Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Sinagl soud… Věřím, že lidí dobré vůle je v naší zemi stále dost a že společným úsilím dokážeme postupně napravit dědictví totality, které nás stále více ohrožuje kulturně, ekonomicky a mravně. …

Vážení občané, přátelé, příznivci a sympatizanti,

mé zpravodajství „Hlas Svobody a Demokracie“ nabývá stále více na významu a důležitosti. Patří k několika málo nezávislým zdrojům informací a zpráv se snahou přiblížit se co nejvíce pravdě, ve jménu té nejvyšší tam někde vysoko nad námi. V tomto kritickém období pro naši zemi jsou o to více potřebné a důležité. Rozesílám týdně Bulletiny v českém a Newsletter v anglickém a německém jazyce s příjemci ve 247 zemích. Tyto webové stránky dávají prostor i jiným občanům, který často jinde nedostanou. Mám-li ve své nezávislé práci a činnosti našeho občanského sdružení pokračovat, potřebuji vaši finanční pomoc a podporu. Budu tak moci pokračovat ve své angažované občanské a publicistické činnosti a neriskovat její nucené omezení či dokonce zastavení. Dovoluji si proto touto cestou oslovit všechny lidi dobré vůle a požádat o pomoc, abych mohl pokračovat v potřebné práci pro naši zemi. Podpoříte tak i sebe a vaše blízké.

Oslovil jsem různé nadační fondy, dosud marně. Podnikatelé na mém webu neinzerují, aby se sami nevystavili reálnému riziku a různým potížím. Mají tak možnost spolu s občany podpořit moji činnost touto formou i ve vlastním zájmu. Věřím, že moje už 12 let trvající, nezávislá činnost angažovaného občana a nezávislého publicisty, takřka denní práce, je dostatečným argumentem, abych byl hoden vaší důvěry a podpory. Základem funkční demokracie je objektivní informovanost občanů. Opak ji ohrožuje. Opět nás začíná ohrožovat to, o čem jsme si mysleli, že už nikdy přijít nemůže. Věřím, že je na světě stále dost slušných lidí, abychom tomu společnými silami dokázali zabránit – každý tím co nejlépe umí. To znamená především dělat poctivě svoji práci a nebát se postavit jakékoliv formě zla. Potom se o demokracii a svobodu nemusíme obávat.

Vážných událostí přibývá. Omlouvám se těm, kterým vadí některé články s více tématy, které ale souvisejí, přímo či nepřímo s tématem. Nemohu psát více krátkých článků, které pro přílišný počet nemusí být čteny, ale ani méně s více tématy. Snažím se najít optimální cestu, aby články zaujaly a současně nedocházelo k zahlcení informacemi a tématy. Nelze vyhovět všem, ale věřím, že většině současná forma vyhovuje.

Věřím, že lidí dobré vůle je v naší zemi stále dost. Společným úsilím dokážeme postupně napravit dědictví totality, které nás stále více ohrožuje kulturně, ekonomicky a mravně. Budu si vážit každé upřímně věnované koruny zaslané na níže uvedený transparentní účet našeho občanského sdružení Sodales Solonis o.s. Pokud by chtěl někdo podpořit neveřejně, prosím ozvěte se. Prosím o šíření této výzvy vašim přátelům a známým. Pomáhejme si a držme se!

Děkuji vám!

 

Jan Šinágl, 3.prosince 2014

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

+420 775 239 148

Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP

Raiffeisen Bank, Husovo náměstí 45, 26601 Beroun, Czech Republic

P.S.

Pro platby ze zahraničí vyžadují banky poštovní adresu sídla banky. Je potěšitelné, že návštěvnost mých videí na You Tube se už blíží hranici 160.000 návštěv!

Jinak pro ty, kterým se mé Bulletiny nezobrazují správně (někdo je dostává v černé barvě jen s čitelnou titulkou), nepřehlédněte první řádek s textem: „Tento e-mail obsahuje obrázky a grafiku, jestliže je nevidíte, prohlédněte si je v prohlížeči.“ Kliknutím na „prohlédněte si je v prohlížeči“ se vám otevře v originálním provedení. Bohužel to nemohu ovlivnit. Tato forma snižuje napadaní viry a urychluje stahování. Omlouvám se vám a děkuji vám za pochopení. JŠ.

* * *

http://sinagl.blogspot.cz/2010/11/bulletin-c-62010.html

* * *

ŽIVOTOPIS

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (22 Votes)
Share

Komentáře   

0 #4 Jan Šinagl 2014-12-05 12:08
K tématu budu psát článek. Trestní oznámení byly podány tři. Jako obvykle se o mém média nezmiňují. Žádné vyrozumnění jsem neobdržel, přitom mi SZ Jan Petrásek v osobním rozhovoru potvrdil, že i mé je součástí trestního spisu!
0 #3 REAGAN.R 2014-12-05 08:05
Nevinná Semelová? Komunistům rostou ramena, zlobí se ProtiAlt

lidovky.cz/.../...

p.ŠINÁGL neměla by toto přezkoumat p.VÁLKOVÁ?
děkuji
+1 #2 Bodlák 2014-12-04 07:36
Díky moc za Vaší práci. Děláte to dobře.
+1 #1 Vitezslav Haramule 2014-12-03 17:54
Poslu to co mohu,ale zarucene poslu. Sto-krat dik za Vasi praci a statecnost.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)