Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Altner TK Manes 1 160610Smlouva mezi Milošem Zemanem a JUDr. Zdeňkem Altnerem – Zavraždění JUDr. Ernesta Valka a Oldřicha Němce –Valko Ernest Zločinné společenství Zeman, Fico, Hradil, Hašek, Paroubek, Šlouf a Volfová…?!

V souvislosti s nedávným zatčením JUDr. Zdeňka Altnera ve SRN na mezinárodní zatykač vystavený na základě žádosti slovenské policie, připomenu zajímavé a možné souvislosti. Nejsou bez zajímavostí. Naznačují mnohé o zločinném dění v ČSSD dříve. Jeho následky se zřejmě projevují dodnes. Obávám se, že ČSSD nebyla v tomto směru žádnou výjimkou. Jako jediný jsem navštívil a zdokumentoval všechny TK dr. Altnera o které většinou veřejnoprávní média neprojevovala žádný zájem. Nemám žádný důvod dr. Altnerovi za období kdy jsem ho znal, nevěřit a nedůvěřovat. Vždy na mne působil seriozně. Byl i obhájcem zavražděného slovenského soudce JUDr. Ernesta Valka, jediného předsedy Ústavního soudu ČSFR v roce 1992.

Mandátní Smlouvuz 2.5.1997 o právním zastupování ve věci restituce Lidového domu, podepsali tehdejší předseda ČSSD Miloš Zeman a dr. Altner. Dr. Altner soudní spor vyhrál, ČSSD smlouvu nedodržela a dodnes nezaplatila. Poté začala likvidace dr. Altnera PČR, SZ a soudy, které byly pod vlivem vládnoucí ČSSD. Marně se domáhal spravedlnosti. Sám se musel roky neustále bránit účelovým obviněním, kdy hrozily i exekuce. Nyní byl zatčen ve SRN na základě mezinárodního zatykače na žádost Slovenska. Pokud bude SRN vydán, bude obviněn slovenskou policií, opět pod nepochybným vlivem slovenské sociální demokracie Roberta Fica, kamaráda prezidenta Zemana. Zřejmou „likvidaci“ nepohodlného právníka by tak po českých soudech převzaly slovenské. Krátce po zavraždění soudce dr. Valka, jsem navštívil dr. Altnera, který se chystal jako jeho právní zástupce na jeho obhajobu. Tvrdil mi, že dr. Valko se chystal zveřejnit závažné dokumenty, stavící slovenskou vládu do velmi špatného světla, proto měl být zavražděn. Těsně před začátkem soudu byl zavražděn. O dr. Valkovi hovořil dr. Altner jako o velmi čestném člověku. Není bez zajímavostí tento článek:

ČSSD může totálně zničit jeden člověk, kde se vyjadřuje tehdy obhájce dr. Altnera dr. Valko mj.: V prvé řadě je potřeba říct, že tato smlouva byla udělána způsobem, že doktor Altner dostal až za výsledek, to znamená, musel být úplně úspěšný. Do té doby nedostal žádnou zálohu, je to klasická smlouva na výsledek, která je v souladu se zákonem. Vždyť přece určitě to posuzoval celý aparát a pan předseda (Miloš Zeman, pozn. J.Š.), který nakonec podepsal tu smlouvu, si myslím, že nebyl zbaven způsobilosti na právní úkony. …

Stojí též za připomenutí, že na svatbě Jiřího Paroubka byl jeho svědkem Robert Fico, oddávajícím byl „pokrokový“ biskup Jan Hradil, starosta Újezdu u Brna, který půjčil Michalu Haškovi 750.000,-Kč. Fico je mimochodem dobrým kamarádem biskupa Hradila a dobrým kamarádem biskupa je i Michal Hašek. Doufejme, že už mu pan biskup vysvětlil, že lhát se nemá jako nepochybně jistě káže i všem malým dětem…?!

Připomínám též záhadnou „sebevraždu“ Oldřicha Němce, dodnes nevyšetřenou. Měl ji „spáchat“ skokem z Nuselského mostu, kde byl nalezen s prostřelenou hlavou…?! Byl sponzorem „Zemáku“, volebního autobusu ČSSD, kdy i jemu, podobně jako dr. Altnerovi, ČSSD nevrátila peníze. O věci jistě mnohé ví i Jana Volfová, kdysi členka ČSSD, nyní pravá ruka Jany Bobošíkové, jak naznačuje maminka Oldřicha Němce paní Květa Němcová v rozhovorech níže. Oba otřesné rozhovory jsem s ní natočil během tiskových konferencí dr. Altnera, stojí za poslech!

První  rozhovor s paní Květou Němcovou, maminkou zřejmě zavražděného Oldřicha Němce,  je ze 7.2.2007 a druhý ze 7.3.2007.

Též rozhovor JUDr. Zdeňka Altnera pro TV NOVA ze dne 11.7.2007 je otřesným svědectvím. Na místě vedení Hnutí ANO 2011 je na místě opatrnost při jednání s vedením ČSSD.

Jak dlouho ještě bude trvat „ohlušující mlčení“, jak trefně popsal na České posici Roman Joch, hlavního aktéra skandálu v ČSSD, prezidenta Zemana, kterého média nekontaktují, byť nyní ani nemohou. Můžeme spekulovat do jaké míry je stav prezidenta vážný s ohledem na „vážný“ stav jeho kolena, či na současný vážný stav naší politické scény?

Že ČSSD byla, resp. stále je pod vlivem Miloše Zemana je jisté stejně tak jako je Zeman pod vlivem Moskvy, podobně jako byl Václav Klaus. Jedním z důkazů je nevyznamenání ruské občanky Natalie Gorbaněvské ke 28.říjnu, která se přitom nacházela v Praze?! Byla naštěstí vyznamenána alespoň Senátem! Prezident Zeman už odvahu neměl. Paní Gorbaněvská jí musela mít v roce 1968 na Rudém náměstí požehnaně, když se svými přáteli odvážně protestovala proti okupaci Československa vojsky Varšavské smlouvy. Letos tito přátelé protestovaly 21.srpna symbolicky opět a opět byli zatčeni. Zdá se, jako by Pražský hrad opět začal poslouchat Moskvu po odchodu presidenta Václava Havla…

 

Jan Šinágl, 3.11.2013

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.82 (17 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)