Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Olsany_trnit_venec_detail_250213Video vřele doporučuji ke shlédnutí! Policisté byli korektní, zvláště po mé argumentaci vlajkou se srpem, kladivem a hákovým křížem. Pokud ona statečná dívka rušila svýmOlsany_skupina_anti_250213 doprovodem při zpěvu komunistické Internacionály, tak mnohem více rušili hřbitovní klid komunisté jejím zpěvem. Pokud vím, tak i na Olšanském hřbitově se má dodržovat klid a pieta. Nicméně věřím, že se tentokrát bavilo i mnoho nebožtíků a že by se jistě většina z nich přidala k bouchání na vězeňský kastrůlek, než zpívat píseň nemocných a postižených na duchu…

Brevnov_sal_250213Náročný den. V Břevnové jsem byl jen na skok, přikládám dvě fotografie a odkaz na článek níže s vystoupením Karla Schwarzenberga. Účastnil se i Leo Žídek, „pravá ruka“Brevnov_program_250213 předsedkyně KPV ČR MUDr. Naděždy Kavalírové. Připomínám, že existuje zápis, kde vedení KPV ČR doporučuje podporovat pravicové kandidáty při volbě presidenta republiky. Pan Žídek i paní Kavalírová navštívili volební kancelář Jana Fischera, bývalého člena KSČ, vyjádřili mu podporu, za kterou obdržela paní Kavalírová zlaté náušnice z rukou Jana Fischera! Tito výtečníci se zúčastnili i pietního aktu na Újezdě v předvečer 25.února, jak můžete vidět na fotografii.

Zvukový záznam projevů u hrobu Klementy Gottwalda je poslechem pro otrlé. „Diskuze“ mezi komunisty a demokraty jistě zaujme, včetně mé argumentace PČR vlajkou se srpem, kladivem a hákovým křížem - Vlajka symbolizuje tenkou hranici, resp. žádnou, mezi oběma zločinnými systémy!

Komunisté popravili 248 lidí, na hranicích postříleli 450 lidí, přes 200.000 lidí bylo uvězněno, statisíce v průběhu jejich hrůzovlády opustilo zemi! Podle Ústavy ČR je komunistický režim zločinný a zavrženíhodný, dle platných zákonů jeho propagace trestným činem se sazbou do pěti let, přesto máme komunisty v Parlamentu a mohou svoji zločinnou ideologii i nadále veřejně beztrestně propagovat – i ústy poslankyně za KSČM Marty Semelové, povoláním učitelky základní školy! Na Olšanech jsem nezahlédl žádného politického vězně, politika a veřejně známou osobnost. Díky přátelům z okruhu odbojové skupiny bratří Mašínů, kteří kultivovaným způsobem dali najevo co to je a co znamenal totalitní komunistický systém!  Fotogalerie z Olšan!

Z komentářů na Internetu:

Dostali jste vyšichni zaplaceno?:-) Novinkáři : Denisa Slováčková, Brno

Nevíte, proč se někdo vecpe na shromáždění lidí, se kterými nesouhlasí? Placení provokatéři? To je jasný, že jsou placení. Tak jako někteří studenti, kteří si myslí, že před nima celej svět sedne na zadek. Vyřvávají protože za to dostanou slíbených padesát kaček. V tramvaji by si nechali pro jízdenku koleno vrtat, ale chlastat to jo.

* * *

Únor 1948 otevřel cestu k naději, hřímala Semelová na Gottwaldově hrobě - Argumentace vlajkou se srpem, kladivem  hákovým křížem!

Nad hrobem Gottwalda: Vzpomínalo se na sociální jistoty i oběti režimuz bohaté diskuse: Každý komunista musí pochopit tuto pravdu: „Politická moc vychází z hlavně pušky“. Mao Ce-tung

Schwarzenberg: Komunisté se už chystají vládnout, je to i naše chyba - Vinu a zodpovědnost za to, že v zemi vzrůstá vliv komunistů a že se už znovu chystají v Česku vládnout, mají podle šéfa TOP 09 a ministra zahraničí Karla Schwarzenberga i politici, kteří nastoupili po roce 1990. "Je to i zodpovědnost a chyba naše," řekl Schwarzenberg na konferenci Komunismus včera a dnes v pražském Břevnovském klášteře.

* * *

Shromáždění na Staroměstském náměstí nepřineslo nic nového, opakování stále stejného, s výjimkou vystoupení studentů. Nejlepší projev měla paní Věra Čáslavská. Bohužel mi opět pořadatelé neumožnili, jako v minulosti vystoupit. Nepochybně bych řekl, co nezaznělo a co by si účastníci se zájmem vyslechli. Fotogalerie ze Staroměstského náměstí.

Další komentáře s tématem přímo či nepřímo související:

ČESKÁ TELEVIZE vyhodila technika, který zveřejnil Zemanův výrok o popelníčku a jeho klopýtnutí při bezprostředních oslavách jeho triumfu. Cenzura je opět zde, konečně se komunisté (za kterými on šel před volbami žadonit o podporu) po 23 letech znovu dočkali! Nepříjemné zveřejňování pravdy není opět žádoucí!

Ve věci chování GŘ ČT Petra Dvořáka a ředitele zpravodajství Zdeňka Šámala při tomto „pádu opilce k popelníčku“, jsem podal stížnost k Radě ČT. Zatím neodpověděla? Budu ji muset doplnit o dotaz, zda souhlasí s vyhazovem tohoto technika, kterého by si občané nepochybně rádi i nadále platili ze svých daní – na rozdíl od pana generálního ředitele a ředitele zpravodajství! Že údajnou příčinou „takřkapádu“ Miloše Zemana byl zánět na palci jedné nohy, může být vysvětlením, nicméně obličej Miloše Zemana, vykazující znaky nemalé opilosti, nabízí i poněkud jiné vysvětlení – obávám se mnohem pravděpodobnější! To, že budoucí prezident slavil včera se svými přáteli právě na den 65. výročí „vítězného února“, 25.února, je urážkou všech obětí komunismu. Mezi hosty byl i předseda MS Praha Jan Sváček, bývalá NSZ Renata Vesecká i komunistická novinářka Andrea Cerquerová. Pořadatel prohlásil, že nejde o politickou akci…

Mně neznámý pan Kratochvíl mi volal dne 24.2.2013 v 16:10 hod, celkem 7:27 min., z telefonního čísla 547 242 455. Začal slušně, jak je nespokojen, že bude volit komunisty – končil: „Jste fašista, najdu si Vás a  zastřelím.“ Aleš Rozsíval z Prostějova mi také vyhrožoval? Nějak soudruhům dochází trpělivost – a argumenty?!

Krátce k aktualitám:

Ministr Petr Bendl prohlásil, že nezávadné produkty z koňského masa nevydá bezdomovcům. Raději je nechá za peníze daňových poplatníků zlikvidovat. Myslím, že by bylo lépe v tomto případě „zlikvidovat“ pana ministra ta takovou amorálnost!

V České republice připadá na jednoho obyvatele 150 hracích automatů, takřka 7x více než je průměr v zemích EU! Děsivé, neřešené dědictví totality se nám projevuje stále více!

Věřme, že se podaří získat potřebných 27 senátorských podpisů a prezident Václav Klaus bude obžalován ze spáchání zločinu velezrady!  V zákulisí aktuálně probíhá neuvěřitelná bitva a Klaus nepochybně dělá vše pro to, aby této ostudě zabránil – jde o jeho budoucnost a je si toho plně vědom! Další zkouška demokracie a kvality našeho Senátu. Jde o to, aby zlo bylo konkrétně pojmenováno. Držme palce!

 

Jan Šinágl, 26.2.2013

 

Komunisté u Gottwaldova hrobu slavili výročí Vítězného února, padaly pokuty

Umučili jste Toufara, volali u Gottwaldova hrobu odpůrci KSČM

U konce jsou vaši dnové, přijdou noví Mašínové! V Praze se demonstrovalo proti komunismu

Komunisté s poslankyní uctili Gottwalda! Vítejte u hrobu masového vraha, reagovali tvrdě odpůrci

Komunisti uctili Gottwalda, akci provázel nesouhlas odpůrcůze stránek ČRo, ale příspěvek se neobjevuje…?!

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+4 #4 Jiří Krraus 2013-02-28 08:53
Když člověk vidí ty drzé bolševiky snadno by se stal českým Breivikem. Jen mít po ruce správný arzenál.
+4 #3 Vitezslav Haramule 2013-02-27 01:42
Ceho se ti poradatele bali? Nebo to bylo v podmince souhlasu k usporadani tohoto shromazdeni prazskym rudym koncilem ze Jan Sinagl nepromluvi ? Jinak plne souhlasim s nekterymi transparenty protoze si lide konecne uvedomuji ze bez Krista, cesta k vitezstvi je nejista.
+7 #2 Vitezslav Haramule 2013-02-26 19:12
Cituji Vitezslav Haramule:
Tak se tam sesli u toho hrobu,pripomeli si si na ty dobry rudy casy,a jsou pysni jak to tem antikomunistum ukazali.
Tomu se rika svoboda.Ja si ale pamatuji dobu za komunistu,kdy bylo zakazano polozit kvetiny na hrob Jana Palacha a estebaci kontrolovali kazdeho kdo se u toho hrobu zastavil.Semelova si to pravdepodobne nemuze pamatovat protoze v te dobe rikala hovnu ..papuuu.

Tak jsem se podival kdy se ta mrcha narodila a jak ji znam tak predpokladam ze v te dobe jiz skakala panaka.
+5 #1 Vitezslav Haramule 2013-02-26 19:00
Tak se tam sesli u toho hrobu,pripomeli si si na ty dobry rudy casy,a jsou pysni jak to tem antikomunistum ukazali.
Tomu se rika svoboda.Ja si ale pamatuji dobu za komunistu,kdy bylo zakazano polozit kvetiny na hrob Jana Palacha a estebaci kontrolovali kazdeho kdo se u toho hrobu zastavil.Semelo va si to pravdepodobne nemuze pamatovat protoze v te dobe rikala hovnu ..papuuu.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)