Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Vlasek JosefDne 6.srpna 2014 nás opustil pan Josef Vlášek. Je smutné, že dnes vládne na webu NFAN a webech či na FB jeho spolupracovníků jedno velké mlčení. Kde jsou jeho „přátelé“, kteří z jeho štědrosti mnohdy nemálo profitovali? Nedostalo se mi od NFAN nikdy žádné formy podpory, ačkoliv má činnost patří k činnostem, které nadace podporovala a oceňovala. Není to vůbec důvodem, abych si pana Vláška proto nevážil. Vždy jsem ho poznal jako čestného, charakterního muže, mediálně podporoval a mnohdy jako jediný přinášel kompletní zpravodajství z akcí NFAN. Obávám se, že uvěřil pomluvám a lžím jeho „přátel“, kteří kdysi byli i mými přáteli. Snad nezůstanu dnes a v následných dnech jediným, který si na tohoto vlastence vzpomněl? Na webu NFAN, jako na webu Vladimíra Hučína, tajemníka NFAN, vládne dnes ticho… Kolik jeho bývalých přátel se dnes dostaví k jeho hrobu? Bez pana Vláška jsou angažovaní nestraníci najednou neangažovaní, stal se z NFAN snad NFNN…?! Webové stránky nenasvědčují, že by po smrti pana Vláška byl NFAN i nadále aktivní?

Na pohřeb Ctirada Mašína do Clevelandu se ctitel odbojové skupiny bratří Mašínů, nedostavil. Možná už na něho nezbylo místo v armádním speciálu, jako pro mne, ačkoliv jsem se hlásil mezi prvními, ne-li první? Musel jsem tehdy letět soukromě s náklady na cestu kolem 50.000,-Kč. Podal jsem jako jediný kompletní zpravodajství z posledního rozloučení se Ctiradem Mašínem, ačkoliv armádní speciál byl zaplněn i lidmi z médií, včetně TV NOVA. Dne 13.srpna to už budou 4 roky, co nás Ctirad Mašín opustil. Bude opět mlčet Hučínův web? Paní Zdena Mašínová Hučína nemálo podporovala i finančně. Na jeho „demokratickém“ webu není možné se přihlásit a vstoupit do diskuse. Platí jen jedna „Hučínova pravda“ oceněného „odbojáře“ se statusem válečného veterána, který nikdy v žádné válce nebojoval a kdy za něho často riskovali za totality druzí. Prokazatelně udával i spoluobčany příslušníkům SNB. Jako by jejich potomci rozhodovali i dnes na MO…?!

Připomínám, jak se Hučín kdysi chlubil, že dostal od továrníka Zejdy, agenta StB, 500.000,-Kč v hotovosti. Darem od Zejdy dostal současně i sbírku zbraní, hodnotou přesahující darovanou částku. Byla mezi nimi i puška z dob Napoleonových válek (snad alespoň válečný veterán Hučín zaplatil darovací daň?). V té době se Zejda nacházel v nemocnici, kde ho Hučín navštěvoval. Doufejme, že alespoň nezapomíná navštěvovat hrob svého bohatého mecenáše, kdy to nemá daleko... Ani na 5.výročí smrti Milana Paumera, člena odbojové skupiny bratří Mašínů, si tito pokrytečtí výtečníci nevzpomněli. Byl jim dobrý dokud žil, kdy ho vozili na své akce a kdy ho v postatě v jeho dobrotě zneužívali, stejně jako pana Vláška.

Na ČT 24 dnes v 9:40 hod. byla reportáž o transplantaci lidských orgánů. Čína jich produkuje nadbytek, cca 10.000 orgánů ročně a má problém se „zpracováním“. Jsou často před operací ve špatném, nepoužitelném stavu. Navrhuje se proto jejich včasný transport do zahraničí letadly a neoperovat jen v Číně. Ani slovo o jejich zločinném původu?! Prokazatelně jsou orgány odebírány zdravým lidem ve věznicích po popravě, či zaživa, mnohdy nevinným příslušníkům Falang Gongu. O tom už na ČT 24 nepadlo ani slovo a jistě bude poslušně mlčet i prezident Zeman při chystané návštěvě Číny v souvislosti s koncem II.světové války.

Tož pane Vlášku, měl byste stále dost práce. Doufám, že tam nahoře už máte jen skutečné přátele a ne ty, kteří Vaši dobrotu jen nemravně zneužívali. Za slušné občany Vám děkuji!

 

Jan Šinágl, 6.8.2015

* * *

Zemřel mecenáš Josef Vlášek…

ČRo Vltava: Jiří Hejda: Žil jsem zbytečně

TK Davida Kilgoura a Ethana Gutmanna – otřesná fakta z dnešní komunistické Číny!

24.8.2011: Cleveland, OH, USA – poslední rozloučení s Radkem Mašínem – I.část zpravodajství

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.14 (7 Votes)
Share

Komentáře   

-2 #3 Skvělé známky od StB 2015-08-08 04:32
To je prča, jak se estébáci, komunisti a jejich pokrytečtí kámoši z okolí agenta Hučína mstí za zveřejněná fakta negativními známkami. Namísto argumentů. Jen tak dál! Ještě víc! To je to nejlepší hodnocení! Bob
-5 #2 správci webu Hučína- 2015-08-06 21:35
Web pana Hučína tvoří nebo tvořili P.Zvěřina a konfliktní soudivý pošuk Navara, který by každého, kdo si dovolí vyslovit o panu Hučínovi pravdu, hned žaloval a soudil, aby ho umlčel. Přitom archív ÚSTRu prokázal, že dnešní člen KAN p.Hučín byl roku 1972 udavačem SNB Přerov. Byl i přítelem estébáků Zejdy, Komorouse, Schnircha, přítelem komunisty a vraha Kutala, připravil invalidního důchodce Langra o 15.000 Kč, podpořil i estébácký dokument o Pavlu Wonkovi. Prostě tento bezcharakterní a prolhaný člověk to jel vždy na obě strany jako rozdvojená osobnost. Na to je třeba hodně silný žaludek... JKubík
-3 #1 správce webu Hučína! 2015-08-06 21:29
správce Hučínova webu Paul Zvěřina z Vršovic, nyní z Katoomby u Sydney, je podezříván politickými vězni, kterým velmi velmi škodil, ze spolupráce s KGB nebo s podobným svinstvem. Tato další rozdvojená osobnost nám na jedné straně napsala dopis o svých otřesných zjištěních z minulosti Hučína a z Hučínovy nepravdivé knihy. Dopis je k dispozici. A na druhé straně jako nějaký schizofrenik sama psala Hučínův web, kde i přes to zveřejňovala na Hučína celé roky oslavné články. Velebnosti to je na zvracení, fuj. J.Kubík

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)