Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Fiala_chodba_5_031012ROZHODNUTÍ POROTY: NEVINEN – reakce soudce JUDr. Ondřeje (B)LÁZNY: ZATYKAČ NA OBŽALOVANÉHO!

Hned v úvodu napadla justiční stráž p. Šinágla, když se chtěl podívat do jednací síně, proč ještě soud nejedná, ač bylo dávno po začátku ohlášeného času - což soud považoval za standardní projev těchto darmošlapů, nezasluhující ze strany soudu žádné pozornosti. Následně ho pak i soudce bLázna vykázal z jednací síně a JS  násilím vyvedla. To v úvodu.

 

Bylo ukončeno důkazní řízení - a to způsobem, že obhajoba ani nestačila sdělit soudu, co vlastně ještě za důkazy navrhuje - takže byly předem zamítnuty, aniž o nich bylo rozhodnuto - a došlo na závěrečné řeči.

Fiala_chodba_3_031012Ty byly na straně obhajoby velmi věcné a vyjmenovávaly dlouhou řadu pochybení soudu a rozporů v důkazech, které při projednávání věci vyšly na povrch.

… I při zmanipulovaném průběhu dokazování podjatým soudem totiž pravda vyšla najevo a nebyla pro soud vůbec radostná: Křivá svědectví  a stejně křivá obvinění z řadFiala_prg_031012 justiční stráže, totální zmatek, neorganizovanost a nevyškolenost strážců Míčánek po vydání nezákonného pokynu k lustraci veřejnosti,  zmatečná obžaloba, vynucená až hladovkou obžalovaného, evidentní důvody k tomu, aby trestní řízení nebylo vůbec zahajováno, natož v něm pokračováno.

Obžalovaný předseda K 213 se ve své řeči vyjádřil podrobně i k senátu, který ho soudí, s tím, že v něm žádný slušný člověk nemohl zůstat a na tenhle soudní průběh se v klidu dívat, vyjádřil se i k soudci Láznovi, kterého označil za ostudu české justice a nebezpečného psychopata ohrožujícího nejen účastníky řízení, ale i celé své okolí.

Poslední slovo pak obžalovaný využil k tomu, aby se obrátil na přítomnou veřejnost, ze které tak vytvořil první nezávislou porotu v novodobých dějinách naší justice, a požádal ji o vyjádření, zda je ve smyslu obžaloby vinen či nikoliv.

Veřejnost obrovskou většinou rozhodla, že nikoliv (proti byli jen přítomní zaměstnanci soudu), načež obžalovaný oznámil soudu, že rozsudek byl právě vynesen a bláboly psychicky narušených jedinců ho nezajímají, takže si může tzv. soud psát, co chce.

… Na právního zástupce Mgr. Kutěje pak chce Blázna podat kárnou žalobu k advokátní komoře - za to, že prý zmařil hlavní líčení nemožností vynést rozsudek.

… Dramatické chvíle příští tak čekají ještě především na předsedu K 213, p. Fialu, kterého budou oficiálně hledat dutohlavci a snažit se ho zatknout. Do té doby, než jim to někdo zarazí.

Celý článek: http://www.k213.cz/Micanky-Prvni-rozhodnuti-nezavisle-poroty-obcanu

P.S.

Po 5 minutách od stanoveného začátku jednání, kdy veřejnost čekala na chodbě, jsem zaklepal na dveře a chtěl se zeptat co je příčinou zpoždění. Bez varování mne fyzicky napadl člen justiční stráže a bránil mi vstupu do soudní síně. Nicméně se mi to podařilo - zahlédl jsem pouze sekretářku. Za dalších 5 minut začalo soudní jednání. Činím tak vždy a nikdy to nebyl problém. Míčánky jsou nejen v tomto ohledu zvláštní. Např. justiční stráž vyzývá veřejnost: „Vstaňte soud přichází“ jako u Ústavního soudu, přesněji řečeno jsem to zažil jen u jednání soudce Lázny. Podotýkám, že se pan soudce nenamáhal omluvit za zpoždění, natož říci z jakých důvodů. Kdyby toto jednání přenášela ČT přímým přenosem, asi by už začala další revoluce, tentokrát nesametová! Anarchie v naší společnosti viditelně narůstá a pokud se tak děje u základního pilíře demokracie, je to na pováženou. Přiložené zvukové záznamy jsou docela „výživné“.

 

Jan Šinágl, 4.10.2012

 

Ukázka argumentace Ing. Jiřího Fialy

Poslední můj zvukový záznam

Pan Fiala požádal NS o ochranu - Dopis Ing. Jiřího Fialy předsedkyni NS ČR JUDr. Ivě Brožové ze dne 4.10.2012

 

Fiala_chodba_2_031012Fiala_chodba_1_031012Fiala_chodba_4_031012

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

0 #6 Miloslava Chalupová 2012-10-06 17:57
Domnívám se, že klepat na dveře jednací síně soudu se nemá, aby soudci nebyli rušeni více, než když tiše vstoupíme.

pokračování viz www.k213.cz/.../

Nejvíce se mi zatím líbila jednací síň u soudce JUDr. V. Cepla, která je prostorná, vchod je z druhé strany, než zasedá soud a před první řadou pro veřejnost je průhledná stěna, takže o rušení nemůže být řeč, ani když veřejnost pendluje. Sezení je zde moderní a příjemné, klima vždy velmi pozitivní! Soudce je totiž vyrovnaný a zdravý člověk!
+6 #5 Renda 2012-10-05 20:11
Dopis JUDr. Brožové je sice totální nesmysl, což chápe asi každý kdo zná pravomoc a funkci NS, ale alespoň něco napoví o pisateli.
-5 #4 Jan Šinagl 2012-10-05 19:13
Pane Petře , asi neumíte číst? Zvláštní co Vás na tak otřesné kauze zaujalo? Váš e-mail je výstižný - alespoň zde jste upřímný sám k sobě. J.Š.
+7 #3 Petr 2012-10-05 19:07
Pane Šinágl, přeci dobře víte, že do jednací síně nemáte lézt, když jste tak slušný, měl jste zaklepat nebo se zeptat příslušníků, je to z vaší strany provokace... A naprosto směšné je pak tvrzení, že jste byl násilím vyveden. Vždyť z těch vašich zvukových nahrávek je jasné, že vás soudce vyhodil a vy jste sám řekl že jdete a odešel jste sám, jen vás příslušníci vyzvali, jak je slyšet, tak proč tu podporujete takové lži Fialy a jeho party. Je to ukázka toho, jak Fiala manipuluje i s dalšími skutečnostmi a vy jak stádo ho ještě podpoříte. Od vás bych to nečekal.
-5 #2 Jan Šinagl 2012-10-04 22:06
Pane Petře Nováku, šířit masově odkazy na názory na jiných webech, navíc jen z jednoho, není smyslem komentářů a je porušením etického kodexu, tím více, jsou-li z webu méně navštěvovaného. Nemám nic proti Vašim osobním názorům, pokud nebudou v rozporu s etickým kodexem. Máte smůlu, všichni romští inženýři práci jistě mají. Nabídněte ji neromským, ti ji hledají. Jinak více k tématu v mém článku Kde se bere xenofobie u mladých…?! Jak Váš příspěvek souvisí s tímto článkem ví asi jen Bůh.J.Š.
+1 #1 Petr 2012-10-04 20:28
Pane Šinágle,jistě,ž e máte právo na svých stránkách mazat nevhodné příspěvky,ale já zde nic nevhodného nenapsal a jen jsem poukázal na skutečnosti,kte ré život přináši a i takové příspěvky mažete asi potřebujete vyjádřit podporu s těmi,které nikdo nemá rád a jen je odstrkuje od vzdělání a odhání od práce,aby si slušně vydělali.Také mne to mrzí,rád bych zaměstnal pár romských inženýrů,ale kde je mám najít,když žádné takové neznám,Poradíte mi ? Děkuji

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)