Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

EU a vychodni ohenDžingischán a Zlaté hordy - Ukrutnosti socialismu internacionálního - Dodatek ke článku o Atommuseu v Míšově.

… Všechny ty atomové bomby a rampy byly odvezeny zpět do Ruska. Tam ovšem jsou jejich rampy namířené do Evropy tedy také na nás. Místa jsou známa. Oni se s tím netají. Když se jich naši novináři dotazovali proč míří na nás na Evropu, dostali odpověď, že si je na svém území mohou postavit kam chtějí…

Socialistické Československo za Varšavské smlouvy a normalizace se neodvážilo odmítat ukládání sovětských atomových bomb na českém území. Došlo k němu v úložišti u vesničky Míšov mezi Rožmitálem pod Třemšínem a Spáleným Poříčím. Tam byly uloženy desítky atomových bomb. V těchto místech jsou dnes po odchodu Rudé armády a odvezení bomb v sobotu prohlídky v hlubokém podzemí všeho toho co tam zbylo i možnost nahlédnutí do „smluv“ o kterých jsme neměli ponětí. Dále byly atomové bomby dány do úložiště u hradu Bezděz. Kdyby se občané socialistického Československa tehdy odvážili odmítat tyto zhoubné zbraně na svém území tak jako dnes odpíráme dostát své povinnosti jako jeden ze 27 členů EU, došlo by v ČSSR k zatýkání komunistickou státní bezpečností a po divadelních soudech k potrestání hlavních „viníků“. Ti kdo vytvářeli atmosféru pro impuls hromadného exodu do dnešní Evropy se časem projeví.

* * *

Je pravda, že komunisté nesou vinu za vraždy v Evropě. Zabíjeli tady jako teď v Asii. Je pro to mnoho důkazů.  Z jejich mentality to stále vyplývá. Sami přiznávají, že jejich ideologii bez násilí uskutečnit nelze. Rozdíl mezi vlivem křesťanstvím a mongolským vlivem je tak velký, jako mezi územím Asie a Evropou. Svoji neustálou výbojnost vysvětlují obavou z obklíčení či přepadení. Proto preventivně útočí a provokují. Na tom se nic nezměnilo od dob Džingischána a Zlaté hordy až po současnost.

* * *

Když člověk dnes a denně po celé měsíce v LN a v programu ČT čte a sleduje utrpení statečných Čechů za nacionálního socialismu přirozeně čeká, kdy se začne psát o ukrutnostech socialismu internacionálního, který trval  sedmkrát déle.

K.Mrzílek, 7.9.2014

 * * *

„Hele Pepo, proč se pořád mluví, točí a hraje jen o nacismu? Vždyť jsou tu pozdější režimy, které ve své nedávné historii zabily mnohem větší množství lidí nežli nacismus?“ „No protože to jsou režimy současné, a ty zakazují o tom mluvit.“

J.Š.7.9.2017

* * *

Ještě dodatek ke článku o Atommuseu v Míšově.

Byl jsem navštívit asi před dvěma měsíci vozem úložiště atomových bomb na našem území. Místa jsou celkem tři. Dvě jsem připomněl. V Míšově to byla kolektivní prohlídka po otevření super těžkých dvoří protiatomového krytu, na motor. Potom se schází do hlubokých prostorů, kde mimo bomby zůstalo všechno tak jak to bylo. Vozíky pro bomby, mechanika, plakáty kopie „smluv“. Točil jsem i fotil. Bylo nás asi třicet a v těch prostorách jsme se rozešli, každý šel jak chtěl či poslouchal přednášejícího. Vědělo o tom tehdy jen několik nejvyšších důstojníků. Zato, když měly být instalovány protiraketové systémy u nás proti ruským musela o tom vědět celá republika. Přístup k přístrojům měli jenom naprosto spolehliví sovětští důstojníci. Jsou to velmi pochmurné prostory zařízené pro speciální vojsko se vším všudy. Bomby byly mnohokrát silnější nežli co byly svržené na Japonsko. To že byly odvezeny asi zároveň s odchodem Rudé armády z našeho území je velký úspěch. Úložiště atomových bomb u hradu Bezděz bylo podobné jako u vesnice Míšov. I to třetí. Ti co nás prováděli říkali jak jsme byli zcela bezvýznamní a bezmocní.

Všechny ty atomové bomby a rampy byly odvezeny zpět do Ruska. Tam ovšem jsou jejich rampy namířené do Evropy tedy také na nás. Místa jsou známa. Oni se s tím netají. Když se jich naši novináři dotazovali proč míří na nás na Evropu, dostali odpověď, že si je na svém území mohou postavit kam chtějí. Samozřejmě ruská veřejnost je mimo.

Co se týká myšlenky, kdo jsou ti co vytvářeli atmosféru k impulzu, aby nastal exodus nevím. Domnívám se však, že tomu tak je, protože postižena je právě hlavně západní Evropa. Také jsem sledoval nedávno v noci projev jedné poslankyně, která  se velmi  důrazně vyjadřovala, v tom smyslu, že exodus není pouhá náhoda, ale záměr dlouho připravovaný.

  
K. Mrzílek, 9.9.2017

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.25 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)