Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Tempel 1 prichod 291113U OS Praha 2, Francouzská 19, se dne 29.11.2013 konalo soudní řízení s údajně dvojnásobným vrahemTempel 3 sin VS 291113 Robertem Templem. Odsouzeným na doživotí VS Praha poté, co jej KS Plzeň 4x osvobodil. Doprovázelo ho šest těžkooděnců VS ČR z toho tři se samopaly. Odsoudil ho soudce VS Praha JUDr. Jiří Lněnička, vězni nazývaný "pankrácký kat", známý též z kauzy britského a amerického občana Gilberta Mc Craye. Nyní šlo o náhradu škody za neúměrně dlouhé soudní řízení. Soud pochybení uznal, ale s ohledem na rozhodnutí NS ČR, finanční odškodnění za nemajetkovou újmu neuznal - těžký zločinec nesmí mít stejná práva jako slušní občané. Soud tak veřejně uznal, že na zločince je nutno stejné zákony uplatňovat jinak než pro slušné občany. Potvrdil tak nerovnost občanů před zákonem, pokud ovšem pro ně vězeň zůstává občanem. Jde bezpochyby o největší justiční skandál od 50.let na území naší země, pokud máme věřit tomu co vše zaznělo z úst Roberta Tempela. Takto o jeho kauze psala MfD před čtyřmi lety. Má přezdívku „psycho“ a jest-li je skutečný vrah, tak musí svoji roli hrát geniálně. Nicméně je-li pravda co vše řekl, tak je tato kauza děsivá. Jenom by potvrzovala otřesný stav české justice zejména pokud jde o trestnou činnost zasahující do nejvyšších pater.

 

Tempel 2 prg 291113V soudní síni za veřejnost jsem byl pouze s jedním mladším soudcem. Kauza Roberta Tempela posloužila jakoTempel 4 dvere chodba 291113 scénář k 10.dílu seriálu TV NOVA Expozitura, kde nebyl samozřejmě jmenován. Soudce Lněnička měl odmítnout jako důkaz svědectví mobilního operátora, kdy v době činu se Robert Tempel nacházel prokazatelně 30 km od místa vraždy (!!!) i svědectví elitní policejní jednotky, prokazující jeho nevinu!!! Odmítl pro mafii křivě svědčit, tak prý mu udělili „milost“ – místo zabití doživotí…?! Že by byla mafie tak humánní můžeme pochybovat, vyloučeno to není. To co Robert Tempel tvrdí, musí být snadno prokazatelné, čili pravdivost jeho tvrzení je o to více hodnověrnější. Jeho příjmení (v němčině chrám) má v sobě jistou symboliku – chrám pravdy, práva a spravedlnosti? Na druhé straně pověst plzeňské justice není vůbec dobrá a jako je schopna odsoudit nevinného, je zrovna tak schopna osvobodit vinného…

Zvukový záznam celého jednání OS Praha 2, dne 29.11.2013

Usnesení a krátké zdůvodnění samosoudce JUDr. Petra Velemana

Tempel 6 Robert sin 291113Doporučuji shlédnou celé video a hlavně poslechnout si celý zvukový záznam. Je-li to vše pravda, tak je to dalšíTempel 5 Robert chodba 291113 otřesná výpověď o naší zemi a ukázka toho, kdo v ní vládne, resp. kdo si na vládnutí hraje a kdo skutečně vládne! Důsledky tzv. “sametové“ revoluce v praxi. Není-li zlo pojmenováno, viníci neprojeví pokoru a neomluví se, nejsou žalováni, souzeni, odsuzováni a spravedlivě potrestáni, vrátí se zlo po čase znovu v plné a ještě větší síle.

„Cinkání klíči“ jim dříve chvíli nahánělo strach. Dnes už se tomu jen smějí a budou smát znovu, pokud by „ulice“ opět naivně začaly jen „cinkat“ a tím by pro ně celá revoluce měla opět skončit. Zvonění má symbolizovat především začátek skutečně nového, ne dočasně zastavit staré, „odjet na chaty“ a přenechat opět vládu starému v „novém balení“ – o to nebezpečnějším!

Revoluce, která nebolí a netrestá, nemůže nikdy přinést dlouhodobě nic dobrého. Dokud lidé nebudou ochotni převzít odpovědnost za své životy, které je odnaučil totalitní stát, budeme si o stejné v jiném „balení“ neustále koledovat. Zatím to většině lidí vyhovuje. Otázkou je jak dlouho ještě, kdo, jak a v zájmu koho, rostoucího napětí ve společnosti využije, či situace zneužije…?!

Hezký první advent.

 

Jan Šinágl, 1.12.2013

 

Robert Tempel je odváděn, odešel aniž by vyčkal rozhodnutí soudce...

 

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.57 (7 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)