Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:26
    Univerzální nadstátní občan Proč dnešní Evropa čelí nebezpečí ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

OS Domazlice SZ a soudce Anderle 251016Po službě je lékař přivolán ke konzultaci k akutnímu případu. Policie ho spěchajícího zastaví při cestě do nemocnice. Aniž by budil známkyOS Domazlice Altner Kravec 251016 podezření z opilství, je policií neuvěřitelně šikanován. Současně je ohrožován život čekajícího pacienta, kterého ošetřuje externí primář z LDN bez zkušeností. Normálně uvažující policista by řekl: „Jeďte pane doktore a hodně štěstí.“ Právem se ptal dr. Kravec ve své skvělé závěrečné řeči, že vůbec nechápe, proč zde stojí? Za jeho působení se za 2 ½ roku snížila pooperační infekce v domažlické nemocnici o neuvěřitelných 40%!!! To si nikdo z přítomných novinářů netroufal napsat (PRÁVO, iDNES, Domažlický deník). Byl soudcem Mgr. Milanem Anderlem „odměněn“ podmínkou, pokutou 40.000,-Kč a zákazem činnosti na 20 měsíců! Poslechněte si skvělou závěrečnou řeč jeho obhájce JUDr. Patrika Altnera (syn JUDr. Zdeňka Altnera) a od 25:20 min. neméně skvělou závěrečnou řeč MUDr. Michala Kravce (v jiných médiích si ji těžko poslechnete). Jako jediný jsem dr. Kravcovi zatleskal a už mi soudce hrozil vykázáním ze soudní síně, stejně jako když jsem krátce zakašlal. Když si poslechnete rozsudek a jeho zdůvodnění, které už mi soudce Anderle nedovolil natáčet na video, udělá se vám nevolno. Byl už samozřejmě předem připraven. Doposud naprosto bezúhonný lékař, se skvělou pověstí, dostal - za neprokázané obvinění - plný trest,  jako kdyby byl nebezpečný recidivista a zločinec. Zachránil mnoho životů, mnoho jich prodloužil a takto mu česká justice  „poděkuje“!

 

OS Domazlice prg 251016Chtěl jsem soudce Anderleho, jako Bc. Romana Králová soudce KS Brno Mgr. Tomáše Kurfiřta, poslat do pekla za toto justiční zvěrstvo. Nepochybně tam tito cyničtí zločinci v talárech patříí, včetně státního zástupce Josefa Vojty, který rozhodně zájmy občanů, kterými je placen nehájí. Na chodbě mi odmítl říci své jméno. Řekl jsem mu, stejně jako soudci, že mu nepřeji, aby jednou nezemřel díky nekvalitní zdravotní péči a zločinné likvidaci těch nejlepších lékařů. Nedivme se, že počet lékařů co odchází do zahraničí narůstá – a není to jen kvůli penězům. Obávám se, že zde šlo o něco zcela jiného – prostou pomstu na schopném lékaři, který překážel za vydatné pomoci „nezávislých“ médií. Povedla se za pomocí policie a justice. Nyní je dr. Kravec primářem na chirurgii v Sušici. Nedivil bych se, kdyby za ním jezdili pacienti z Domažlic…   

OS Domazlice cekatel a 3 novinari 251016Proti dr. Kravcovi svědčila i žena, jejíž otci prodloužil život! Primář LDN si tyká s policisty, policie odváží domů v rozporu s předpisy svědky?! Podobných neuvěřitelných informací zaznělo více. Samozřejmě, že přítomní novináři o tom nenapsali ani řádku. Patrik Biskup z deníku PRÁVO a Seznamu mne alespoň „zvěčnil“ s dr. Kravcem na videu, jinak popsal i tento soud neobjektivně, stejně jako tomu bylo v minulosti. Mimochodem při závěrečné řeči dr. Kravce ho zajímal více jeho mobil… Helena Bauerová z Domažlického deníku se otáčela, když jsem natáčel na video rozsudek. O 40% zlepšení pooperační infekce nenapsala ani slovo. Není divu. Dr. Kravec se ji marně jako primář domažlické chirurgie snažil měsíce marně kontaktovat, aby ji informoval o zlepšení poměrů v nemocnici… Dokonalé jsou na ní snad jen sytě červené nehty… Petr Ježek z iDNES jen doplňuje jejich neobjektivní zpravodajství.

Pátý v řadách veřejnosti byl mladý muž, zřejmě budoucí soudce. Působil sympaticky. Nabídl jsem mu svoji navštívenku, přijal ji. Věřím, že nepodlehne a bude hájit právo a spravedlnost ve prospěch naší země a jejího obyvatelstva.

Měl jsem možnost poznat dr. Kravce osobně. Jeho rodina se mu díky této kauze rozpadla. Má i přehled mimo svůj obor. Řekl mi, že člověk je stále na „nule“ a vyvíjí se a mění jen jeho okolí. V tom jsme se shodli. Člověk se vůbec nezměnil a mravně nevyvinul. Každý máme volbu - být jen pasivním, poslušným, čekajícím  pozorovatelem, nebo sám přispívat k lepšímu světu podle svých schopností a možností. Nečinnost dobrému nepomáhá a slouží jen zlu. V tomto smyslu MUDr. Michal Kravec svým bojem s malostí, nepřejícností a závistí, pomáhá zemi i nám. Lékař, který se skutečně řídí Hypokratovou přísahou.

To různí Kurfiřtové, Anderleové nikdy nepochopí, tedy ani nemohou skutečné hodnoty přijmout, hájit je a bránit. Živí je zlo. Nižší nikdy nepochopí vyšší.

Policisté musí absolvovat psychologické testy, soudci ne?! Ti jsou přitom mnohem většími pány nad lidskými životy a osudy, bez jakékoliv odpovědnosti a účinného postihu. Pokud nebude společnost schopna tento stav změnit, nemůže se vydat k prosperitě, ale sama do pekla. Nezávislá, funkční justice, policie a média, jsou základem demokracie, svobody a prosperity.

Mimochodem už před 15-ti lety schválení obsahu MFD chodilo přímo z vlády! Bylo to období premiéra Miloše Zemana a následně Vladimíra Špidly. Připomínám, že cenzura je Ústavou ČR zakázána. Můžeme jen doufat, že tomu tak dnes už není. Nicméně nelze vyloučit, že „cenzor“ dnes sedí někde jinde. Někdy je přítomen i jako „autocenzor“. To, že za Sodales Solonis z.s. byla zahájena první exekuce na Mládkovo ministerstvo průmyslu, kdy všechna média mlčí, občana optimismem v tomto směru zrovna moc nenaplňuje…

Samozřejmě, že napíši předsedovi OS Domažlice a informuji všechny odpovědné instituce naší země!  

 

Jan Šinágl, 26.10.2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.69 (16 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)