Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:01
    Výroky senátora Čunka březen 2024: Dám příklad: kdo kdysi ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Mladek odmeny

AKTUALIZOVÁNO 23.8.2017: MPO zaplatilo náklady řízení. Byl bych raději, kdyby je bývalý ministr Jan Mládek zaplatil ze svého a ne daňový poplatník. J.Š. 

K předvídanému sesutí nebeské klenby mělo dojít v pátek 28. července 2017, kdy ministerstvo průmyslu a obchodu zaslalo Janu Šináglovi požadované informace oMladek Jan odměnách svých vedoucích zaměstnanců za rok 2015. Tabulka obsahuje, jak vyžaduje rozsudek, pouze jména, arci není problém spojit je s původními informacemi, a tak vidíme, kolik který náměstek nebo vedoucí odboru obdržel. Nejvíc, přes 100 tisíc měsíčně, inkasoval na odměnách Mládkův náměstek Tomáš Novotný (to prozradil Mládek už loni Blesku), mediálně nejznámější Lubomír Odstěhujte se do Polska Bokštefl ve funkci v onom roce nebyl, i když nepochybujeme, že i on pracoval pro svého ministra příkladně.

http://paragraphos.pecina.cz/2017/07/mpo-ustoupilo.html

P.S.

Podíváte-li se na přiloženou tabulku, musíte smeknout před pracovitostí podřízených bývalého mistra za ČSSD. Nepochybně museli chudáci pracovat i v noci, aby si takové odměny zasloužili. Jenom nechápu, proč pan ministr a jeho podřízení se tak urputně bránili zveřejnění svých jmen a  odměn?! Mimochodem doslechl jsem se z dobře informovaných kruhů, že Jan Mládek, přezdívaná „Dlouhá kapsa“ měl kdysi svého obchodního společníka podvést a zmizet se všemi penězi? Bohužel jsem u toho nebyl, ale je-li někdo schopen vyplácet takové nemravné odměny svým podřízeným, tak to vůbec nevylučuje, že byl schopen i takovéhoto jednání. Pokud by tomu tak skutečně bylo, má společník na tomto webu možnost vyjádření. Těžko ji dostane ve veřejnoprávních médiích, které jsou pod silným vlivem mafiánského vedení ČSSD. JUDr. Zdeněk Altner by se mnou jistě souhlasil… 

O tyto informace jako první požádaly LN. Na soud a dotažení kauzy do konce neměly čas, jako většina médií. Teď jsem tuto kauzu „zaktuálnil“, tak doufám, že se o ní LN zmíní.   

 

Jan Šinágl, 1.8.2017  

* * *

Dopis otce nejvyšším představitelům české justice

Ústavní soud k právu nahrávat soudní jednání zcela selhal

ÚS: Soud může veřejnosti zakázat nahrávat jednání, aktivista neuspěl se stížností

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #1 Jan Chlumsky P. Eng. 2017-08-10 17:32
Je na čase, aby si česká republika zvolila českého Trumpa, který by vypustil ten swamp (stuchlou bažinu), která se v české vládě rozmnožuje. Bohužel stále jsou lidé, kteří kvůli pofidérní minulosti členů ANO tento špunt vypustit nechtějí. Měli bychom být rádi, že se někdo k těmto krokům odhodlal a i když to nepotřebuje a přináší mu to plno problémů, zkouší tato svinstva a neblahé zvyky omezovat s úmyslem je kompletně vyeliminovat. Když ministr dělá dobrou práci, neházejme mu klacky pod nohy a nešťourejme se v malicherných blbostech. To co může takový člověk udělat pro ten ztracený, komunizmem nasáklý národ je k nezaplacení. Socani a jim podobní liberálové již stokrát dokázali, že na vypuštění té vládní žumpy nemají.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)