Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Michal a VondrackovaSenát MS Praha ve Spálené ve složení: předsedkyně JUDr. Iva Suneghová, JUDr. Blanka Bendová a  Mgr. Kateřina Sedláková, rozhodl dne 19.10.2017 ve sporu o jeden MSP MM HV RF Hobby prg 191017naprosto standardní článek. Média jsou jich plny už roky v rámci Ústavou ČR a LPS garantované svobody slova a projevu.

Rozsudek a jeho zdůvodnění bylo vzorové, stejně tak jako závěrečná řeč obhájce žalované. Naopak závěrečná řeč za žalobce, byla o ničem, více udělat ani nešlo… Celé jednání si můžete poslechnout ZDE a rozsudek se zdůvodněním ZDE. Přeji poučný poslech. Tak má sloužit právu, spravedlnosti a občanům, nezávislý soud – bránit základní demokratické hodnoty.

Helena Vondráčková vydělávala kdysi miliony, s nikým se nesoudila, byla oblíbená a populární až do doby rozchodu se svým německým manželem. Po svatbě s Martinem Michalem vydělané miliony začaly ubývat a s nimi i její popularita a počet úspěšných, vyprodaných, velkých koncertů. Dnes vystupuje před menším publikem, častěji jako host. Její koncerty jsou zrušovány pro nezájem. Musela dokonce zastavit bance i svůj rodinný dům Řitce…

Jaká rozdíl ve srovnání s Martou Kubišovou. Její závěrečné turné i předchozí koncerty, jsou beznadějně vyprodané - lidé zoufale shánějí lístky na poslední chvíli. Národ nezapomněl. Oceňuje její pěvecké a charakterové vlastnosti - a děkuje tím nejlepším možným způsobem za její pevný charakter a vše co pro svoji rodnou zemi udělala a dělá.

Těším se na poslední koncert Marty Kubišové v jejích rodných Českých Budějovicích v den jejího životního jubilea 1.listopadu 2017 od 19:00 hod. Diváci ČT o tento zážitek nepřijdou. Bude pořízen záznam koncertu.

Přál bych stejně tak vyprodaný koncert i Heleně Vondráčkové v lednu 2018 v O2 Aréně v Praze, také k jejímu životnímu jubileu, které už proběhlo v létě…

 

Jan Šinágl, 24.10.2017       

* * *

Alexandrovci VondrackovaZeman prý ocení svou voličku Vondráčkovou. Fandila i Babišovi

Další jméno ze seznamu oceněných 28. října na Pražském hradě vyplouvá na povrch. Nebude jím nikdo jiný než volička a fanynka prezidenta Miloše Zemana a vítěze voleb Andreje Babiše Helena Vondráčková. Na kvalitu nehleďme, hlavní jsou názory. O rozhodnutí z Hradu informoval deník Blesk.

Jak se o vyznamenání pro Vondráčkovou rozhodlo? Velmi pravděpodobně po slovech jejího muže Martina Michala: „Tak aby bylo jasno. Před volbama máme rozhodnuto. Volíme Zemana a ANO,“ uvedl letos v dubnu. Michal také fakt, že jeho manželka dostane metál nepopřel.

Zeman zásadně oceňuje své voliče a ty, kdo mu pomáhali dostat se do prezidentského křesla. Tak jsme už na Pražském hradě viděli Jiřinu Bohdalovou, Filipa Renče, Roberta Sedláčka, Karla Srpa a tak dále. A samozřejmě nevynechává ani bývalé komunisty, případně rovnou členy komunistických vlád. Doufejme, že tentokrát to bude poslední ostudný 28. říjen.

http://forum24.cz/zeman-pry-oceni-svou-volicku-vondrackovou-fandila-i-babisovi/

* * *

P.S.

Mimochodem je zajímavé, že kdykoliv je v BLESKu téma Martin Michal a Helena Vondráčková, nejsou u článků nikdy připuštěny komentáře - na rozdíl od ostatních článků? Proč asi, když BLESK píše tak vstřícně o této dvojici?  V tomto případě píše BLESK bohužel zcela lživě o vyprodaných koncertech Heleny Vondráčkové. Stejně tak je vypovídající, že komentáře nepřipouští ani Forum24 – u všech článků. To u jeho obsahu nepřekvapuje, byť občas zveřejní dobrý článek jako tento. Zákaz komentářů je vypovídající - stejně jako jejich povolení - o skutečné kvalitě webu a jeho obsahu. Nepochybuji, že paní Marta Kubišová je ráda, že jí stihl vyznamenat president Václav Havel. Kvalitu zpěváka neurčuje pouze kvalita jeho hlasu, ale především kvalita jeho charakteru!

J.Š.27.10.2017

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (6 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #5 Jan Šinagl 2017-10-30 08:52
Doporučuji si prostudovat www.vondrackova.cz/. Proč tam nejsou žádné fotografie z koncertů, počty diváků, reportáže? V Opavě byl pro nezájem koncert zrušen, na pořadatele je už podáno TO pro poškození dobrého jména, následovalo předběžné opatření na jednu společnost pořadatele. Soud zamítl, tak bylo samozřejmě podáno další TO. V Olomouci je sál pro cca 300 diváků a je zatím prodána polovina lístků? 21.října v Bratislavě pomohla jistě nostalgie po rozpadu země a mnoho hostů, především Karel Gott. Ano soukromý život je věcí každého, pokud ale manžel je prokazatelný podvodník, mající na svědomí mnoho nešťastných lidských osudů a defraudaci stovek milionů korun na účet nás všech, už to jistě není soukromá věc. Navíc se jedná o manžela zpěvačky, vyznamenané presidentem země. Mimochodem je v exekuci s dluhem cca 22 milionů korun a jeho manželka musela zastavit svůj dům, aby si mohla vzít finanční půjčku?! Syn Martina Michala Antonín, je jedním z hlavních obžalovaných ve věci největšího daňového podvodu, který právě probíhá u MS Praha. První den byla na místě i ČT, ale dala přednost natáčení změny soudkyně v kauze Nečas Nagyová, přestože byla včas informovaná o soudu pár metrů vedle. Názor nechť si udělá každý sám. Koncerty Marty Kubišové jsou dlouho předem beznadějně vyprodané. Národ nezapomíná jak se kdo v minulosti choval a zachoval.
+3 #4 Daniel Vrábel 2017-10-29 21:25
Tomu nerozumím,pane Vrbíku. Metál dostala HV Za zásluhy o stát v oblasti umění a ty jako dlouhá léta vystupující úspěšná umělkyně doma i v zahraničí bezpochyby má. Její soukromý život je čistě její věc. Mně se ten její chlap taky moc nezdá, ale hlavně, že sedí jí. A pokud ho chce živit, tak tak činí ze svých peněz, které si vydělala, nikde neukradla.Ta tvrzení pana Š.o údajném nezájmu ze strany posluchačů o ni dnes jsou jen projevem jeho zášti. Když se kouknete na její web, tak má práce víc než dost. V lednu velký koncer v O2 Aréně v Praze, teď v říjnu měla vyprodaný velký koncert na zimním stadionu v Bratislavě (to vím dokonce od známých, co tam byli) atd. Sudičské tendence jejího manžela jí na popularitě jistě nepřidají, ale nijak dramaticky ji nesnižují. Za mě si státní vyznamenání zasloužila.
-4 #3 Stanislav Vrbík 2017-10-29 19:10
Názor na Helenku Vondráčkovou nemůže být jeden.
Zaprevé umělecký - nejvyšší kategorie a zásluhy, velmi, velmi oblíbená zpěvačka a herečka.
Zadruhé její přítomnost poté, co se provdala za pana Michala. Brzo nastal druhý život Heleny Vndráčkové. Ten způsobil opad zájmu i o její umění. Především asi zbytečné soudy, jež prohrává. To ji snižuje jako "bývalou oblíbenou zpěvačku a herečku". Snižuje ji to i v očích veřejnosti. Ke škodě Heleny, i jejícjh obdivovatelů. Snižuje to i její oblíbenost, jež se projevuje v zájmu o její koncerty.
Tak buďme rádi, že máme aspoň na co vzpomínat.
+7 #2 Karel Dvořák 2017-10-28 12:34
Vám pane Šinágl neunikne jediná příležist, abyste - veden svou zuřivou nenávistí a záští - plivl na paní Vondráčkovou: "Na kvalitu nehleďme, hlavní jsou názory". Aniž bych byl nějakým jejím fanouškem, snažím se o objektivní pohled. Na umělecké scéně působí řadu let (kdyby o ni nebyl zájem, tak se tak dlouho neudrží), dosáhla řady úspěchů i v zahraničí, kde reprezentovala i náš stát. Už z tohoto pohledu by si takové ocenění zasloužila jako ti z umělecké scény, kteří ho už mají (pan Gott, paní Bílá, paní Pilarová atd.)
-5 #1 J. Sedlák 2017-10-28 11:50
O šuškandou předpokládaném ocenění HV na Hradě hovoří Skicář Václava Teichmanna v MF Dnes 27.10.2017 na str. 11. A současně varuje, že pokud to není pravda, tak nechť se Hrad připraví na žalobu. Těšíme se!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)