Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

JusticeJe to jednoduché, lze toho dosáhnout např. tak, že v dědickém řízení (ideální způsob jak se stát bezdomovcem)  kdosi dlouhodobě sleduje všechny jeho účastníky a sbírá na ně kompromitující informace. Pak vymyslí lživou historku o konkrétním účastníku řízení, se kterým si potřebuje vyřídit účty. Smyšlenou historku pak rozšíří mezi ostatní účastníky, což je popudí proti sobě a zejména pak proti vybrané osobě. A manipulace může začít.

 

Pokud ovšem některý z účastníků má svou hlavu a reaguje jinak než je ve scénáři zamýšleno, vytáhnou se na něj kompromitující informace. Je to zcela bezpečný způsob, jak zahnat neposlušnou ovci zpět mezi ostatní. Odposlechem telefonu a kontrolou vybrané osoby se zamezí jejímu styku s potencionálními advokáty. Dovolen je pouze ten, který je ochoten vás poškodit.

Na vybranou osobu je rovněž vyvíjen dlouhodobý nátlak např. tím, že jí v noci kdosi vystřelí okno a nebo v noci kdosi svítí dálkovými reflektory do ložnice. Smyšlená historka s politickým obsahem je rozšířena mezi sousedy kamarády a příbuzné, což má za ten efekt, že všichni jmenovaní vás přestanou navštěvovat pak zdravit a zvedat telefon a nakonec kdosi zařídí vyhazov ze špatně placené práce. Ideální stav k zahájení zmanipulovaného dědického řízení a také zlomový bod, ze kterého je jen krok do ordinace psychiatra, což je jedním z cílů zločinného plánu. Pokud se vybraná osoba skutečně rozhodne navštívit psychiatra ve snaze ujistit se, zda je nenormální on nebo tato společnost, dělá velkou chybu. Již ve chvíli kdy jen překročí práh ordinace je tam, kde ho kdosi chce  mít. Od té chvíle je nemocnou osobou jejíž důvěryhodnost je značně snížena a jeho svědectví o zločinech a vraždě jsou bagatelizována s odkazem na psychické problémy. Nakonec lživá historka doputuje ke konkrétnímu soudci třeba s tvrzením, že dotyčný je pravicový extremista, což je dnes téměř módní záležitost.

Soudce pak ve svém svatém hněvu a nebo v obavě o své křeslo jistě udělá co se po něm žádá. Např. vás zatíží pochybnými finančními závazky s kterými nemáte nic společného a nebo takovými, které jste dávno zaplatil. Z jejich konečného součtu pak zjistíte, že pohledávky odpovídají ceně vašeho obydlí. A o to právě jde. O svůj podíl na kořisti se přihlásí i advokát, kterého si objekt zločinného spolčení svobodně vybral a který ho na oplátku svobodně a beztrestně podrazil.

Zdá se, že jde téměř o stejný mustr, který byl někým použit i proti jiným osobám, které kritizují rozkrádání veřejných peněz občanů tohoto státu. Naposledy proti pplk. Daňhelovi či panu Štefcovi a dalším.

Proč je ale postupováno stejně proti mě? Jsem jen obyčejným truhlářem a holubářem na malé vesnici daleko od Prahy a navíc zločinci  dokonale izolován od svého okolí. Nešťourám v žádných zbrojních zakázkách. Koho já svými názory reálně ohrožuji, je to snad Pozemkový fond v Lounech, který okradl mou matku o několik milionů korun či snad Lesy ČR, jejichž vozy mne sledují?

A nebo se snad vracejí 70-tá léta, kdy byl nepřítelem každý, kdo se jen odvážil zpochybnit vedoucí úlohu KSČ, která, když je o ní řeč, v některých oblastech tohoto státu má stále reálnou moc? Pracuje proti mně snad novodobá StB svými starými a osvědčenými metodami?

Je to pravda a nebo jde je o mé údajné bludy, jak se účelově vyjádřil  jistý psychiatr ve své zprávě o mém zdravotním stavu, který nezpůsobily nějaké fiktivní představy, ale zcela reálná česká justice ve spojení s "lobisty".

Na případný pobyt pod mostem se docela těším, s předstihem jsem si zakoupil kvalitní spacák a s libostí si představuji svůj budoucí život bez majetku a starostí a hlavně bez povinností k tomuto státu. Pozitivum svého budoucího bezstarostného života vidím také v tom, že nepřetržitým pobytem na čerstvém vzduchu zmizí mé údajné bludy a tak se zlepší i mé fyzické a především psychické zdraví. V té době snad již v tomto státě budou platit alespoň trochu jiná pravidla a odpovědní budou pečlivě poslouchat o čem mluvím. A nebo jsem přílišný optimista, co říkáte?

 

Karel Samolák, 28.8.2012

* * *

S legitimací nejdál dojdeš.

„Tím, že pan Fischer vstoupil  do KSČM nedlouho před ukončením vlády jedné strany, dokonce nerad jak řekl dokazuje, že jeho pracovitost a spolehlivost možno využít za každého režimu, tedy i totalitního. Takový postoj  postrádá morálku zvláště proto, že za celých dvacet let nedal najevo svůj odmítavý postoj k totalitní straně, jíž byl  dříve členem. Že je schopný, inteligentní, spolehlivý a pracovitý o tom nepochybuji v nejmenším, vždyť v Čechách je více podobně zdatných a pracovitých a vzdělaných jedinců. Ovšem na post pana Fišera neměli šanci ani chuť, když byl podmíněn členstvím v komunistické straně.“

„Nečase by mohl nahradit Klaus a Zeman Klause. Bác! A pak mě křísili.“

K. Mrzílek

* * *

„Vyhodili ma z roboty tak, že prišlo desať ľudí, štyria z ochranky riaditeľa SIS, aby som im nezdrhol alebo čo,“ spomína Peter na to, ako ho v apríli 2009 prepustili z tajnej služby. „Bola komisia, normálne tam napísali zápisnicu, nemal som možnosť vyjadriť sa k ničomu. Niečo mi podstrčili, že to mám podpísať, nikto sa ma na nič nepýtal, len ma vyhodili, hrabali sa v mojom trezore, v počítači, písali zápisnicu, podpíšte, dovidenia.“ Dodal, že mu ukázali kus papiera, na ktorom bolo napísaných osem trestných činov; prvý z nich bol vlastizrada. „Odporúčame vám, aby ste svoje ďalšie kroky starostlivo zvážili,“ povedali mu. „Nechcete, aby si nejaký vojenský prokurátor na vás vybudoval kariéru.“

Z úvodu knihy Toma Nicholsona: GORILA

* * *

Když mi řekneš, kde je Bůh…

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

-3 #2 Jan Herna,Th.Dipl., 2012-08-30 11:39
Naše zákony vypadají zcela přesně, jako ti, co je schvalují. Tedy jsou hloupé a asi také v rozporu s Ústavou.
Nejhloupější je zákon o exekucích. ten totiž umožňuje exekutorům zavraždit toho proti komu je exekuce vedena. Zpravidla se to dělá tak, že má-li dotyčný účet u banky zablokují mu ho. Což je většinou nezákonné, protože na ten účet mu přijdou peníze po exekuci, tedy to, co zbylo po stržení zákonné částky zaměstnavatelem neobo ČSSZ.
Navíc, spáchám-li trestný čin, soudí mi soud příslušný pro místo trvalého pobytu a vím o tom, že mi soudí. U exekucí rozhodují soudci úplně jinde, kde nemám ani já ani věřitel sídlo. Žádný ze soudců se nezajímá o to, zda příčinou nesolventnosti nejsou předchozí exekuce prováděné tímto nezákonným způsobem, O zákonnosti exekuce rozhoduje nikoliv soud, ale profesní exekutorská komora, která samozřejmě svého člena nepotopí.
-1 #1 John 2012-08-30 00:25
Velmi zajímavý dopis pana Samoláka. I když je to asi nad díly jakéhokoliv jedince. Držím palce.

Bezzásadový komunista Jan Fišer vyhraje prezidentské volby nejspíše i proto, že je to kandidát a kamarád prohnilých a bezzásadových papalášů z vedení Konfederace politických vězňů. Slušní vězni z toho zvrací...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)