Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Hejtmanek_JosefTěchto osm dokumentů níže nevyžaduje komentáře. Člověku je jen líto skutečných politických vězňů, kteří už často neví, netuší, resp. už ani většinou nemají schopnost vědět, tušit a jednat. To, že vyznamenání jim uděluje další prokazatelný vejlupek, náměstek ministra obrany Ing. Michael Hrbata, jen dokresluje amorální stav naší společnosti. Budu se mu věnovat v dalším zpravodajství v souvislosti s novými skutečnostmi o kterých dosud média neměla odvahu psát, nemluvě o mém opakovaně doplňovaném trestním oznámení.

Nepochybuji, že mezi oceněnými budou i ti, kteří si ho vůbec nezaslouží a mnoho se ocenění nedožije. Vyspělá země si umí najít a ocenit své hrdiny sama. V nevyspělé zemi musí poníženě žádat o uznání sami odbojáři, často i čistě z finančních důvodů. Mnoho z nich si zachová svoji hrdost a raději o toto ocenění vůbec nežádají.

Pplk. Josef Hejtmánek chování MUDr. Naděždy Kavalírové, předsedkyně KPV ČR a Rady ÚSTR – 15.4.2008

Pplk. Josef Hejtmánek poráží KPV ČR Lidové noviny – 31.1.2011

M.Dvořák a R.Dyková píší Ing. Michaelu Hrbatovi – 5.7.2012

M.Dvořák píše Etické komisi ÚV ČR – 27.7.2012

M.Dvořák a R.Dyková píší oddělení pro vydávání osvědčení III. odboje MO – 26.5.2012

Pplk. Josef Hejtmánek životopis PhDr. a PaeDr. Jiřího Málka – 11.7.2012

Vězeň žaluje vězně pro peníze – kauza Rudolfa Pernického - 1994

BIS o ruských špionech v České republice - 31.8.2009

 

Jan Šinágl, 3.8.2012

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

0 #4 Karel Mrzílek 2012-08-09 18:03
Je to parafráze na přísloví: "Čiň čertu dobře peklem se ti odmění."
-1 #3 Vitezslav Haramule 2012-08-04 13:48
[quote name="Jan Šinagl"]Bláznem se člověk nemusí vždy narodit a často mohou mít i pravdu. Pan Cibulka vykonal jistě kus potřebné práce (překládal jsem pro něho i CH Ústavu). To že dnes věští virgulemi budoucnost v televizi a stále opakuje stejné o KGB v televizi, včetně naprosto nepřehledného až chaotického webu a rozesílaných e-mailů, je bohužel také pravda. Nedivím se, že je stále do ČT zván, ničím nepřekvapí a opakuje stále stejné, často velmi nekultivovanými způsoby. Nedivme se, že veřejná média se tolik obávají vystoupení např. pana Tomáše Peciny, případně i mého, kdy jsem naposledy vystoupil v roce 2005 v pořadu TV NOVA „Kotel“ a který byl také posledním. Musel jsem si v posledních minutách doslova vykřičet slovo u paní Jílkové, které mi slíbila, když jsem jí řekl co mám k aktuálnímu tématu BIS před začátkem pořadu při „školení“ návštěvníků pořadu a které mi odmítala během celého pořadu udělit, ačkoliv jsem se nepřehlédnuteln ě hlásil od první minuty. A to se jednalo o soukromou TV. Možná pořad ještě najdete v archivu TV NOVA – hostem byl ministr vnitra František Bublan. J.Š.[
Temi idioty mam na mysli ty kteri pana Cibulku urazi.Komunisty jsem zazil v plne krase a rozhovor pana Cibulky se me libil zrovna tak jako to velice slusne ale tvrde odpoklonkovani toho "policajta"? panem Pecinou.Jak se rika ucel sveti prostredky a mrzi me ze jednota v odporu proti komunistum neni vice jednotna.Neni to nic jineho nez boj dobra se zlem a sam pane Sinagl vite ze to neni lehky boj.Bolsevici ty nejvetsi odpurce zavirali do blazince a pry to bylo horsi nez kriminal a konec koncu i z pana Jezise Krista ti sami lotri se snazili udelat........
+3 #2 Jan Šinagl 2012-08-04 07:22
Bláznem se člověk nemusí vždy narodit a často mohou mít i pravdu. Pan Cibulka vykonal jistě kus potřebné práce (překládal jsem pro něho i CH Ústavu). To že dnes věští virgulemi budoucnost v televizi a stále opakuje stejné o KGB v televizi, včetně naprosto nepřehledného až chaotického webu a rozesílaných e-mailů, je bohužel také pravda. Nedivím se, že je stále do ČT zván, ničím nepřekvapí a opakuje stále stejné, často velmi nekultivovanými způsoby. Nedivme se, že veřejná média se tolik obávají vystoupení např. pana Tomáše Peciny, případně i mého, kdy jsem naposledy vystoupil v roce 2005 v pořadu TV NOVA „Kotel“ a který byl také posledním. Musel jsem si v posledních minutách doslova vykřičet slovo u paní Jílkové, které mi slíbila, když jsem jí řekl co mám k aktuálnímu tématu BIS před začátkem pořadu při „školení“ návštěvníků pořadu a které mi odmítala během celého pořadu udělit, ačkoliv jsem se nepřehlédnuteln ě hlásil od první minuty. A to se jednalo o soukromou TV. Možná pořad ještě najdete v archivu TV NOVA – hostem byl ministr vnitra František Bublan. J.Š.
-1 #1 Vitezslav Haramule 2012-08-03 23:53
K tem Kremelskym cmuchalum.Petr Cibulka vas varoval ze moskalove maji v Cechach rejdiste a vy idioti jste z nej delali blazna.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)