Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Odporný masakr ve škole: Tálibové postříleli přes 80 dětí - Útočníci vstoupili do posluchárny školy, kde vojenský tým zrovna učil žáky poskytovat první pomoc.„Měli na sobě černé uniformy a v rukou pušky. Zahájili střelbu do žáků. Mnoho jich zemřelo nebo bylo zraněno.“

Diskuze byla fádní, až příliš jednotvárná, neboť všichni přednášející v podstatě více či méně podporují islamizaci země. Oni jsou absolutně mimo, nikdo z nich prostě nechce vědět pravdu, oni jí vytěsnili a melou připravené fráze, melou naprosté nesmysly. Kyby se místo slova šátky použilo slovo židovská hvězda a jestli jí zakázat a nebo naopak, a diskutovalo se o ní v roce 38, tak by to dopadlo stejně,... lidi jsou přežraní, sytí a nevěří těm, co i přes sytost mají schopnosti myslet jako když jsou hladoví... Lidstvo stojí před katastrofou, bohužel. Nezabráníme tomu, nevidím jak vysvětlit požíraným, že jsou na jídelním lístku, když si ho odmítají přečíst. Pan Uhl, manžel Anny Šabatové se při vycházení ze sálu k nám, co jsme kladli dotazy na islamizaci přitočil a řekl: „Víte o tom, že jste nacisti a rasisti... a spokojeně odkráčel.“ Genderová neomarxistická sluníčka sedí uprostřed lesa a pro stromy ho nevidí... a nebo nechce vidět, pokud je nezastavíme, zahyneme – „Demokratická debata“, pro jistotu bez odborníků a oponentů, připomínající komunistické agitky. Hrůza, co vše musí snést akademická půda.

Dostalo se mi informace z důvěryhodného zdroje, že dne 26.11.2014 se měla dostavit ombudsmanka Anna Šabatová na debatu o bezdomovectví ve Sněmovní 1, pod patronací MPSV v podnapilém stavu a navíc velmi nevábně „vonící“. Organizátoři z MPSV to na můj telefonický dotaz popřeli. Kdo by to také přiznal, aniž by ohrozil své postavení. Uvítám proto další případné svědectví přímých účastníků. Kauza muslimských šátků na SZŠ v Ruské v Praze trvá už přes rok. Ombudsmanka jasně pochybila, včetně MŠMT, kdy s kauzy se šátky důkazně na počátku vůbec nesouvisející, udělala účelově „šátkovou“ kauzu. Nelze se proto divit, že obě instituce mlčí a odmítají přiznat své pochybení a pravdu. Fakta jsou jasná.

V tomto videu opět, prokazatelně ombudsmanka Anna Šabatová nestydatě, veřejně lže, překrucuje fakta a pomlouvá ředitelku i když ji nejmenuje – je jediná možná. Osobně bych už dávno podal na „é“ ombudsmanku trestní oznámení pro pomluvu. To co předvádí je urážkou slušných občanů a naprosto nedůstojné této ctihodné instituce.  

Jan Šinágl, 15.12.2014

Aktualizováno:

Odporný masakr ve škole: Tálibové postříleli přes 80 dětí

Nejméně pět set žáků drží skupina pěti až šesti útočníků z Tálibánu od rána ve škole v pákistánském městě Péšávar, které leží v neklidné severozápadní oblasti. Podle informací odkazujících na předsedu provinční vlády si útok vyžádal až 84 obětí z řad žáků, zabit byl i člen ochranky. Na místě zasahuje armáda. … Zaměstnanec školy řekl pákistánské televizi Geo, že útočníci vstoupili do posluchárny školy, kde vojenský tým zrovna učil žáky poskytovat první pomoc.„Měli na sobě černé uniformy a v rukou pušky. Zahájili střelbu do žáků. Mnoho jich zemřelo nebo bylo zraněno,“ dodal student Ahsan Muchtár. …

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.20 (5 Votes)
Share

Komentáře   

0 #1 Jan Mrzílek 2014-12-15 15:40
Tato partička "odborníků" by se měla připravit na sestavování slavnostního menu pro návštěvníky ze zemí, kde kanibalizmus dosud patří k místní kultuře, zajímavé budou jistě jejich návrhy, kde budou obstarávat základní surovinu pro hostinu. Z jejich názoru vyplývá, že je nadřazena každá cizí kultura a zvyklosti kultuře naší, evropské a křesťanské a považují to za demokratický princip. Česká legislativa pokud vím výslovně nezakazuje nošení šátků stejně jako výslovně nezakazuje kanibalizmus, případně kamenování a odpižlávání hlav nemuslimů. Sláva zakuklencům. Sláva takovémuto pojetí demokratůrní demokracie. Uvedené školení je poučné a stojí za shlédnutí.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)