Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

RCT radni CV 260417První dojmy po skončení volební taškařice na Kavčích horách – Stránského román lásky v komunistickém kriminále „KOUSEK NEBE“, dávají soudruzi od CT Vacek 10 bodu 26041722:30 hod. ve čtvrtek v pracovní den na ČT 2. Pan ředitel Dvořák se soudružsky, děkovně poroučí...  Pokud si veřejnoprávní ČT kupuje vylepšení své pověsti za 12 milionů, tak sama dokazuje, že je nekvalitní a neschopná oslovit diváky patřičnou kvalitou.

RCT Vacek megafon 260417Politiky vyvolení „zástupci“ občanů, byl "zvolen" zástupce určený PPF totalitním skóre 15:0?!. Děly se neuvěřitelné věci, které se z veřejnoprávních médií nedozvíte. Např. pro novináře a "novináře-komparsisty" z řad zaměstnanců ČT, byla TAKTO označena sedadla, aby se „nelhalo“. Níže další video z demonstrace dlouholetého zaměstnance TV Ostrava Stanislava Vacka (jeho 10 důvodů proč nevolit Dvořáka vpravo) s nečekaným rozhovorem s radním ČT Šarapatkou. Proradní radní pak spokojeně, vesele a spiklenecky popíjeli, za „předsednictví“ ing. Jana Bednáře, pivo v restauraci "Rohlík"... Naštěstí jsem se najedl dříve… Předseda to jistě za všechny „zatáhl“, jak se sluší za dobře RCT Vacek KSC 2 260417odvedenou „práci“. Účet může předložit Dvořákovi a ten do vyúčtování nákladů Kellnerově PPF… Viditelně nepřijal demokratické zásady poctivé, nezávislé práce, které měl možnost získat během svého dlouholetého pobytu ve Velké Británii, studia v Oxfordu a práce v redakci československé redakce BBC v Londýně. Podřídil se poslušně totalitním praktikám, stejně jako ostatní členové Rady ČT. Jeho profesní minulost pouze účelově kryje nedemokratické praktiky mocných v pozadí. Že taková „práce“ není zadarmo a vyžaduje i jiné charakterové „předpoklady“, není třeba zdůrazňovat. Věřím, že má příští návštěva Rady ČT bude mít už nového předsedu, nové členy a veřejnoprávní ČT nového generálního ředitele. 

Občané a televizní koncesionáři nechť si udělají názor sami. Podrobné zpravodajství bude následovat v dalších dnech. I po 29 letech od své mučednické smrti by měl Pavel Wonka proti čemu protestovat a bojovat. K naplnění jeho představ má naše společnost stále ještě hodně daleko…    

 

 

Jan Šinágl, 27.4.2017

* * *

Výzva gen. řediteli ČT Petru Dvořákovi k odstoupení z funkce a vzdání se kandidatury!

ČT zaplatí dvanáct milionů PR agenturám. Chce si vylepšit pověst u lidí

Poslušní radní ČT zvolili poslušného kandidáta PPF - jednotně, jako za totality!

Taškařice proradných televizních radních ČT při volbě svého šéfa – necenzurováno!

P.S.

Pokud si veřejnoprávní ČT kupuje vylepšení své pověsti za 12 milionů, tak sama dokazuje, že je nekvalitní a neschopná oslovit diváky patřičnou kvalitou. Tu je schopna nabízet jen taková veřejnoprávní televize, která je řízena skutečně schopnými a ne všehoschopnými sluhy, poslušných moci za kus žvance, neznajících studu a hanby.    

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Share

Komentáře   

+2 #1 Oldřich Musil 2017-04-30 13:14
K:Věřím, že má příští návštěva Rady ČT bude mít už nového předsedu, nové členy a veřejnoprávní ČT nového generálního ředitele.

Z celého srdce Vám přeji pane Šinágle,aby se vám tato optimistická předpověď vyplnila.Já osobně si myslím,že rada ČT se bude moci panu Vackovi smát z okna podstatně déle.Ji totiž na rozdíl od voleb do posl. sněmovny občané nevolí a kdo ji volí,to se asi ještě dlouho nedovíme.Pokud vůbec.Abych to napsal přesněji,kdo jsou ony šedé eminence,které de facto rozhodují o tom kdo radu ČT bude tvořit a volit svého generálního ředitele.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)