Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Babis Andrej… Něco mne na tom hřeje. Potrefené husy falešně gágají se špatně potlačovaným strachem cosi o estébákovi Babišovi. Konkrétně a nejhlasitěji topák Kalousek, kterého mají řadu let v hledáčku vyšetřovatelé za zabité výsadkáře (svévolný a nestandardní nákup padáků) a další hříchy. Mluvím o hledáčku, nikoli o důkazech. Ctím presumpci neviny, protože se nemusím ničeho bát.. To pan Kalousek ji nectí. Proč asi? …

Měl za úkol hlásit případy, kdy by mohlo ČSSR hrozit poškození zájmů v zahraničním obchodě. Víc se po něm ani nechtělo. Takový spis byl veden na všechny pracovníky PZO povinně. Pro ředitele podniků a mnohé úředníky byly takové spisy založeny též.

Bylo sprosté a žalovatelné od podivného pana Hermana, který se v televizní debatě o lustračním zákonu rozohnil, že ve vládě nesmí být člověk, který donášel na spolupracovníky a ničil štěstí a kariéry jejich rodin udáváním. Což by nebylo závadné, kdyby to nebylo řečeno tak, aby to padlo na hlavu p. Babiše.

Něco mne na tom hřeje. Potrefené husy falešně gágají se špatně potlačovaným strachem cosi o estébákovi Babišovi. Konkrétně a nejhlasitěji topák Kalousek, kterého mají řadu let v hledáčku vyšetřovatelé za zabité výsadkáře (svévolný a nestandardní nákup padáků) a další hříchy. Mluvím o hledáčku, nikoli o důkazech. Ctím presumpci neviny, protože se nemusím ničeho bát.. To pan Kalousek ji nectí. Proč asi?

Celý tento humbuk kolem lustračního zákona je vyvolán pocitem reálného ohrožení jistého druhu politiků. Jedině tak je možno to pochopit. Co se mne týče, říkám - ještě deset takových "estébáků" a "miliardářů", a jsme všichni "za vodou".

Přikládám "Babišův spis", jak běhá po internetu a jak i mně přišel. Ten, kdo mne touto zásilkou obšťastnil se domníval, že mi posílá důkaz o Babišově vině. Jako většině Čechů, se mu nechtělo číst tolik stran. Když jsem mu oznámil, co mi poslal, opáčil, že Babiš platí lidem za práci 8.400Kč měsíčně. Nezabývám se takovou záležitostí. Vidím v tom zřejmý podpásový úder, a když to vyvrátím, přijde další.

Poté, co jsem tento mail poslal na ústředí ANO2011, dostalo se mi této informace: Spis, jehož kopii přikládám a o němž mluvím, jenž koluje po internetu, je právě ten, za jehož vedení žaluje p. Babiš slovenskou Pameť národa. Tento spis je ve skutečnosti zneužitý a v kopii změněný spis, vedený na jinou osobu a pod jiným číslem. Jsou změněny jen ty údaje, které byly přepsány na osobní údaje Andreje Babiše, plus to číslo. Důvod není znám, ale tipuji, že důvodem je Babišův osobní úspěch v podnikání na jeho straně, a závist plus podraz na straně lidí z toho ústavu. Nebo je možná objednán a zaplacen z ČR. To je pravděpodobnější.

Stanislav Vrbík, 30.11.2013

* * *

Diskutujte: Otřesná kauza rodiny Šárky Rosové Váňové 1.prosince na ČT 2 od 11:40 hod.!

KivH - 2013-11-30 14:14

Dobrý den,
V této krásné zemi na pohled se líhne čím dál víc lidí, kteří si neuvědomují, že osobní prospěch se rodí jen na základě prosperity celku. Proč i primitivní organizmy ví víc, než my, lidé a chovají se podle toho? Asi proto, že chtějí přežít. Mnoho lidí umřelo za svobodu, které si Vy, kteří pácháte zlo, na lidech jako jsou Rosovi, nebo další, nevážíte. Svoboda je Zodpovědnost, kterou Vy úředníci, politici a další chátro, neuvědomujete. A jednou na to zhyneme všichni, včetně Vás.

* * *

Hezký první Advent

Jan Šinágl, 1.12.2013

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (8 Votes)
Share

Komentáře   

-2 #1 Stop estébákúm 2013-12-01 20:36
Další zvrat v kauze Andreje Babiše, šéfa hnutí ANO a podnikatele, který čelí nařčení ze spolupráce se Státní bezpečností, může nastat díky novým informacím. Poté, co bývalý příslušník tajné služby Andrej Kuľha uvedl, že Babiš na 98 procent nebyl agentem, objevují se nová svědectví.

parlamentnilisty.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)