Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

LN PR Zoufale vykriky bezmoci 150415Zoufalé výkřiky bezmoci – Přeregistrace – Propagace komunismu – Náš člověk LN PR Zoufale vykriky bezmoci Molotov 150415v Moskvě – Seznam proruských webů zmizel ?! – „Zloděj má sedět ve vězení“, tak se vyjádřil Putin!

Žádný český politik nenalezne odvahu to říci veřejně a požadovat na Rusku navrácení ukradeného území či finanční náhradu za ukradený státní majetek. Myslí si snad někdo, že by prezidenti Zeman a Klaus tuto krádež kdy připomenuli Putinovi ve smyslu: Beneš daroval Podkarpatskou Rus SSSR omylem, stejně jako Chruščov Krym Ukrajině?! Není divu, že nikdy nenasycený „ruský medvěd“ si nyní dělá zálusk na Arktidu. Cituji ze článku: Rusko se musí LN PR Zoufale vykriky bezmoci poplasne zpravy 150415navždy usadit v Arktidě a přisvojit si ji, přinejmenším tu část, která jí patří. Prohlásil to při otevírání nové ruské polární stanice Severní pól 2015 vicepremiér Dmitrij Rogozin, odpovědný v ruské vládě za zbrojní program. Cestou k pólu se ruský politik zastavil na norských Špicberkách a Oslo ruské diplomaty požádalo o vysvětlení, protože Rogozin figuruje na evropském sankčním seznamu. Rogozin veřejně oznamuje, že si Rusko má právo přivlastnit i to co mu nepatří! Rusko se chová stále více neomaleněji, drzeji v zabírání cizích území, než tomu bylo po II.světové válce. Politici opět nekonají, mlčí a Rusko se neschopnosti Západu jen vysmívá.

LN Preregistrace Krym 100415

„Samostatně jsme nikdy nedokázali aktivně rozhodovat – až co ostatní, pak se přidáme. Vždy víme kdo to či ono zavinil, ale to je vše. Místo abychom pracovali na nápravě. To už jsou ale oběti. Naučili jsme se před odpovědností utíkat na chaty, do hospod a supermarketů. Učitelé z Parlamentu byli a jsou znamenití. Po sametu se zvedli, ale narovnat se už nedokázali. Díky komunistům a jim podobným oponentům, česká demokracie nikam nesměřuje. Nemá SPOLEČNOU vizi. Je to pouhá žvanírna. Tento Leninův výraz pro takovou demokracii platí.“

„Tzv. „Noční vlci“ jsou další ukázkou zbabělosti a neschopnosti našich politiků. Pojedou hlavně proto, aby se mohly natočit a sestříhat „dokumenty“, jaké sympatie budí Putinovi „cyklisté“ v Evropě. Tato „radostná vítání“ se budou promítat „svobodným“ ruským občanům, kteří uvěří stejně jako uvěřili „vyhánění“ Americké kolony mnoha tisíci občanů.“ Karel Mrzílek.

Stále platí - neustále opakovaná lež se po čase stane pravdou a nezlomným přesvědčením.

U článku Lovec proruských webů: jsme ve sféře zájmu ruské vojenské propagandy už neníLN Leninova Evropska 150415funkční odkaz na 42 proruských webů. Šéfredaktora Roberta Břešťana jsem na to upozornil (bylo obratem napraveno). Ovšem původní, čitelný seznam se už neobjevil, zato odkaz na jiný článek k tématu, kde byl odkaz na seznam těchto webů (už jen 40?), ale nečitelný a další odkaz na FB opět nefunkční. Opět jsem šéfredaktora upozornil, zatím nereagoval. Dnes už není funkční ani tato „náprava“. Zřejmě nemá Hlídací pes plně pod kontrolou svůj web, protože původně byl vložen čistý dokument?!

Hlídací pes má nyní možnost napsat další článek k tématu. Informační válka je v plném proudu. Rusko to dělá důkladně, sofistikovaně i s pomocí kolaborantských webů v naší zemi dokazuje. To dokazuje i zmizení tohoto seznamu z internetu. Tentokrát jsem si stačil nečitelnou kopii stáhnout. Pokud mi ji někdo dokáže zvětšit a zčitelnit, děkuji předem a obratem zveřejním.

 

Jan Šinágl, 20.4.2015

* * *

„Zloděj má sedět ve vězení.“

Tak se vyjádřil Vladimír Putin, když měl na mysli oligarchu Chodorkovského. Proto je konec vlády Putina v nedohlednu, protože její konec by vedl k postihu jejich kmotrů, kteří by šli do vězení. Skutečnost, která o tom reálně hovoří je příběh zástupce velitele ruské protikorupční policie Borise Kolesnikova, který zemřel údajně po pádu z okna vazební věznice. Viz LN 20. 6. 2014 Magdalena Slezáková: “Lidé jako je Boris Kolesnikov, zástupce velitele ruské protikorupční policie, ruský režim zničí“.

K.Mrzílek, 15.4.2015

* * *

LN Nas clovek v Moskve 160415

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (3 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)