Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

MikrofonÚstavní soud usnesením svého toho času patrně nejhoršího senátu, se soudcem zpravodajem Vladimírem Sládečkem, odmítl stížnost Jana Šinágla a pochválil soudkyni Městského Sinagl Jansoudu v Praze soudružku Moniku Křikavovou, jak dobře rozhodla, když mu zakázala, v rozporu se zákonem, nahrát si soudní rok.

Jen tak dál, to právo bylo v zákoně stejně jen pro zlost: nahrávat si soudce je privilegium, kterého si občan musí náležitě vážit a ne ho znevažovat např. tím, že nahrávku dá k disposici veřejnosti anebo snad se na jejím základě opováží soudruha v taláru kritisovat.

Na usnesení si, prosím, povšimněte, jak detailně a příkladně se soudce zpravodaj, resp. jeho asistent, vypořádal se všemi stížními body. Smekáme!

http://paragraphos.pecina.cz/2017/07/ustavni-soud-k-pravu-nahravat-soudni.html

* * *

Od nejslabšího senátu ÚS ČR se nedalo nic jiného čekat. Nepřímo tak vyhověl žalované v kauze největšího daňového podvodu v ČR! Jak pouze díky zákazu jedné osobě je zajištěno neinformování dalších svědků, ale už  nevysvětlil?! Musel by být vysloven zákaz nahrávání zvukového záznamu všem v soudní síni a všichni svědci do doby nevyslechnutí být v uzavřené místnosti do doby jejich výslechu, tedy v domácím vězení za 24 hodinového  dohledu policie. Mafiánům vyhověla soudkyně JUDr. Monika Křílkavová a i Ústavní soud. Uznal její účelově extenzivní výklad zákona! To už není o hlouposti a nevědomosti...  Soudkyní byl vědomě porušen, resp. zneužit zákon. Jednala v rozporu se zákonem a jeho duchem! De facto tak podle usnesení ÚS ČR smí od nynějška nahrávat pouze studovaní "morální" novináři, plebejský občan nikoliv. Na ÚS ČR si slušný člověk může vážit po tomto skandálním usnesení už jenom jeho budovy…

Připomínám, že jsem při vyšetřování tohoto největšího daňového podvodu byl v kontaktu roky s PČR, PP a VSZ v Praze. Při prvním stání byla ČT na místě, kvůli mne bylo jednání přerušeno na 3 hodiny. ČT to nezajímalo přes mé upozornění. Natočila pouze reportáž o změně soudkyně v kauze Nečas a Nagyová. To mělo pro televizní koncesionáře jistě větší „hodnotu“ než informování diváků ČT o největším daňovém podvodu v zemi, že pane generální řediteli ČT pane Petře Dvořáku

Článek 24 LPS nabývá na aktuálnosti, kdy je demokracie a právní stát v aktuálním ohrožení. Držme palce Polákům, kteří si jsou vědomi zneužívání justice a řeší ji jediným možným způsobem, aby sloužila spravedlnosti, občanům, zemi a ne mocným v pozadí a korupčním politickým stranám. I o tom budou podzimní volby do Sněmovny!

 

Jan Šinágl, 1.8.2017

* * * 

Kauza jednoho z největších daňových podvodů pokračuje, ale už bez zjevného zájmu médií a veřejnosti !

Dopis otce nejvyšším představitelům české justice

MPO ustoupilo Šináglovi ve sporu s bývalým ministrem Mládkem

ÚS: Soud může veřejnosti zakázat nahrávat jednání, aktivista neuspěl se stížností

* * *

Opět DNA

Cenu za nejnudnější soudní spor, který vedu, by vyhrál bez nejmenších pochyb ten informační, o počtu záznamů v Národní databasi DNA, které mi policie dávno bezplatně sdělila, ale přesto se chce soudit dál, že nemusela. Vyjádřeníreplika. Snad neprozradím nic tajného, když svým čtenářům intimuji, že za utajovací výkony v oblasti Národní database DNA jsem nominoval policejní presidium společně s ministerstvem vnitra v soutěži Otevřeno/Zavřeno 2017. Kdysi jsme s obcí Hajany u Brna vyhráli, tak, prosím, držte policii a vnitru palce – cenu by si opravdu zasloužily!

http://paragraphos.pecina.cz/2017/07/opet-dna.html

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)