval z Prostějova na mne zřejmě podal TO kvůli telefonickému "teroru". V podstatě tím autorství svých výhružných e-mailů pod Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., potvrzuje. Ty byly důvodem mého podání TO na jeho osobu. Vysvětlení podám ve 14:00 hod. Další informace následují ještě dnes.

MO ČR na moji ZOI ze dne 19.11.2012 odpovědělo dne 4.12.2012, tedy v poslední den lhůty. Pan ředitel Mgr. Roman Hrabačka se mýlí uvedením času srazu pro novináře 11:15 hod. Na e-mailu MO ČR byl na pozvánce uveden čas 11:25 hod. Pochopitelně o náměstkovi Ing. Michaelu Hrbatovi ani slovo. Uvidíme, zda si nová ministryně obrany Karolina Peake tohoto náměstka ponechá. Neuvěřitelné tyto nekonečné hrátky na odpovědných místech s lidmi, nemající pro tyto funkce žádné odborné předpoklady.

Pan Petr Havlík to vystihl naprosto výstižně: „SPICE GIRLS“ ve vládě – Peake, Hanáková a Müllerová. Dno trapnosti. Nekonečná fraška.“ Dodávám logika zla, neschopnosti a činnosti kmotrů v pozadí, kteří mají skutečnou moc a kdy jejími vykonavateli jsou právě tito „SPICE GIRLS a SPICE MEN“, ať ž ve vládě, v Parlamentu, nebo vysoce postavení na úřadech.

 

Jan Šinágl, 6.12.2012

 

Aktualizováno: Podání vysvětlení na  PČR Zdice, dne 6.12.2012, ve věci TO Aleše Rozsívala na Jana Šinágla - telefonické vyhrožování. Protokol ze dne 6.12.2012 a zvukový záznam „telefonického vyhrožování“ Janem Šináglem Aleši Rozsívalovi dne 22.11.2012 v 8:08 hod. Mobil Aleše Rozsívala: +420 774 202 704. Doufejme, že ppr. Drnecký z PČR Prostějov 1, bude mít tentokrát snadnou práci. Má se údajně jednat o člena MKČ - Mladí Komunisté Československa. J.Š.

OS v Berouně Šináglovu žalobu na stát odložil na 30.ledna 2013

Pravicoví extrémisté jsou odsuzováni – levicoví hájeni!

* * *

Diskutujte: Soudce „Žhářů z Vítkova“ Miroslav Studnička, už není mezi živými – dostihl ho spravedlivý trest…?!
Irena — 2012-12-05 19:58

Ve Vítkově jsem víc než 10 let bydlela, to, co si tam verbež dovoluje, je katastrofa a nejen tam. Všichni se bojí ukázat na cikána a tak si cikáni řádí čím dál víc. Kudrik a Siváková patří k nejhorším zlodějům a alkoholikům ve Vítkově. Ten proces byla ostuda naší republiky. Hnus. Ti kluci měli samozřejmě dostat trest za žhářství, třeba 5 let, za neúmyslné (!) ublížení na zdraví atd. Když cikán zkope dítě, tak se nic neděje. Je to asi projev cikánské mentality. Jak dlouho si to necháme líbit? Až bude pozdě a z naší krásné země bude cikánská žumpa? Odstěhovala jsem se z Vítkova, protože už se na bandy příživníků a flákačů v adidasu nedalo dívat, ale množí se čím dále víc, protože je v tom podporujeme, cpeme jim peníze horem dolem, nikdy nebudou pracovat. Já to ze svých peněz živit nechci, vy ano? Kdo tohle zastaví? Ten by měl být prezidentem a ne ti komikové a takové, co tuhle sebranku obhajují, jako je Samková, ty by měli zavřít.

P.S.

Právo na obhájce má každý, nelze proto odsuzovat každého obhájce, který obhajuje darebáky, podvodníky, zloděje či vrahy. Jinak se s textem jistě ztotožní většina občanů. J.Š.

 

Aktualizováno 7.12.2012:

K aktuální kauze syna Martina Michala, Antonína Michala - vše o něm na google:

www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/186884/zatkli-nevlastniho-syna-heleny-vondrackove-hrozi-mu-10-let-vezeni.html

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/nevlastni-syn-vondrackove-zatkli-ho-za-danove-uniky.html

www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/181691/helena-vondrackova-ma-prazdne-saly-a-rusi-koncerty-proc.html

http://www.super.cz/17952-potatil-se-nevlastni-syn-heleny-vondrackove-pry-skoncil-v-poutech-kvuli-zlodejinam-za-vic-nez-miliardu.html

http://www.novinky.cz/krimi/287137-obri-kraceni-dani-obchodnici-s-benzinem-okradli-stat-o-vice-nez-miliardu.html

http://www.novinky.cz/krimi/287137-obri-kraceni-dani-obchodnici-s-benzinem-okradli-stat-o-vice-nez-miliardu.html

 



 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

-5 #2 PETRS 2012-12-09 16:26
trapáci jen tu blábolíte nesmysly - tím, že slepě důvěřujete této kocourkovské vládě, která nás vede do haj*lu, vlastně nahráváte korupčníkům a rozkradačům naší země - předpokládám, že toto nechcete.
Bohužel jediná síla - KSČ - může zvrátit rozkrádání státu, má jasný program a nedá se zkorumpovat.
+5 #1 Honza 2012-12-08 22:43
Pane Šinágl, jste fakt bourák. Jak jste zamával s hlupákem, co zbaběle vyhrožoval přes email. Máte mou úctu.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)