Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Filip a karikaturaKalousek nadále pardonuje skutečného fízla Filipa – Benešová prodala za 400.000 spravedlnost – Student Agency tučně pokutován, kdy budou pokutovány ČD?!– Po 25 letech! - Ronald Reagan: „Komunisté, případně jejich vyznavači nemohou zastávat odpovědná místa, na kterých se rozhoduje. Protože jejich závazek ke komunistické straně PŘEVYŠUJE OSTATNÍ POVINNOSTI výkonného úředníka či odpovědného funkcionáře.“

Nevím o tom, že by poslanec Zdeněk Ondráček za KSČM byl agentem StB, fízlem, který prokazatelně udával, byť morálně selhal jako mnoho jiných. Zato vím, že skutečný fízl byl současný místopředseda Sněmovny a poslanec za KSČM Vojtěch Filip. Byl zvolen bez jediného hlasu kritiky Sněmovnou pomalu jako za totality, tedy i mlčením současných hlasitých kritiků v čele s Kalouskem. O tom, jaký byl Filip bezcharakterní fízl a hajzlík dostatečně vypověděla TK v Senátu, uspořádaná před lety senátory Martinem Mejstříkem a Jaromírem Štětinou. Zdeněk Ondráček byl vidět, zato Vojtěch Filip pracoval jako správný fízl pěkně tajně. Kolik takových „Filipů“ zůstalo nepotrestáno, neodhaleno, stalo se politiky, podnikateli a ctihodnými, bohatými občany?! Pravicoví poslanci nám tak předvádějí opět své hrátky o nepodstatném, kdy na podstatné poukázat odvahu viditelně nemají. Chtělo by se s Janem Werichem říci: „Hlavně abychom nepopudili“ – nemusím upřesňovat koho a co pro informované a dosud nezblblé občany. Sněmovní neschopnost okomentoval Tomáš Pecina.

* * *

Dlouholetá kauza takzvané justiční mafie zřejmě skončí smírem

Dlouholetá kauza takzvané justiční mafie zřejmě skončí smírem. Žalobci navrhli někdejší nejvyšší státní zástupkyni Marii Benešové, že jí vrátí náklady řízení ve výši zhruba 400.000 korun, které jim zaplatila na základě předchozího rozsudku. Benešová to řekla ČTK s tím, že v takovém případě nebude brát zpět omluvu, kterou vůči někdejším představitelům justice učinila na pokyn soudu před dvěma lety. Znění smíru musí schválit pražský vrchní soud. Případ takzvané justiční mafie začal už v roce 2007, kdy Benešová pronesla na adresu své nástupkyně ve funkci Renaty Vesecké, někdejšího ministra spravedlnosti Pavla Němce či tehdejšího místopředsedy Nejvyššího soudu Pavla Kučery výroky, kterými je spojila s ovlivňováním některých případů - například někdejšího vicepremiéra a současného senátora Jiřího Čunka. Sedm lidí, které zmínila, na Benešovou následně podalo žalobu na ochranu osobnosti. ČRo, 25.9.2014

P.S.

Kdo by se za 400.000,-Kč rád neomluvil, aneb kde zůstala morálka, spravedlnost, etika a dobré mravy?! Od bývalé NSZ a současné senátorky to neočekávejme, nebo si holt musíte připlatit! Morálka se už u nás stala dávno koupitelným zbožím, že už dnešní mladá, nastupující generace ani neví co to je! Kam vede rozpad morálky, práva a spravedlnosti snad nemusím připomínat.

* * *

Soud potvrdil tučnou pokutu pro Student Agency – Zločinci ve státní správě, tak likvidují schopné. Jsou stále drzejší a troufalejší! Proč asi nepotrestají České dráhy, které se nikdy nenaučí hospodařit ani s miliardami státní podpory – umí je jen rozkrást!

 

Jan Šinágl, 26.9.2014

* * *

Po 25 letech

To že máme po pětadvaceti letech komunisty v Parlamentu i v Europarlamentu je sice naše národní ostuda, ale kdo je toho příčinou? Kdo zvolil Vojtěcha Filipa do předsednictví parlamentu. Člověka, který má písemný závazek ke komunistické zpravodajské službě. Nebyli to jen sociální demokraté a komunisté, ale i poslanci v „pravicových“ stranách. Totéž vysvětlení by mělo stačit nové německé diplomatce, která se ptala jak je možné, že země která byla po čtyřicet let okupována Sovětským Svazem nestojí teď v čele protestu proti Rusku za jeho postup na Ukrajině. Opět to samé. Vlivem hlasování stran ANO, ČSSD, KSČM a Úsvitu sněmovna nedokázala odsoudit ruskou agresi ohledně Ukrajiny.

Vtip, který se stal skutečností:

„Koho budeš volit?“

„No komunisty.“

„To vím, ale kterou stranu?“

„Ale to je přeci jedno.“

Za těch pětadvacet let jenom komunisté dokáží mít své lidi tam, kde je třeba zareagovat levicově. Samozřejmě tajně. Žádejme, aby se poslanci a senátoři projevovali veřejně při hlasování také po volbách nejenom před nimi.

Ronald Reagan řekl: „Komunisté, případně jejich vyznavači nemohou zastávat odpovědná místa, na kterých se rozhoduje. Protože jejich závazek ke komunistické straně PŘEVYŠUJE OSTATNÍ POVINNOSTI výkonného úředníka či odpovědného funkcionáře.“

Vysvětluje to zvolení V. Filipa místopředsedou Sněmovny více hlasy nežli má ČSSD s KSČM dohromady. Také hlasování stran Hnutí ANO, ČSSD, KSČM a Hnutí ÚSVIT, které nebyly sto odsoudit ruskou agresi k Ukrajině, i když jsme tu Sověty měli přes čtyřicet let.

Předvolební sliby poslanců a chození na veřejnost bavit se s občany?

Proč po volbách hlasujete tajně abychom nevěděli kdo je kdo. Postavte se a hlasujte veřejně. Vytvoříte vzájemnou důvěru s veřejností. Při důležitém rozhodování by parlament měl hlasovat veřejně. Ať také my občané vidíme jak se chová při hlasování náš člověk, kterého jsme volili.  

 

K. Mrzílek, 26.9.2014

 



1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.71 (7 Votes)
Share

Komentáře   

+3 #3 Tomáš 2014-09-26 14:36
Zajímalo by mě jak říkal včera v tv soudruh Ondráček že on má přístup k informacím" PŘÍSNĚ TAJNÉ" jak se k tomu dostal anebo kdo mu tuto možnost udělil.Je až s podivem že mají všichni tito soudruzi titul:Judr?


Cituji Vitezslav Haramule:
Tech
spolupracovniku Stb jsou desitky tisicu.Na to ani pan Kalousek sam nestaci.Co kdyby mu jeho kolegove z vlady pomohli ,ale drtiva vetsina mlci protoze I oni maji maslo na hlave.Ovar falmer,Filip se profizloval z Jedovar az do vlady pod Hradcany.Ondracek je hajizl,to vam muze potvrdit kazdy kdo dostal od stejne svine pendrekem pres chrbat.Pamatuji si jak v 1969 se sjeli do Prahy vidlaci z Cech a Moravy v uniformach SNB a milicionari v maskacich a bili pendreky kazdeho kdo se jim dostal pod ruku.Kolik tam bylo fizlu-civilistu to se nedalo zjistit.To bylo tehdy kdy se maly fizl Ondracek narodil a az dorostl prevzal pendrek od jeho predchudcu.
+5 #2 Vitezslav Haramule 2014-09-26 14:28
Tech spolupracovniku Stb jsou desitky tisicu.Na to ani pan Kalousek sam nestaci.Co kdyby mu jeho kolegove z vlady pomohli ,ale drtiva vetsina mlci protoze I oni maji maslo na hlave.Ovar falmer,Filip se profizloval z Jedovar az do vlady pod Hradcany.Ondrac ek je hajizl,to vam muze potvrdit kazdy kdo dostal od stejne svine pendrekem pres chrbat.Pamatuji si jak v 1969 se sjeli do Prahy vidlaci z Cech a Moravy v uniformach SNB a milicionari v maskacich a bili pendreky kazdeho kdo se jim dostal pod ruku.Kolik tam bylo fizlu-civilistu to se nedalo zjistit.To bylo tehdy kdy se maly fizl Ondracek narodil a az dorostl prevzal pendrek od jeho predchudcu.
+3 #1 Tomáš 2014-09-26 12:42
BOLŠEVICKÝ ŠMEJD NEBO FÍZL STB,VB VŠECHNO JE TO CHÁTRA,LŮZA,SVO LOČ RUDEJCH BESTIÍ A ZRŮD.


Požeňme je klackem ty KOMUNISTICKO-BO LŠEVICKO-RUDÝ KRYSY.

Dokud nepůjdeme do ulic a dělat tvrdé stávky tak budou tyhle krysy u koryt ještě za dalších 20let.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)