Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Metro_Dahel_090712Další důkaz v čem žijeme. Stát je v rukou zločinců, kteří jej cíleně rozkrádají. Jsou si jisti svojí ničím neomezenou mocí, vlivem a likvidují různými způsoby ty, kteří je ohrožují. Pplk. Karel Daňhel je ohrožuje svoji čestností a charakterem. Proto musí být odstraněn. Nedělám si žádné iluze ani o Martinu Bartákovi – Svědectví exvelvyslance USA: Náměstek Barták si řekl o peníze. Kdokoliv s poctivých státních zaměstnanců se postaví proti korupci, je odstraněn, místo oceněn a vážen – viz Libor Michálek, případně je preventivně upozorňován nadřízenými ve stylu: „Hele, do toho se nepleť, máš rodinu." Občané svoji pasivitou příliš dlouho umožňovali rozkrádání země a posilování moci zločinců. Dobré mravy je nikdy nezajímaly. Jejich nositele považují za hlupáky a slabochy. Chovají se jak je jim vlastní a nebudou se štítit ničeho. Nemají jinou variantu, pokud nechtějí přijít o veškerý nakradený majetek a neskončit v zaslouženém kriminále. Národ už nemá sílu ani potřebný charakter je dokázat odstranit. Můžeme jen doufat, že přestanou být jednotní a postupně oslabí sami sebe vzájemnou likvidací. Potom to bude o tom, kolik dalších Daňhelů se v našem národě objeví. Nová bezcharakternost ve vedení země by byla už konečná – Východ, a konečnou realizací dlouhodobých plánů Moskvy, za podpory soudruhů současných i těch bývalých v jiných stranách! Bohužel svým chováním na Východ stále patříme. Vyhovuje-li to většině,  či většina není ochotna pro změnu něco udělat, potom si svůj osud zasloužíme, stejně jako si nezasloužíme svobodu a demokracii. Tyto hodnoty nebyly nikdy zadarmo a kdo si je sám nevybojoval, nutně je za čas ztratí, protože nikdy nepoznal jejich skutečnou cenu. Tu znají jen ti, kteří za ni prolili krev a položili své životy.

Jan Šinágl, 9.7.2012

 

Kalousek generálem

Jako legrácku zaznamenejme fakt, že Martina Bartáka jako náměstka doporučil na ministerstvo obrany pro jeho "zájem o vojenské otázky" sám Petr Nečas

 

Hádanka jen pro nositele vysokého IQ.

Kdo poslal tak rychle a dostatek hlasů na presidentskou kandidátku Miloše Zemana? Když financování jeho   strany SPOZ / Strana práv občanů Zemanovci / na volební štáb, billboardy, volební autobus pocházejí ze zdrojů ruského Lukoilu.

K.Mrzílek, 9.7.2012


Z komentářů ke článkům:

Před 597 lety Jana Husa upálili za pravdu, dnes už se za ní posílá „jen“do vězení…

Jan Herna, Th.Dipl. 2012-07-07 11:31

Já jsem ve svém minulém komentáři použil hebrejského slova chucpe. Nepoceňuji čtenáře, ale ne všichni se s tímto slovem asi setkali. Chucpe se obvykle vykládá jako žádost vraha svých rodičů soudci, aby k němu byl mírný, protože je oboustranný sirotek. Na trém spočívá společnost lidská: na spravedlnosti, na pravdě a na míru. Běda člověku, trpí-li společnost, praví: "Setrvám klidně doma, budu se baviti a v klidu žíti." Přestupek takového člověka nebude nikdy smířen. Čtvero lidí jest nepochopitelno: pyšný chuďas, bohatec zapírající se, smilná stařec a starosta, který se vynáší bez příčiny nad obec.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+1 #1 Jiří Kraus 2012-07-09 10:36
Zda budou odstaněni se dozvíme až po volbách. Do defenestrace se nikomu nechce, bohužel.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)