Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Klaus_a_Ceska_postaNaštěstí si to myslí jenom on sám ve své sebestřednosti a jeho věrní!

Václav Klaus: Odkvétání s hanbou - otřesné svědectví o ovládání naší země zločinnými strukturami!

V Česku se ročně nevybere na současné úrovni zdanění víc než 200 miliard na dani z příjmu, 85 miliard na DPH a 25 miliard korun na spotřební dani. Navíc se více než 100 miliard rozkrade – tedy 410 miliard! - Ve Volarech na Šumavě je jedna obrovská fotovoltaická elektrárna, kterou vlastní z 50% EON a z 50% "nějaký" pan Mirek Topolánek…?! - Divíte se, že v celé Evropě ceny energií klesají, ale u nás stále stoupají!!!

Dnešní Partie na TV PRIMA za účasti senátorů Dienstbiera a Kubery vyzněla argumentačně jasně ve prospěch senátora Jiřího Dienstbiera. Senátor Jaroslav Kubera, byl tentokrát mnohem méně populistický a sebejistý, než je u něho veřejnost zvyklá. Definice jeho osoby, tak jak mi byla sdělena znalcem české politické scény je výstižná: „Senátor Kubera se chová jako šílenec. Je to takový do sebezahleděný hospodský všeználek, který nabízí takovou tu pivní  socíkovou relativizaci všeho a všech. Za teplickou ODS stojí od samého počátku mocný Štěpán Popovič, jeden z praotců PPF Petra Kellnera.“

Nedivme se, že v pořadu senátor a primátor Teplic Kubera prohlásil: „Klaus je politik s velkým „P“ a politici s malým „p“ jsou v „p“.“ Osobně bych pod velkým „P“ viděl daleko jiná výraziva či pojmy jako např.: Podvod, Podraz, Prospěchářství, Podlost, Průšvih, Prolhanost a pod malým „p“ jako právo, pravda, pokora a podpora těchto mizejících hodnot! To, že pan senátor má o významu malého „p“ poněkud jinou představu, vypovídá dostatečně o jeho „hospodském všeználkovství.“

To, že senátor Kubera v pořadu srovnával cca 74.000 signatářů, kteří podpořili výzvu Senátu s podpisy dělníků na odsouzení a popravu dr. Milady Horákové už raději podrobně nekomentuji. Jenom by mne zajímalo, jak by odpověděl na otázku svobodné vůle podpisujícího občana v 50.letech a dnes…?!

Patrman 2013-03-02 20:55

Těm senátorům by měl být národ vděčný. Jsou prvními a jedinými, kteří se nebojí o svoji kariéru. Pochybuji, že jim Rychetský vyhoví a oni to vědí jistě také. Rychetský se dostal ke korytům v roce 1989 jako Klaus a jeden na druhého toho ví i to, kde jsou o nich záznamy Stb. Kdyby všechny obžaloby Rychetský zamítl
pak tu hlavní - KDO ZODPOVÍDÁ ZA TEN MORÁLNÍ ÚPADEK NAŠEHO STÁTU A NÁRODA - TEN KTERÝ BYL NEJDELŠÍ DOBU HLAVOU.

Z internetu:

Naši politici ještě nesložili zápočet z energetického slabikáře. Totiž, že předražení výkupu fotovoltaiky mně nepřekvapuje, ale co je na tom zajímavé je to, jak je možné, že o tom vláda ani parlament nevěděl, když to schválil? A že se na to přišlo až nyní? Vysvětlení je jediné. Napříč parlamentem a vládou jsou osoby, které tyto fotovoltajky vlastní. O jednom takovém pánu vím už dávno. Ve Volarech na Šumavě je jedna obrovská fotovoltaická elektrárna, kterou vlastní z 50% EON a z 50% "nějaký" pan Mirek Topolánek. A tak to je asi podobně všude. To je celé, jak jednoduché, že? Už to, že to 50% vlastní sám EON je jistě zajímavé. Tu elektřinu pak prodává a kupuje sám sobě. Zase ta zatracená fotovoltaika!

Divíte se, že v celé Evropě ceny energií klesají, ale u nás stále stoupají!!!

Polistopadová politika není nic jiného, než postupnou snahou naplňování dlouhodobého plánu komunistů. Využívají stavu společnosti do kterého ji cíleně uvrhli během své hrůzovlády a  opět využívají pro své dlouhodobě stanovené cíle. Takticky a strategicky lze před nimi jen smeknout. Odvedli a odvádějí stále skvělou "práci". Je smutné a logické, konstatovat, ze jim preference, včetně ostatní levice, která je jejich "produktem", narůstají. Je to obrazem stavu naší společnosti, kde morální hodnoty chybí a jejichž absence to umožňovala a stále umožňuje. Proto byla morálka a hodnoty s ni spojené vždy hlavním nepřítelem realizace dlouhodobých plánů komunistu. Svoji práci odvedli a odvádějí téměř dokonale. Není to tak těžké, pokud si udrželi podstatné mocenské páky a značný vliv na rozhodujících místech i prostřednictvím lidí, kteří se vydávají za „pravicové“ politiky.

O to více je třeba ocenit postoj senátorů, kteří podepsali výzvu k podání žaloby za velezradu na Václava Klause. Doufejme, že je zítra v Senátu na neveřejném zasedání podpoří i další, aby mohla být žaloba podána. Další zkouška stavu demokracie v naší zemi a kvality občanů zákonodárců. Vůbec zde nejde prioritně o Václava Klause, ale o budoucnost naší země na které se, doufejme, Václav Klaus už nebude mít možnost podílet a což podstatně ovlivní do jaké míry bude žaloba úspěšná…?

Jako volba presidenta probudila a polarizovala občanskou společnost, je i iniciativa Senátu, bez ohledu na její výsledek, dalším pozitivním prvkem, který by se měl patřičně projevit ve výsledku příštích voleb do Parlamentu.

 

Jan Šinágl, 3.3.2013

Václav Klaus: Odkvétání s hanbou - otřesné svědectví o ovládání naší země zločinnými strukturami!

* * *

Der Spiegel o odchodu "špatného krále" Klause

Premiér překročil čáru, možná se tím brání oprávněným výtkám

Dopis Mgr. Jaroslava Čapka občanům České republiky a občanům členských států OSN!

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)