Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:26
    Univerzální nadstátní občan Proč dnešní Evropa čelí nebezpečí ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Sabatova AnnaAnna Šabatová: „Zákaz šátku je diskriminace, zákon bych neměnila.“ – Otřesný video-rozhovor s ombudsmankou! - Teplicemi hýbe spor o zahalování obličejů lázeňských hostů - Islamisté zveřejnili video s údajným stětím druhého Američana – Portály se odmlčely kromě tohoto webu?! – Stále více lidí kontaktuje Sněmovnu i Senát! – Otřesné videa a fotografie ze zločinů islámistů mizí z Internetu?! - Do prdele, co dělám špatně???

… A navíc o chování žákyň ve třídě v době školního vyučování, takže  poukazování na to, že „naše babičky také nosily šátek“ a že „dámy ve společnosti nemusí pokrývku hlavy sundávat“, jsou zcela nepřípadné. Tam, kde naše babičky a dámy nosily a nosí šátek nikdo nebrání nikomu mít na hlavě cokoliv ….

… Konečně  by neměla zůstat bez  pozornosti skutečnost, že ostentativní přihlášení se k extremní formě  islámského náboženství (a o nic jiného nejde: ne všechny muslimky se zahalují a tedy o nepřekročitelné podmínce vyznávání toho náboženství nemůže být řeči)  je také přihlášení se ke zvláštnímu způsobu života, k netoleranci a k agresivnímu pohrdání jinými, nejen náboženskými názory a vyznáními. A to u některých občanů  může vyvolávat a také vyvolává odpor a strach.  Ať se to našim muslimům líbí či nikoliv. A pak je  na místě  připomenout, že  podle čl. 16 odst. 4 Listiny práv a svobod lze jakákoliv, i náboženská práva omezit z důvodů „veřejné bezpečnosti a pořádku, zdraví, mravnosti nebo práv svobod druhých“.  Diskusi o těchto problémech bychom v žádném případě neměli považovat za ukončenou…..    

http://krecek.blog.idnes.cz/c/424731/Opatrne-s-antidiskriminaci.html

* * *

Anna Šabatová: „Zákaz šátku je diskriminace, zákon bych neměnila.“

Otřesný rozhovor! Stojí za podívání, pořádná ostuda, vydržte až do konce! Na internetu kdosi napsal „trhovkyně ze Zelňáku.“ Posuďte sami zda hodnocení odpovídá skutečnosti? Faktem je, že tělem, myšlením, grimasami, gesty i oblečením ji silně připomíná. Viz např. její oblečení při kandidatuře na ombudsmanu v Senátu. Silně evokovalo vzpomínky na Martu Gottwaldovou…

Věřme, že po ukončení informačního embarga si moderátor Martin Veselovský pozve také ředitelku dr. Kohoutovou! Paní ombudsmanka se před národem znemožnila sama. Pokud by s jejím vystoupením souhlasila většina, tak jsme na tom jako národ už hodně špatně a klesli mnohem hlouběji, než připouští i ti největší pesimisté. Toto video by mělo vidět co nejvíce lidí. Bohužel vynikající moderátor Veselovský už byl z ČT odejít. Takovýto myšlenkový projev a prezentace není hodna nezávislého postavení veřejného ochránce práv a ctihodnost, kterou má reprezentovat - ve všech ohledech.

Je zajímavé, jak se portály náhle k tomuto tématu odmlčely kromě tohoto webu?! Dle informací z Prahy stále více znepokojených občanů kontaktuje Sněmovnu a i Senát?! Otřesné videa a fotografie ze zločinů islámistů mizí stále více z Internetu?!

Kdy bude zbavena mlčení dr. Kohoutová a bude moci svobodně vystoupit v médiích, pokud ovšem média projeví zájem?! Názorů druhé strany sporu už jsme slyšeli dost! Jako host Hydeparku ČT by nepochybně značně zvedla její sledovanost!

Pokud by zde mělo opět docházet k účelové likvidaci další schopné osobnosti, bude to další zkouškou stupně vyspělosti rodící se občanské společnosti. Necháme-li ji padnout, bude to i náš pád!

 

Jan Šinágl, 3.9.2014

PETICE: Rezignace ombudsmanky Šabatové

Petice na podporu ředitelky SZŠ v Praze dr. Ivanky Kohoutové

Teplicemi hýbe spor o zahalování obličejů lázeňských hostů

Islamisté zveřejnili video s údajným stětím druhého Američana

Budeme muslimům ustupovat, dokud tu nazačnou explodovat bomby?

* * *

Celý den sem lítal, vyřizoval nesmyslný papíry a miliony razítek, která dnes potřebuji snad i k tomu, abych se podle normy EU vyprázdnil na svém vlastním záchodě a nezpůsobil si újmu v podobě pokuty, nebo jiného trestu.

.... tak si říkám...... berte mě prosím s rezervou, mám v sobě 4 desetistupňová piva.

Neuznávám fašismus, nemám rád Hitlera, dávám to najevo - asi bych byl v té době popraven.

Neuznával sem komunisty, dával sem to a dávám najevo - kdybych to dělal v 50tých letech minulého století, asi bych byl popraven.

Nemám rád roztahování a středověké praktiky islámu, to je současnost a zase sem na tom špatně - nejprve sem označen za rasistu, posléze za islamofoba a kdyby tu nedej bože v současnosti vyhrál islám, byl bych asi popraven.

Do prdele, co dělám špatně???

https://www.facebook.com/groups/785631971451824/permalink/914551005226586/

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.40 (5 Votes)
Share

Komentáře   

+1 #1 Milan Tahovský 2014-09-09 07:39
...a toto platíme z nás vydřených daní.Děkuji levicovo-velkob uržoázní politici ČSSD-ANO/bude líp?/

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)