Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

StB 1 agent 280316Zeman se chová jako kuplířka, která prodává Pražský hrad a Česko „na klíč“ – Darina StB 2 dustojnik 280316Vymětalíková: „Takže příští návštěva zahraničního prezidenta je jasná. Čína nám alespoň slíbila pandu. Ale nevíte náhodou, co nám dá Kim?“ - USA v únoru vyšlou na východ Evropy plně vyzbrojenou brigádu

Není třeba komentáře, snad jen tolik, že pochod na Hradčanské Zeman Pi Tchusnáměstí byl povolen Magistrátem hl. m. Prahy, ale zakázán policií. V České republice tak mohli přivítat prezidenta komunistické Číny jen Zeman a Čínou dovezení čínští "turisté". Večer ještě prezidenta Číny přivítal čínský ohňostroj. Popularita Zemana tak opět stoupla - v Číně. Doma se ho viditelně báli podpořit jak Zemanovci, tak komunisté i Konvičkovci. Čína tak podpořila prezidenta České republiky v Praze jako jediná. Kde byli jeho voliči? Země má prezidenta, kterého už nikdo nechce, jenom snad pár bláznů - v Bohnicích. Za blázny budeme všichni, pokud nezabráníme Zemanovi, aby neudělal blázinec z celé země – Hrad plný bláznů už máme!

 

StB 3 soudruzi 280316A že toho je schopen, nám právě dokázal. Můžeme si klást jen otázku proč se tak chová. JeStB 4 transparent 280316 známo, že vyrůstal bez otce, pod silným, negativním vlivem své maminky? Jeho neuvěřitelně servilní postoj k Rusku zase nevylučuje, že může být Rusy vydírán a nucen k poslušnosti, tak jako nepochybně jiní bývalí prezidenti naší země. Nejpravděpodobnější se jeví kombinace jeho povahy a nezdravé životosprávy, která může značně přispívat a ovlivňovat jeho nenormální chování, včetně počínající demence. V normální zemi by jej Parlament už dávno obvinil z vlastizrady, nebo zbavil funkce pro nesvéprávnost.

StB 5 Falung Gong 280316To, že Kalousek vystupoval na Pohořelci jako táborový řečník je dost smutné, ale byl na druhéLN MZ policejni teroriste 310316 straně jeden z mála politiků, který se veřejně ozval. Prázdné ulice a nevítaní Číňané byly jasnou odpovědí pro koho jsou Číňané nevítaným hostem a co si myslí drtivá většina obyvatelstva o svém nejvyšším politickém „reprezentantovi“.

Prázdné ulice hlídané PČR, včetně zákazu provozu lodí na Vltavě, odkloněné tramvaje, automobilový provoz, odstřelovači?! Kdo se tu koho bojí? V podstatě to byla krásná odpověď naší země. Zůstala doma, zatímco americké vojáky a prezidenta USA srdečně, spontánně a neorganizovaně vítala bez těchto orwellovských, poseroutkovských opatřeních. Kde byli udatní Obrtelovi vojáci v záloze, kteří chtějí postřílet vládu a chránit národ? Číňany nechali řádit v klidu, jako PČR? Kde byli LN PK U pobehlice 260316Konvičkovci? Ohrožují nás uprchlíci kteří zde nejsou, ale neohrožují Rusové a Číňané, kteří zde už jsou?! Dali jsem skvělé vysvědčení politikům prázdnými ulicemi – byly by prázdné i bez policie. Vláda nevládne zemi a lidu, ale je ovládána jinými, proti zájmům země a jejího lidu!

ČT natáčí s Čínou česko-čínský projekt o „čínském Schindlerovi“CLR 1 pruvod Vietnamec 290316

O čínském konzulovi na velvyslanectví ve Vídni, který v době II.světové války zachránil tisíce Židů před deportací do koncentračních táborů. Bude se natáčet i v Terezíně (Haló noviny 29.3.2016). Proč se asi nenatočí film o Raulovi Walenbergovi či Přemyslu Pitterovi?! Natočí ho zase někdo za nás, jako film o Janu Palachovi polská režisérka?

CLR 17 Nejsme na prodej 290316Mimochodem v Polsku právě masově odstraňují všechny pomníky Rudé armády, která nepřinesla osvobození, ale rudou totalitu. Jako by to byla i pomsta za Smolensk. To jsou ty rozdíly v povaze národů – už vidím ty rozhořčené davy, kdyby někdo u nás začal také bouratPohorelec Sinagl pomníky Rudé armády. Neustále bojujeme proti fašismu, ale kdo se postavil proti čínským komunistům, je podle Zemana „fašizující lůza“. Z přiložených fotek si můžete udělat sami názor, kdo je lůza, resp. co je to komunistická lůza a její primitivní způsoby.

Na největší křesťanský svátek si naši zemi uzurpovali čínští komunisté, pod velením a vedením českého prezidenta – co může být více vypovídajícího o stavu naší země a především o stavu společnosti, která to dopustí. Klid a ignorace je někdy na místě, ale mohou být i nebezpečné, jsou-li to jediné, čeho je země schopna.

To, že byl Jaroslav Tvrdík vyznamenám prestižní cenou Marca Pola světoznámou benátskou vědeckou institucí Universita Ca Foscari Venezia za úspěchy při navazování kontaktů s Čínou, je varující. Naznačuje to jak propracovanou mají Činaně svoji strategii dobývání Evropy. Za řízení MO a ČSA by si Jaroslav Tvrdík zasloužil zcela něco jiného!

 

Jan Šinágl, 31.3.2016

* * *

Informační centrum pro demokracii a lidská práva v Číně, zahájilo svoji činnost

Kam až jsou Glumové ochotni zajít?

* * *

AP: USA v únoru vyšlou na východ Evropy plně vyzbrojenou brigádu

Spojené státy počátkem příštího roku rozmístí ve východní Evropě útvar velikosti brigády s plnou výzbrojí. Oznámila to dnes agentura AP s odvoláním na činitele Pentagonu. Dosud se předpokládalo, že jednotka bude na východě kontinentu využívat výcvikovou výzbroj, která je tam už rozmístěna. Dislokace počítá s umístěním vojsk v šesti východoevropských státech, Česká republika mezi nimi není. Brigáda o síle 4500 mužů má na východ Evropy dorazit v únoru 2017, uvedla agentura. Její přítomností chce Washington vyslat signál podpory spojencům, kteří mají obavy z rostoucí agresivity Ruska. ČRo, 30.3.2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (4 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #3 Bergmann 2016-04-02 11:54
Ona ta servilnost při příletu čínského prezidenta není vlastně nic nového. Už předchůdce Václav Klaus čekal a mrznul s manželkou u brány pražského Hradu s kyticí, až se k nim nahoru opožděně vyšplhá Putinova podržtaška Medvěděv. Střechy kolem obsazené ostrostřelci, protože národ holubičí je schopen i ze vzduchovek střílet na Rusy, má to ještě z 21.srpna 1968 v krvi.
-1 #2 K.Mrzílek 2016-04-01 14:16
USA pošlou ozbrojenou brigádu. Už aby to bylo. A také aby vlády v EU navýšily své vojenské požadavky. Což se týká zejména České republiky.
+1 #1 Horský 2016-04-01 13:25
Zajímalo by mě, odkud ti Číňané byli?
Prý majitelé čínských restaurací v Praze takže už vím, kam nejít.Plus dovezení odkudkoliv díky péči čínské mbasády.
Ale kde je o tom policejní zpráva ? Proč mohli všechno a zůstali nepokutováni bez ověření dokladů, zakázané parkování /komu patřila auta - SPZ ?/ strhávání kým tibetských vlajek z českých rukou atd.atd. Jsme tady ještě doma nebo si musíme dát přeoperovat na šikmé oči?
Zeman už šikmý a potměšilý pohled má a proto stoupá jeho obliba.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)