Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Hucin VladimirPravda o Vladimíru Hučínovi – Jan Šinágl versus Haló Noviny

Je na čase, abych se postavil neustálým pomluvám a podlým útokům ze strany bývalého důstojníka BIS Vladimíra Hučína a jeho „přátel“. Dne 24.května 2011 jsem poslal tento dopis Vladimíru Hučínovi s 20 otázkami. Do dneška jsem se dočkal jen jeho mlčení a primitivního napadání anonymy z jeho okolí, kdy jen několik jednotlivců našlo odvahu se pod své „reakce“, často ve stylu 50.let, podepsat. Pro mne se tak stal pan Hučín naprosto nedůvěryhodnou a bezcharakterní osobou. O tom svědčí i to, že na jeho webových stránkách není ani slůvko o životním jubileu paní Zdeny Mašínové, která ho po celou domu jeho soudních procesů podporovala morálně a hlavně finančně, jako celá rodina potomků pplk. Josefa Mašína. Výměna názorů pana Hučína a Stropnického níže je o to zajímavější, když si uvědomíme neustálé Hučínovy útoky na Andreje Babiše, ale to, že zdědil nemalý majetek po agentovi StB Karlu Zejdovi, majiteli přerovské firmy KAZETO, už mu viditelně vůbec nevadí.

Mezi advokáty se tvrdí, že „Hučín je podrazák, ksindl, ale dobře platí…“ Nevím, ale pokud si přečtete text níže a všechny odkazy v tomto článku, zdravý rozum vám těžko dovolí připustit i opak. Nikdy mně nezaplatil alespoň kávu, zato vždy rád bral, navrhoval a prosil, abych mu přivezl to a ono, např. „Kukačky“ ze Schwarzwaldu, které jsem mu také a rád kdysi přivezl…

Mimochodem 120.výročí slavného přerovského rodáka maršála letectva Karla Janouška také jeho web nevzpomněl, stejně jako veřejnoprávní ČT…?! Ani jsem nezaznamenal žádné aktivity tohoto „bojovníka“ proti přerovskému primátoru a senátoru Jiřímu Lajtochovi, který byl opakovaně obžalován a opakovaně zbavován obžaloby státní zástupkyní Marií Kodytkovou, která nyní odstoupila z funkce. Potvrdil tak svoji pověst mluvky a „komentátora“, dostávající často prostor v pokleslých médiích, který ví vše nejlépe a že nám vše dokáže svými pověstnými „esy v rukávu“. Problém je, že o „esech v rukávu“ mluví roky a nikdo ještě žádné neviděl, neslyšel a nečetl.

Ve filmu Sametoví teroristé si i dokonce zahrál a kdo viděl jeho herecký výkon, poznal i část jeho povahy, být viděn, slyšen a slaven. Rozhodně to nejsou vlastnosti, které by měl mít schopný důstojník BIS, spíše nebezpečné sklony. Dost možná, že právě tyto povahové vlastnosti a sklony byly skutečnou příčinou jeho odstranění z BIS, kde zřejmě působil nedisciplinovaně, jako neřízená střela  a kde nadělal více škod než užitku. Mé osobní, dlouholeté zkušenosti s ním tuto variantu vůbec nevylučují, bohužel. Nemohu hodnotit, zda-li se jedná o jeho přirozenost, či se na formování jeho charakteru projevily jeho další životní osudy…?

* * *

Z webu Vladimíra Hučína

Moje odpověď herci Matěji Stropnickému ve věci Babiš

Dobrý den.

Pane Hučíne, čistě teoreticky a bez vazby na AB, co je horší? Před třiceti lety, ve slabé chvíli a strachu nemít odvahu odmítnout vábení agenta policejního státu? Nebo soustavně lhát, krást a podvádět ve svobodné demokratické zemi? Myslím, že bychom se měli věnovat té druhé skupině lidí. Jinak se totiž cíle STB absurdně naplní i po čtvrt století. Budeme společností, která je rozdělená, prolezlá nedůvěrou a podezíráním. Budeme státem, kde je hranice mezi pravdou a lží cílevědomě manipulována tak, že už jedno od druhého nikdo nerozezná. Budeme se vzájemně likvidovat, zatímco skuteční parchanti se nám budou chechtat v temném koutě. A to byste jistě nechtěl. pozdravem, M. Stropnický.

* * *

Původní zpráva

Od: martinstropnicky

Datum: 22. 10. 2013

Předmět: Stropnický

 

Od: vladimir.hucin

Datum: 22. 10. 2013

Předmět: Re: Stropnický

 

Dobrý den pane Stropnický.

Lepší "teorií" není zavírat oči před skutečností. Nikam to nevede. Kdo "podlehl" vábení včera, má velmi dobré předpoklady podléhat i dnes a zítra. Případně právě proto byl zkušený "podléhač" vytipován pro dnešní úlohu Trojského koně budoucího Parlamentu.

S pozdravem Vladimír Hučín

* * *

Dlužím zpravodajství ze stále pokračujícího soudního sporu s komunistickými Haló Novinami – tentokrát u VS v Praze dne 7.11.2013. Podle očekávání mne nepřišel nikdo podpořit. Přináším zvukový záznam jistě zajímavého jednání a rozsudku. K tématu se vrátím po obdržení písemného rozsudku. To může trvat až dva měsíce. Nevím do jaké míry se jedná o náhodu, ale 7.listopad je jistě zajímavá náhoda, zvláště když víme, kolik soudců, bývalých členů KSČ, působí na VS v Praze. Věřím, že i moje vyjádření při jednání vás zaujme.

Bohužel jsem opomněl připomenout soudu básničku v tento „památný“ den, kterou jsme se museli kdysi povinně učit: „Rudou barvou dneska září, sedmička v mém kalendáři, podívej se oknem, všude v ulicích je všechno rudé…“

 

Jan Šinágl, 9.11.2013



1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.48 (25 Votes)
Share

Komentáře   

-3 #6 Karel T. 2013-11-15 23:59
Hučín, Hučín, Hučín... To je ten agent SNB, co podle záznamů v archívu USTR udal po okupaci ČSSR Sovětskou armádou 10 lidí za nedovolené ozbrojování, což sám připustil (dva udaní byli komunisti, ale ostatních 8 jmen odmítá uvést) a poslal je tak k soudu a do vězení? To je ten osobní přítel estébáků a komunistů Zejda, Komorous, Kutal? Děkuji nechci.
+4 #5 Karel Adler 2013-11-11 11:46
Budu-li porovnávat jen argumenty v dialogu mezi Stropnickým a Hučínem, tak mohu konstatovat, že Hučín lépe argumentuje i pointuje. K posouzení dalšího mi chybí informace a proto se k charakteru pana Hučína lze těžko vyjadřovat. Pokud by všechny zveřejněné údaje byly pravdivé, byl by to tajtrlík, ale proč by potom měl podporu Konfederace Politických Vězňů? Lidi je možné mimo jiné posuzovat podle toho, jaké mají přátele a nepřátele. Jestli je proti Hučínovi Babiš, stojí za úvahu, jestli náhodou nemá pan Hučín aspoň trochu pravdy...
To, že se nezmínil o životním jubileu paní Mašínové je ovšem neskutečně hloupé a jestli neumí poděkovat za pomoc a podporu, nesvědčí to o dobrém vychování gentlemana.
+9 #4 Jozin 2013-11-10 07:25
Pan Sinagel nam predvadza ako sa stat politickym prositutom.
+4 #3 Josef Pepa Nos 2013-11-09 20:19
JAK STROPNICKÝ, TAK I HUČÍN MAJÍ PRAVDU.
Jsou určité věci, události, situace, které se nedají žádným způsobem vydělit dvěma, abychom dostali přesný průměr!
+4 #2 Bývalý vězeň 2013-11-09 20:08
Jak vidět, tak bývalí členové SNB ve spolupráci s nejrůznějšími teatrálními pošuky se stále snaží opruzovat a zuří, že byli profláknuti. Já byl první, který Vladimíra před nimi varoval.
-2 #1 LOUKA 2013-11-09 14:13
VLADIMÍRE, TY SÁM VÍŠ NEJLEPE ,ŽE TĚ ZNÁM DALEKO LÉPE NEŽLI TVOJI ADVOKÁTI, TAK TĚ MOC PROSÍM RADĚJI DRŽ HUBU, NEŽ ZAČNU MLUVIT A ZALES DO KOUTA I S TVÝM PODRŽTAŽKOU JABEM---Ž. LOUKOTA VYŠKOV !!!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)