Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Jourova 2Škoda, že při vyšetřování kauzy Ing. arch. Marka Řičáře, do které prokazatelně Ricar Marekzasahovali politici, Miloš Zeman mlčel…?! Níže uvádím znepokojující informace o firmě PRIMAVERA CONSULTING s.r.o., patřící kdysi Věře Jourové, ze které je nyní Cathedral s.r.o. - Podobnou práci v roli konzultantky jsem pak dělala v Rumunsku, Srbsku, Černé Hoře, Rusku a Bělorusku, Moldávii a Gruzii – do všech těchto zemí Evropská unie posílá rozvojové peníze. Na všech těchto místech – v Praze a v zahraničí – mám dnes známé či kamarády…

Zeman chce počkat s hodnocením olomoucké kauzy údajné korupce

Prezident Miloš Zeman by počkal s hodnocením olomoucké kauzy údajné korupce a zapojení hejtmana Jiřího Rozbořila (ČSSD) do ní. Na tiskové konferenci ve Zlínském kraji upozornil na případ současné eurokomisařky Věry Jourové, která v minulosti čelila obvinění, ale byla nevinná. Upozornil také, že by do vyšetřování případu neměli zasahovat politici. Prezident připomněl, že vyšetřování je zatím v počátku. Zdůraznil, že by se měla dát volná ruka policistům, a naopak by se neměla nechat volná ruka politikům, kteří by chtěli obviněné bránit nebo naopak vymáhali jejich stíhání. ČRo 16.11.2015

* * *

Tehdy jsem začala psát projekty, abych pro Třebíč získala peníze z Evropské unie – nejdříve to byl pokus – omyl, pak se začalo dařit. Po pěti letech následovala Jihlava a krajský úřad – práce vedoucí odboru regionálního rozvoje. Stála jsem u počátků rozvoje kraje Vysočina, který kdekdo považovat za outsidera, slepenec mezi Čechami a Moravou, kraj odsouzený k paběrkování. O to větší to byla výzva - lákat do kraje investory, propagovat krásy kraje pro turisty, pomáhat obcím a neziskovým organizacím a – opět - získávat pro kraj evropské peníze. Práce pro kraj Vysočina měla smysl a výsledky. Byla pro mne jedním z mých profesních vrcholů. Poté jsem pracovala v Praze na ministerstvu a řídila evropské fondy – to bylo v době, kdy se z nich ještě nekradlo a kdy jsme vyčerpali všechny peníze, které Brusel republice nabídl. Podobnou práci v roli konzultantky jsem pak dělala v Rumunsku, Srbsku, Černé Hoře, Rusku a Bělorusku, Moldávii a Gruzii – do všech těchto zemí Evropská unie posílá rozvojové peníze. Na všech těchto místech – v Praze a v zahraničí – mám dnes známé či kamarády.

http://verajourova.cz/vj.html?v=1.1
* * *

Poradenství v oblasti evropských fondů, strategického plánování a regionálního rozvoje. Provádění vyhodnocení a evaluace implementačních systémů řídicích orgánů a zprostředkujících subjektů. Konzultace poskytované řídicím orgánům operačních programů (včetně krizového řízení a řízení změn), nastavení optimálního personální obsazení jednotlivých pracovišť, nastavení implementačních systémů a jejich revize, nastavení indikátorové soustavy, monitoring a evaluace. Poradenství poskytla Věra Jourová kromě České republiky v Rumunsku, Rusku, Bělorusku, Lotyšsku, Estonsku, Makedonii, Srbsku, Černé Hoře a Moldávii. Klienti: ministerstva, kraje, Evropská komise, United Nations Development Program ad. Řízení projektových týmů – 10 – 15 osob v týmu (včetně mezinárodních).

http://www.europarl.europa.eu/meetdocs/2014_2019/documents/imco/dv/jourovacv_/jourovacv_cs.pdf

* * *

Adrian Năstase

Adrian Năstase (* 22. června 1950) je rumunský sociálnědemokratický politik. V letech 2000-2004 byl premiérem Rumunska. V letech 19901992 ministrem zahraničních věcí, 20042006 předsedou dolní komory parlamentu. V období 19922012 byl poslancem rumunského parlamentu. Roku 2004 kandidoval na prezidenta, v prvním kole hlasování vyhrál s 40,9 procenty, v druhém ho však porazil Traian Băsescu, byť těsně, Băsescu měl 51,2 procent hlasů, Năstase 48,8 procent. Je představitelem Sociálnědemokratické strany (Partidul Social Democrat). Roku 2012 byl odsouzen za korupční jednání na dva roky do vězení[1], Năstase však soud označil za zmanipulovaný a řízený svým politickým rivalem Traianem Băsescem. Těsně před zatčením se Năstase pokusil o sebevraždu.[2][3][4] - https://cs.wikipedia.org/wiki/Adrian_N%C4%83stase

* * *

ČESKO-RUMUNSKÁ SMÍŠENÁ OBCHODNÍ A PRŮMYSLOVÁ KOMORA má tu čest pozvat vás na seminář pořádaný ve spolupráci s Ambasádou Rumunska v Praze, na téma: „AKTUÁLNÍ ASPEKTY PODNIKÁNÍ V RUMUNSKU“, který se koná dne 5.dubna 2011 od 10.oo do 14.oo hod.

v prostorách AK Konečná & Šafář v Praze 1, Široká 36/5

7) 10.55 - 11.25 – Situace v oblasti veř. zakázek a čerpání prostředků ze SF EU Mgr. Věra Jourová, poradkyně rumunské vlády pro čerpání prostředků z fondů EU - 5.4.2011

http://crok.biz/cz/docs/1104-seminar.pdf

* * *

Firma PRIMAVERA CONSULTING s.r.o se zabývala: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona? Je možné, aby Věra Jourová a její firma byla čistá, když se po roky pohybovala v zemích, kde korupce byla dennodenní samozřejmostí a kde měla tehdy všude známé a kamarády jak sama tvrdila? Článek Jamese de Candole o Věře Jourové je znepokojující, cituji:

V dubnu 2006, několik týdnů po odchodu z veřejné funkce, Jourová založila Primavera Consulting, lobování butik, který se specializuje na klepnutí prostředků EU jménem soukromé klienty. V dubnu 2013 převedla vlastnictví firmy na Adam Joura, svého syna. Jediný způsob, jak eliminovat riziko, že Věra Jourová bude rozhodovat jako ministryně ovlivněná synem Adamem Jourou je následovat dobrého příkladu Teličky a také se zbavit napojení na Primavera Consulting. V očích zákona je Jourová nevinná z přijetí úplatků za úplatkářství, vznešené z obvinění proti ní v roce 2006. Není vhodné, aby se takový člověk stal ministrem pro místní rozvoj. Bylo by mnohem moudřejší, aby ji umístili na méně viditelném místě, kde by její minulosti byla méně problematická. Nebo je to krátkozrakost ANO obrátit se na ČSSD a pošpinit se kvůli zaplnění svých míst ve vládě? Věra Jourové nebyla prokázána vina, že žádala úplatky, ani že je vhodná na post ministryně vlády. Její nominace na ministryni pro místní rozvoj je dalším důkazem neuvěřitelně špatného politického úsudku Andreje Babiše.

* * *

Babišova pravá ruka Jourová má nový a závažný problém

První, na co lidé skrývající se za touto hromadnou identitou upozorňují, je fakt vyplývající z výpisu z obchodního rejstříku firmy Primavera consulting, s. r. o. Její jedinou majitelkou a jednatelkou byla do dubna 2013 totiž právě Věra Jourová. A ve sbírce listin je zřejmé, že Jourová jako statutární zástupce firmy nezveřejnila účetní závěrky za roky 2009 - 2012. Tím po celé čtyři roky porušovala platný zákon, který tuto povinnost ukládá.

„Ano, je to pravda, zjistila jsem to až při zpětné kontrole. Je mojí vinou, že jsem nesledovala více práci svého účetního, který to měl na starosti. Nechci se tím omlouvat a vymlouvat, dáváme to nyní do pořádku,“ řekla Parlamentním Listům.cz Věra Jourová.

Další bolestí je jistá Lucie Pavlíčková z firmy Cathedral, s. r. o. Ta vystupovala a dokonce byla i uvedena na webových stránkách (www.ecathedral.cz) jako volební manažerka Věry Jourové a hnutí ANO na Vysočině. Zmiňovaná firma, se kterou je nesporná jistá blízkost Lucie Pavlíčkové minimálně v minulosti, uvádí, že svůj webový prostor poskytuje po dobu předvolební kampaně Věře Jourové a hnutí ANO.

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Babisova-prava-ruka-Jourova-ma-novy-a-zavazny-problem-286118

P.S.

Dala do pořádku? Co je to za účetní a majitelku, kterou nezajímá účetnictví? Podivný postoj eurokomisařky pro spravedlnost? O práci eurokomisařky mnoho slyšet není? J.Š.

* * *

Eurokomisařka Jourová začala žít ve zcela imaginárním bruselském světě. A sny se jí neplní

„Vím, že ta akce bude mít širší dopad, protože něco řeknu, co se pak bude prezentovat v evropských médiích nebo tu politiku někam posunu.“ Ale ouha! Nikdo nic v evropských médiích neprezentuje, nic se nikam neposouvá a nemá to žádný dopad. To se pouze Věra Jourová svižně a rychle zařadila mezi eurobyrokraty, kteří žijí na zcela jiné planetě než půl miliarda obyvatel Evropské unie.

Z konference (z ní je i přiložená fotografie) nemá žádné podrobnosti dokonce ani sama komisařka na svém Facebooku, Twitteru a webové stránce. Jen, že tam vystoupila. Evropská i česká média (jako na potvoru) také zarputile mlčí... Jourová sice pronesla na konferenci k hodnocení Listiny základních práv Evropské unie úvodní slovo, ale vůbec nikoho to nezajímá. Proč by také mělo.

Nepřejme Věře Jourové nic špatného, je to sympatická paní a podle všeho se i snaží. Ale zásadním problémem Evropské unie, Evropské komise, Evropského parlamentu a dalších evropských institucí je, že jsou naprosto odtržené od reálných problémů obyvatel kontinentu. S tím neudělá nic ani komisařka Jourová. Bohužel se navíc zdá, že až příliš brzy zapojila do nesrozumitelné politiky Bruselu, která vede k stále silnějšímu pocitu, že „soudruzi někde dělají chybu“.
Více na http://www.reflex.cz/clanek/komentare/61072/eurokomisarka-jourova-zacala-zit-ve-zcela-imaginarnim-bruselskem-svete-a-sny-se-ji-neplni.html?utm_source=reflex.cz&utm_medium=copy

* * *

Zveřejnění účetní závěrky

Posledním úkonem spojeným s předchozím účetním obdobím je zveřejnění účetní závěrky, zprávy o auditu účetní závěrky, zprávy o vztazích, výroční zprávy a rozhodnutí valné hromady o schválení účetní závěrky a rozdělení zisku ve Sbírce listin rejstříkového soudu. Za standardní situace by všechny výše uvedené dokumenty měly být v elektronické podobě odeslány na soud nejdéle do sedmi měsíců po konci účetního období. Nejzazší lhůtou je konec bezprostředně následujícího účetního období (obvykle jeden rok). Nesplnění této povinnosti může být sankcionováno správní pokutou nebo výrazně vyššími sankcemi dle zákona o účetnictví. V této souvislosti bychom vás rádi upozornili usnesení Vrchního soudu v Praze ze dne 14. srpna 2014 spisové značky 7 Cmo 186/2014, kterým byla potvrzena pořádková pokuta uložená společnosti s ručením omezeným za nepředložení účetních závěrek do sbírky listin rejstříkového soudu. Vrchní soud uvádí, že nutnost zakládat do sbírky listin příslušné účetní závěrky, platí pro všechny obchodní korporace, nezaložení zákonem určené listiny do sbírky listin znamená nepřípustnou blokaci realizace principu formální publicity. Doporučujeme tedy zkontrolovat, zda jsou ve sbírce listin uloženy všechny účetní závěrky za minulá účetní období.

http://www.tpa-horwath.cz/cs/c/publikace-novinky/novinky/schvaleni-zverejneni-ucetni-zaverky-za-rok-2014

* * *

Nezapomeňte na založení dokumentů do sbírky listin

Publikováno 17.6.2014

Nezaponeňte že všechny společnosti zapsané do Obchodního rejstříku mají povinnost zveřejnit některé své dokumenty ve sbírce listin Ochodního rejstříku (dále jen OR). Účetní závěrka a výroční zpráva se zveřejňují do 30 dnů od schválení k tomu příslušným orgánem (tedy zejména valnou hromadou), a po ověření auditorem (pokud má spol. povinnost závěrku ověřovat), nejpozději však do konce bezprostředně následujícího účetního (tzn. že za rok 2013 musí být založeny nejpozději do 31.12.2014).

Do sbírky listin OR se zakládají:

a) výroční zprávy,

b) řádné, mimořádné a konsolidované účetní závěrky (přitom účetní závěrka může být uložena jako součást výroční zprávy)

c) návrh rozdělení zisku a jeho konečná podoba nebo vypořádání ztráty, pokud nejsou součástí řádné účetní závěrky,

d) zpráva auditora o ověření účetní závěrky,

e) zpráva o vztazích mezi propojenými osobami.

TIP! Podle zákona o účetnictví existuje povinnost zveřejnit rovněž informaci, že výroční zpráva a účetní závěrka nebyly schváleny příslušným orgánem.

http://www.hpfinance.cz/zalozeni-dokumentu-do-sbirky-listin/

* * *

Poslední změny a události PRIMAVERA CONSULTING s.r.o., v likvidaci

4.3.2015    Změna u společníka s vkladem Lucie Kružíková, změna adresy, vklad: 100 000,-Kč, splaceno: 100 %.
25.7.2014    Zapsán společník s vkladem Lucie Kružíková, vklad: 100 000,-Kč, splaceno: 100 %
25.7.2014    Vymazán společník s vkladem Lucie Pavlíčková
19.2.2014    Změna názvu z PRIMAVERA CONSULTING s.r.o. na PRIMAVERA CONSULTING s.r.o., v likvidaci
19.2.2014    Změna u společníka s vkladem Lucie Pavlíčková, vklad: 100 000,-Kč, splaceno: 100 %.
19.2.2014    Vymazán člen statutárního orgánu, jednatel Lucie Pavlíčková.
19.2.2014    Vymazán společník s vkladem Lucie Pavlíčková


http://rejstrik-firem.kurzy.cz/27446671/primavera-consulting-sro-v-likvidaci/

https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=317301&typ=UPLNY

http://rejstrik.finance.cz/27446671-primavera-consulting-s-r-o/ - Co dělala firma, kolik vydělala, kolik zaplatila daní?!

http://www.ecathedral.cz/aktuality/ - přebírá PRIMA VERA Consulting s.r.o. za společnost jednají Adam Joura a Lucie Pavlíčková z bývalé PRIMA VERA Consulting s.r.o.

* * *

Cathedral s.r.o., Praha, sídlo Václavské náměstí 481, 10 00 Praha 1

Za společnost jednají: Lucie Pavlíčková – Cathedral
+420 776 576 488
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Adam Joura Cantegral Třebíč

+420 724 651 641
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

* * *

Firmu Cathedral s.r.o. jsem v Praze navštívil dvakrát, naposledy dne 27.10.2015. Lucie Pavlíčková nebyla přítomna. Přítomná Lucie Kružíková mi sdělila, že nic neví, jen že na chybějící účetní uzávěrku upozornila sama účetní paní Jourovou?! Stejného dne jsem zavolal Adamovi Jourovi do Třebíče, řekl mi pouze: „Pan Říčař není dobrý člověk. O účetní uzávěrce firmy PRIMA VERA nic nevím, firma je v likvidaci. Více se s Vámi bavit nebudu.“ Věděl o mých dvou návštěvách v Praze. Bylo by jistě zajímavé vědět, jaké zisky vykázala pod vedením Věry Jourové firma PRIMA VERA Consulting s.r.o. a kolik daní zaplatila. Stejně tak by bylo zajímavé vědět jak dodržuje zákon její následovník firma Cathedral s.r.o. Finanční úřad by to mělo zajímat. Firma sídlí na prestižní adrese na Václavském náměstí. Z mých dvou návštěv jsem nenabyl dojmu, že by v ní vládl čilý ruch a provoz. Pravda, mnoho firem dnes vydělává bezpracně miliony. Věřme, že tyto firmy si je vydělaly a vydělávají poctivě…

 

Jan Šinágl, 26.11.2015

* * *

Další doporučení milosti pro ing. arch. Marka Řičáře ministrem Pelikánem, odmítnuto?!

Ricar parteIng. arch. Mark Řičář: „Kdo mlčí ke zločinu, stává se jeho spojencem… a kdo se jednou ohne, už zůstane ohnutý do konce života. Moji předkové zločinu neposluhovali, ať už to byl zločin nacistický nebo komunistický, a ani já se neohnu před zločinným SYSTÉMEM, který svou moc staví na zneužívání zákona, justice a policie pro potřeby korupční mafie a na strachu a poslušnosti lidí. Proto budu bojovat až do úplného konce a nemůžu nikdy akceptovat „trest“ za něco, co jsem nespáchal a spáchat nemohl. Nemůžu po 7 letech, které mně a mojí rodině vzal SYSTÉM, přistoupit na falešnou hru na spravedlnost a právo a stát se figurkou ve hře mocných. Před 7 lety jsem byl mafií „pohřben“, nemám nic, nejsem nikdo, na mém „hrobě“ slaví politická prostituce, lidská špína a STRACH… a právě já, který více nejsem, než jsem, Vás volám: nemlčte!, překonejte svůj strach!, nenechte se zneužívat!, neposluhujte!, pomozte!“

* * *

„Jsou mezi námi psychopati, kteří necítí pocit viny, a proto snadno působí jiným lidem bolest.

Mají dokonce z utrpení jiných lidí potěšení.“

Philip Zimbardo

* * *

Veřejná přednáška Laury Stefan, ženy která poráží korupci v Rumunsku

* * *

P.S.

Eurokomisařka Věra Jourová byla obviněná v kauze Budišov. Zproštěna pro nedostatek důkazů, ne proto, že se skutek nestal! Vyšetřující policisté, kterým se přiznala, jak vypovídali před soudem pod přísahou, byli odvoláni, důkazy zničeny.

* * *

#126

2016-01-14 15:11

Velice dobře jsem znal hlavního aktéra Peťu, byla to nejhorší zrůda, jakou jsem poznal. Posílat Ukrajince na podnikatele bylo jeho hobby. A o té eurokurvě je lépe ani nemluvit.

#127

2016-01-15 14:27

Nesmíte zapomenout, že jsme (zřejmě) stále? totalitním státem, kriminálním státem, kde stále mají hlavní slovo komunisté. Ano, komunisté, kteří se rozutíkali do různých politických stran a všude možně občanům škodí. Je to obrovské zlo, které nebylo do dnešních dnů potrestáno za zvěrstva proti lidskosti, které do dnešních dnů jimi bylo spáchané. Pak se nesmíme divit tomu, že zde žádná spravedlnost není a asi ani nebude! 

* * *

Bratranec ing. arch. Marka Řičáře jmenován Papežem novým plzeňským biskupem

Tomáš Holub byl Papežem jmenován novým plzeňským biskupem - http://tisk.cirkev.cz/z-domova/tomas-holub-novym-plzenskym-biskupem/ - je bratrancem ing. arch. Marka Řičáře. Boží Mlýny melou někdy hodně pomalu, ale zato jistě.

J.Š.23.2.2016

* * *

Čeští úředníci podřízení Věře Jourové šidí Evropskou unii a nechali se chytit

Komisařka Jourová zase hájila Brauna, kterému europoslanci zazlívají, že porušil evropské předpisy, když před třemi lety v roli náměstka ministra pro místní rozvoj spolurozhodoval o zřejmě zmanipulované zakázce na monitorovací systém pro eurodotace na léta 2014-2020 … http://echo24.cz/a/isz2v/cesti-urednici-sidi-evropskou-unii-a-nechali-se-chytit ... Třem vysokým českým úředníkům z Bruselu hrozí neslavný návrat do Prahy. Během sporů o dostavbu českých dálnic se zřejmě dostali do střetu zájmů, který může donutit k rezignaci dokonce dvě eurokomisařky, Češku Věru Jourovou a Rumunku Corinu Cretuovou. Na nebezpečí upozornil jeden z e-mailů, které našli hackeři z White Media v korespondenci premiéra Bohuslava Sobotky. … Odeslal ho druhého prosince zastupující šéf kabinetu komisařky Jourové Daniel Braun náměstkovi ministra životního prostředí a bývalému manažerovi Lovochemie Vladislavu Smržovi. … Na závěr zprávy doporučuje, že je třeba s Evropskou komisí jednat zvlášť o každém projektu, v první řadě o těch, které nevyvolávají vážnější spory. Potom je Evropská komise „schválí s dalším přimhouřením očí“. Řád zaměstnance Evropské unie 11.čl. nařizuje: „Úředník plní své služební povinnosti a řídí se výhradně zájmy Unie. Nežádá ani nepřijímá pokyny žádné vlády, orgánu, organizace nebo osoby mimo jeho orgán.“ Braunův e-mail je dokladem, že Nejdl, Miko i sám Braun služební řád porušili. … Očekávaný skandál úředníků Nejdla a Brauna může ohrozit i jejich komisařky. Na oba české byrokraty se už dotazoval dopis kontrolního výboru europarlamentu odeslaný komisařce Cretuové loni v prosinci.

Tolik citace ze článku. Skutečná, nezávislá eurokomisařka, hájící zájmy EU, by musela okamžitě těmto třem svým českým podřízeným euroúředníkům dát výpověď a sama iniciovat vyšetřování a jejich potrestání. Věra Jourová se tak pokouší opět zakrývat svoji minulost. Takto neomluvitelně jedná jen člověk se špatným svědomím. Článek byl zveřejněn 4.2.2016. Dodnes veřejnoprávní média České republiky, včetně bulvárních, mlčí?!

J.Š.25.2.2015

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)