Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

JANUV_ZAKONCikáni v Českých Budějovicích a ve Švýcarsku - Komunisté mají největší podíl na romských nepokojích - Pokud chceme zastavit podněcování násilí a nenávisti ve společnosti, pak by bylo rozumné zakázat levicovou extrémistickou stranu KSČM!

Také jste si jistě všimli nepokojů v Č. Budějovicích. Potkal jsem jednoho starého známého cikána co u mě kdysi čtrnáct dní dělal nějakou brigádu. Vystupuje z pěknýho BMW, na sobě značkový šaty, značkový boty, zlatej řetěz na krku. Říkám co to je, co se to v Českých Budějovicích dějě. Proč tam bylo 95% těch lidí byli rodiny co tam bydlí, myslím na Máji? Pozval jsem ho na pivo a dozvěděl jsem se, pravděpodobný důvod těchto nepokojů. Povídá, „No šéfíku poslouchejte, známe se dlouho, gadžove sou nasraný, neumí využívat systém a závidí nám, já Vám povím jak to děláme."

1/ Nejdůležitější příjmy jsou, že každý rok dítě musí moje žena porodit dítě, na to můžeš vybrat jednorázově dopředu , všechny přídavky, což dělá Kč. 230 000,- Dají tě to pěkně na ruku a nebo šek a v bance to máš za pět minut. Za to si koupím trocha zlata na krk já i žena, ojeté auto, nějaké luxusní hadry a voňavky i do herny zajdeme s manželkou a ukážeme gadžům , kdo jsme my Romové, že pro nás pustit Kč 20 000 až Kč 30 000 za večer nic není. A to jdeš ráno domů z herny, gádžové běží do práce a mají rasistický keci. Tak jsem jim to minule nandal, říkám, koukejte víc makat ať my romové máme větší dávky, takhle už se nedá žít. Hele ty čuměli.

2/ Pak se musíš domluvit s domácím na pronájmu tak, aby to nasadil co nejvýše a protože nájem nám platí město, tak řekněme, on chce do kapsy Kč 10 000, řeknu mu hele dej nájem Kč 15 000,- oficiálně a mě vrátíš Kč. 5 000,- Všichni na to kejvnou šéfíku! Všichni jsou spokojený.

3/ S vodou, elektrikou a topením si nemusíme dělat žádné starosti, to nám platí sociálka, protože já ani moje žena jsme nikdy nepracovali a nic nemáme, tak to je snad jasný, že se o nás musí postarat né?

4/ Pak jěště dostáváme sociální dávky na jídlo a oblečení, uhlí atd. hele s třema dětma je to kolem Kč 30 000,- Takže dobrý né!

5/ Hele šéfíku, protože nám platí sociálka elektriku, tak zajdeme na EON a zvýším si drasticky zálohy na elektriku, tak abych to nikdy nemohl propálit. Nikoho to nezajímá. A sociálka je šťastná, že tam nechodíme a nenadáváme jim do bílejch sviní, však víš, to soudní rozhodnutí, minule řekli u soudu, že to není rasizmus. No a když nám něco nedají, kurva tak tam jdeme celá rodina a to bys viděl jak to funguje. Jsou posraný až za ušima a dají nám co chceme. No a protože je elektroměr na moje jméno, ten přeplatek vrátí mě za rok na moje konto v bance. Hele někdy dobrý, dělá to i Kč. 35 000, za rok, dobrý sou, né!

6/ To co jsem říkal o elektrice děláme i s vodou a plynem, takže taky něco kápne na konci roku dostaneme v průměru tak Kč 28 000,-

7/No a protože nemám práci a něco chci dělat, tak si vezmu katalog na nejnovější mobily a televize a další elektroniku, zajdu do zastavárny, domluvím se s majitelem o jaký výrobky by měl zájem, co se mu nejlíp prodává. On mě to označí v katalogu, domluvíme se na ceně. Jsou to svině, většinou mě dají jen polovinu ceny v katalogu, ale dobrý, za hodinu práce, kurva balík. No a my ze starou jdeme do prodejny elektroniky, napřed se mračí, ale když jim ukážu kolik dostávám každý měsíc od sociálky, a že mohu splácet , tak to dají. My s mámou vybereme elektroniku co nám označil majitel zastavárny a koupíme to všechno na půjčku. Někdy dvě televize, máme hodně dětí kurva né, dva telefony, radio, video, CD atd. Ihned ještě nově zabalené mu to odvezeme do zastavárny a on nám vyplatí tu půlku co jsme se domluvili. Hotově. Dobré né? Samozřejmě nic nesplácíme, kurva vždyť jsou pojištěný. Mě nic žádnej exekutor nic nesebere, já kurva nic nám. A jsou gažové v prdeli. No to zvládneme i dvakrát týdně, je to dřina, ale nemůžeš to dělat pořád. Myslím tak Kč 200 000,- máme za rok. Když přijde exekutor, nikoho nikdy nenajde a jak se ty lumpové bojí k nám chodit. My je postrašíme a jdou do prdele.

8/ Výborné jsou měsíce před školním rokem, to máme nárok na brašny do školy a další věci jako školní potřeby, je třeba to nepodceňovat, obuv a sešity a další pomůcky, třeba na tělocvik, no dobrý šéfíku. Moje máma vymyslela dobrej tah:

Jde do obchodu koupí tu nejdražší tašku za Kč 1 500,- a další věci za dalších Kč 1000,- jde na město a oni jí to proplatí, pak vezmeme tašku a věci a jdeme nazpět do obchodu to vrátit, ale nemůže jít sama, oni ty svině to nechtějí bez dokladu vrátit peníze, ale jak nás tam přijde pět a začnem řvát, paní ještě ráda vrátí všechno a takže taky dobrý. Hele korunka ke korunce a minule jsem to celý vsadil na 19 červenou na ruletě tu školní tašku a kurva padla a jsme v balíku. Na co si vy gadžové tady pořád stěžujete? Tohle je ráj na zemi. No já musím pomalu jít, jdeme si se starou koupit koberce, tak poslouchejte.

9/ No a na konci měsíce dojdeme na sociálku, že děti nemají co jíst, poprvé ta vedoucí nechtěla nic dát, tak jsem děti seřezal, aby pěkně řvali a nechal jsem jí to v paneláku na chodbě, tam co bydlí. Od té doby vždycky něco dá.

No šéfíku, vyšel jsem ze sedmé třídy, ale počítat umím, známe se dlouho tak kurva Vám to řeknu. Tak za rok:

 

1/ Dítě každej rok.............................Kč 230 000,-

2/ Rozdíl nájmu................................Kč 60 000,-

3/ Rozdíl na elektrice.......................Kč 35 000,-

4/ Rozdíl voda´ a plyn......................Kč 28 000,-

5/ Sociálka na žití.............................Kč 360 000,-

6/ Na elektronice..............................Kč 200 000,-

Takže bratru ročně..........................Kč 913 000.-

No a to děla měsíčně Kč 76 083,- Nějakej další meloušek také děláme po nocích, ale to Vám povídat nemohu. Takže připočtěte nějakejch Kč 300 000,- k tomu a měsíční doplatky ze sociálky, no šéfíku dobré na co si pořád stěžujete Vy bílý. Mě to bratru hodí měsíčně Kč 100 000,- A když přijde policajt a něco se ptá pošlu ho do prdele, rasistu! Tohle je ta pravá Amerika, to je země snů, šéfíku já běžím, než mě zavřou v těch kobercích mějte se! Dlouho jsem se za ním díval a kroutil nevěřícně hlavou.

Po rozhovoru s tím cikánem se zamýšlím a zamýšlím a opravdu se lidem v Českých Budějovicích ani trochu nedivím. Pojedu tam protestovat také!

 

Jiří Máška

http://pravyprostor.cz/gadzove-neumi-vyuzivat-system-a-zavidi-nam/

* * *

Cikáni ve Švýcarsku.

Vrátil jsem se ze 6 denní studijní cesty ve  Švýcarsku. Je tam také hodně cikánů, ale vidíte na rozdíl u nás, jak tvrdě pracují, jak mi Renáta, majitelka dvou hotelů, členka městské rady, u které jsem byl, sdělila.

Mají tuto motivaci:

Podporu v nezaměstnanosti jen po odpracování souvisle 5 let bez delšího přerušení.

Odmítnutí práce - žádná podpora.

Ztráta zaměstnání vlastní vinou - absence, požití alkoholu na pracovišti - žádná podpora.

Zničení obecního bytu a státního majetku musí zaplatit a nebo do vězení - tvrdě tam pracovat na uhrazení škody.

Je s podivem, že pseudohumanisté nekřičí a veřejně nekritizují Švýcarskou konfederaci, že nechce zadarmo bez odevzdané práce živit parazity.

A nikdo v rámci Evropy nemluví o rasismu ve Švýcarsku.

Proto chci, aby ty neoprávněné různé podpory a sociální dávky platily parlamentní strany, když dopustily takovýto stav rasismu naruby!!!!

http://www.azbestus.cz/co-me-nebavi/paraziti-asocialove-neprizpusobivi-nekdy-se-tyka-dokonce-i-romu/cikani-ve-svycarsku-/

* * *

Komunisté mají největší podíl na romských nepokojích

Prohlášení předsedy českých komunistů Vojtěcha Filipa k situaci v Českých Budějovicích se dá shrnout asi takto, za všechno může současná vláda, která Romům snížila jejich sociální dávky.  Pravdou však je, že na problémy s Romy zadělali komunisté v padesátých letech idiotským zákonem o zákazu kočování.

Demonstrace na českobudějovickém sídlišti Máj se tuto sobotu obešla bez rvaček s policií, a to je dobře. Akorát si bílí s černými vyměňovali názory přes policejní kordón, ale proč ne.

KSČM ovšem protiromských protestů zneužila k obludné propagandě, přitom komunisté jsou hlavními viníky problémů soužití majority s romskou minoritou.

Na vině je sociální inženýrství pro rudé soudruhy tak typické. Oni jako klasičtí nepřátelé lidské svobody si chtějí vynucovat právo rozhodovat za druhé, určovat jim co je správné a co nikoliv. A tak v padesátých letech komunisté vymysleli zákon, který Romům zakázal kočovat. Čili jim vzali něco pro ně přirozeného. Za první republiky u nás Romové běžně kočovali a až na nějakou tu ukradnutou slepici, nebyly problémy. Vždy někde na okraji vesnice měli vyhrazené tábořiště, kde se svými maringotkami přebývali, a když tam byli moc dlouho, přišel starosta s četníky a bylo jim naznačeno, že by mohli popojet jinam. V západní Evropě to tak funguje dodnes, akorát koně s maringotkami vystřídala auta s karavany. Komunistický experiment s nastěhováním Romů do kamenných obydlí navíc často končil fiaskem, důkazem jsou vybydlená sídliště Chánov u Mostu a košický Luník IX. na Slovensku.

KSČM však za problémy zaviněných jejími předchůdci viní současnou vládu, protože prý svými škrty zavinila, že Romové už nedostávají tolik peněz na sociálních dávkách jako dříve. Jestli je to pravda, tak za to si Nečasova vláda zaslouží metál. Je fakt, že „bílí“ jsou naštvaní a zdá se jim, že naopak velkorysá sociální politika státu nenutí ty nepřizpůsobivé (protože to se týká všech lidí) pracovat. Ovšem soudruh Filip by těmto lidem chtěl ještě přidávat. Tím dokazuje, že komunistům nejde o řešení problémů, ale o jejich provokování.

Stejně úsměvné a tragické zároveň je komunistické upozorňování na zhoršování mezilidských vztahů a vyzývání k zastavení spirály nenávisti a násilí. Zhoršování mezilidských vztahů podněcováním nenávisti mezi skupinami lidí je právě důsledkem jejich štvaní.

Řešení je tedy jednoduché, pokud chceme zastavit podněcování násilí a nenávisti ve společnosti, pak by bylo rozumné zakázat levicovou extrémistickou stranu KSČM.

http://ziegler.blog.idnes.cz/c/353180/Komuniste-maji-nejvetsi-podil-na-romskych-nepokojich.html

P.S.

Nemohu ověřovat všechna uvedená fakta z ČR a z CH. Zdravý rozum je nemůže vyvracet. Cikáni jsou v podstatě obětí násilné komunistické domestikace, kdy byla brutálně znásilněna jejich duše. Přizpůsobili se a dokonale využívají své přirozenosti a jisté formy „mistrovství“ v přežívání v různých společenských systémech, kde dokonale využívají daných podmínek. Na vině nejsou oni, ale ti, kdo tyto diskriminační podmínky vůči ostatním vytvořili. Začali komunisté a pokračují v tom jejich pohrobci, často bývalí členové KSČ jako členové KSČM či nově vzniklých „demokratických stran“. Samozřejmě si zajistili, aby jejich „sociální jistoty“ byly vysoce nadstandardní vůči ostatním „bílým“, čili i z jejich strany se děje diskriminace vůči ostatním občanům tak jako ze strany cikánů. Trvale vysoké důchody komunistů, členů SNB, StB a dalších represivních složek totalitního systému, včetně nemravných „výslužek“, jsou toho dodnes důkazem. V Polsku už bývalým členům represivních složek zkrátili důchody. Jejich žalobu ESLP ve Štrasburku zamítl s tím, že jejich činnost byla v rozporu s humánními hodnotami. Kdy najde odvahu k podobnému opatření nová vláda. Zeman a jeho parta vládních zemanovců těžko, když je z nich z nemalé části sama složena. Byly by potřebné miliardy pro ty, co ji je za svoji celoživotní práci zaslouží!

 

Jan Šinágl, 25.7.2013

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

+2 #2 J. Adamec 2013-07-31 10:34
Cituji J. Adamec:
A ještě jsem zapomněl dodat, že k dokonalosti té pohádky chybí informace o lecích zdarma a důchodu vypočtenému z průměrné mzdy.


Pane Šinágle, neškodilo by občas trochu ověřování při přejímání zpráv z cizích zdrojů. Již jednou jste se nechal napálit údajnou obětí jakéhosi právnického klanu napojeného na A. Vondru.
+2 #1 J. Adamec 2013-07-31 10:20
Ten rozhovor je fakt úžasný. Jen nevím, proč chybí dodatek, který je na serveru, ze kterého je text převzat.
"Dodatek redakce PP: Text jsme objevili na facebooku a dle stylu není zcela reálný, spíš jej sepsal někdo, komu opravdová sociální realita v naší vlasti jednoduše vadí. Nejhorší na tom všem ale je, že to takto klidně mohlo být, neboť všechny body popsané v tomto fiktivním rozhovoru se ve skutečnosti dějí! Tak hurá do práce holoto líná! Vydělávat, daně platit! "

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)