Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

CRo Plus vic nez informaceBěhem 24 hodin se z Rádia Plus stalo Rádio Mínus!

Žáci pochopí couvání traktoru, paralympijský sportovec chytá míče nad hlavou… Jsou to „samé dobré zprávy“. To je oficiální název pořadu. Taky kostel v Rozvadově zachránil komunistický starosta, který dal peníze na nové omítky – že jsem se zbláznil? Ale to jsou nové zprávy nových hlasatelů Rádia Plus. Je to o nás bez nás. Kam a proč odešli ti skvělí, bývalí redaktoři? Je to perfektně a skvostně nezajímavé. Teď to vypadá, že nebude co poslouchat. Jsme smetí, zametá se s námi. Mělo by se zjistit kdo stál za zastupujícím novým ředitelem Karlem Zýkou, kdo ho dosadil, co jsou zač ti noví redaktoři jejichž témata jsou zcela nezajímavá?

Tolik z postřehů K.Mrzílka

* * *

Ing. Karel Zýka

„Rád bych tímto poděkoval Radě ČRo za důvěru, nominaci a za zvolení do funkce prozatímního ředitele Českého rozhlasu. S přijetím nominace jsem nakonec souhlasil především proto, abych pomohl Českému rozhlasu překlenout náročné tříměsíční období na přelomu roku. Mezi mé úkoly bude patřit zejména uzavření letošního hospodaření, budeme také pokračovat v rozjetých projektech ČRo i v digitalizaci rozhlasového vysílání. Klíčovým tématem pak bude sestavení rozpočtu na rok 2016. Český rozhlas je v dobré kondici a splňuje všechny náročné požadavky a parametry, které jsou na něj kladeny jako na vyspělé médium veřejné služby. Funguje v něm také skvělý tým lidí, na který se mohu spolehnout. Neplánují žádné významné zásahy do jeho chodu. Mým cílem je, abych ČRo po třech měsících mohl předat ve stejně dobrém a stabilizovaném stavu nově zvolenému generálnímu řediteli,“ uvedl právě zvolený prozatímní ředitel Českého rozhlasu Karel Zýka. 

http://www.rozhlas.cz/informace/press/_zprava/prozatimnim-reditelem-cro-se-stal-karel-zyka--1550414

* * *

ČRo 6, přejmenovaný na ČRo Plus byla skvělá stanice do 31.10.2015. Od 1.11.2015 se nedá poslouchat. Proč mlčí „odejití“ bývalí redaktoři? Nemají prostor či odvahu? Jde o další výrazný zásah do svobody médií, navíc veřejnoprávního média! Všechna média a politici mlčí?! Komunisté měli vždy dost času a uměli čekat. Jejich zločinná ideologie se stále řídí tím, co už řekl Jan Masaryk: „Komunismus je 10% ideologie a 90% taktiky. Připomínám „odejití“ Daniely Drtinové, Pavlíny Kvapilové a Martina Veselovského z ČT. Ti co po nich nastoupili se, až na výjimky, nedají vůbec poslouchat, natož srovnávat. Ani Hydepark už není tím čím měl původně být a také byl. Je jen dalším z poslušných pořadů, které nikoho nepopudí.

To sebou necháme stále takto „vorat“. Potom si svobodu a demokracii nezasloužíme – to si musíme nejprve zasloužit. Pouhým konzumem, dovolenými, chatami a hospodami si je nezasloužíme, ale zaslouženě ztratíme. Bude 17.listopad pokračováním loučením se se svobodou a demokracií, nebo se konečně začneme chovat jako odpovědní občané?!

 

Jan Šinágl, 9.11.2015

* * *

Veřejnoprávní ČRo páchá, podobně jako ČT, zločin na duši národa!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (4 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #3 Oldřich Musil 2015-11-13 19:31
A čemu se pořád divíte?
Kolik let se už na různých programech televize nustále vysílá nehorázný komunistický seriál Třicet případů majora Zemana?Sotva skončí na jednom programu,už začne okamžitě na jiném.Když kvůli tomu kdysi podala KPV trestní oznámení na televizi Prima,policie ji prostě odložila a tím to zhaslo.Stejně tak nyní vysílaný ruský propagandistick ý dokumentární seriál Velká vlastenecká válka.A všichni neustále mlčeli,nikomu to nevadilo.
Komunistům bylo bezpochyby před sametovým podvodem slíbeno,že se jednou zase k moci vrátí,až uzraje čas.A čas zraje,i díky permanentní a důkladné masáži našich mozků veřejnoprávními médii.
P.S.Většina Čechů se jako odpovědní občané nechovala nikdy.Na to jsou velcí sobci.
-1 #2 K. Mrzílek 2015-11-11 20:57
Zvykli jsme si že se o nás rozhodovalo o nás bez nás. Asi nám to zůstalo i vnitřně. Když vyměníme skoro celý odborný personál redaktorů, komentátorů jejichž intelekt generovat stále nové komentáře měl vždy hlavu a patu, odbornost a to způsobem navíc velmi zajímavým se prostě bez nás posluchačů odstraní. Chce se říct čest práci, ale takové hanba. Většina z nás se těší na vysvětlení.
-1 #1 Horský 2015-11-09 17:45
Poslouchal jsem celkem pravidelně pořady Čroplus hlavně Den s .. Názory a argumenty a Svět ve 20 minutách. 1.listopadu jsem byl bez předchozího varování šokován, marně tápám v novém schematu,už ani ten skrytý od bolševistického nazírání Daniel Veselý z nebohého torza Britských listů se ještě neozval,ten jistě ale bude.Je dobře, že už zase byla reorganizace rozhlasu v novém asi rozšířeném hávu, v kterém se člověk těžko orientuje a s novým koštětem, mám nyní dost volného času a nemusím na nic čekat a poslouchat. Čroplus pro mne skončil a ten neuvěřitelně chaotický progtam na ČT kde se v nejlepších vysílacích časech
míhají zvířátka a medvědi, ti skutečně nic nevědí, ale určitě víc než dobře placené vedení.
Jistě se dočkáme, že na Radiu Vltava zmobilizují a ukáží jako vzor z archívu kolaborantské pořady radia Vltavy tehdy někde od Drážďan ze srpna 1968, alespoň se hořce zasměji a dočkám pokračování
v blízkých rudých časech.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)