Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...

     
  • 08.04.2024 18:19
    Zdravim, pane Šinágl Ještě si někdo myslí, že ČR je právní ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

NATO_half… Není Churchilla, který železnou oponou zachránil západní Evropu. Šéf belgické kontrašpionáže připustil bezradnost proti působení nikoliv jen desítek, ale stovek, ne-li tisíců ruských agentů v Bruselu. Činnost orgánů EU a NATO je ruskými agenty paralyzována natolik, že zaměstnanci těchto institucí se bojí mezi sebou svobodně mluvit i o osobních věcech. Na „výstupy“ této paralyzace čekají „euroskeptici“ jednotlivých zemí EU, aby vštěpovali občanům EU civilizační nenávist k Evropě. Není McCarthyho výboru pro neamerickou činnost. Putin beztrestně láduje do kampaně Obamy miliardy, aby si koupil jeho „flexibilitu“. Potřebuje ji k zahájení rozpadu NATO.  A v rozpadu NATO má sehrát Česká republika klíčovou roli. Ruské tajné služby jsou v České republice mnohem dál, než byly před únorem r.1948. Česká republika je mezi svými sousedy komunistickým skanzenem. KSČ si přilepila k názvu M. Majetek a ideologii si ponechala. Tak jako před únorem r.1948 čeká, až jí mezinárodní a vnitrostátní situace umožní uchopit se moci. KSČ, která v r.1948 zlikvidovala československý právní stát, veřejně deklaruje záměr znovu rozbít ústavní zřízení právního státu. Tentokrát České republiky vystoupením z NATO. Členství v NATO je základem ústavního zakotvení České republiky v euroatlantické civilizaci. …

Dámy a pánové,

 

jako palmárnímu věřiteli ČSSD se mi od r.2000 nedobrovolně dostává „péče“ vedení BIS, které ČSSD dosadila v r.2003. „Péče“ v rozsahu a šíři jaká nemá obdoby.

Můj právní zástupce ve sporech s ČSSD advokát ČAK i SAK a předseda bývalého Ústavního soudu ČSFR, JUDr.Ernest Valko mě zastoupil v představě, že se pokusí o dohodu. Protože odmítl přijmout diktát,  byl v rámci „solidarity a vzájemné výpomoci“ Smeru Roberta Fica a Paroubkovi ČSSD od r.2006 kriminalizován, a den před rozhodnutím Ministerstva vnitra SR o jeho odškodnění 1.6mil.Euro za kriminalizaci vládou Roberta Fica, dne 8.11.2010 za vlády Ivety Radičové úkladně zavražděn.

Už druhý rok leží advokát Valko na hřbitově v Bratislavě, aniž by jeho vražda byla objasněna. A ten,  kdo objektivně měl největší zájem na jeho likvidaci na Slovensku vládne. Proto se domáhám na národních soudech v ČR a SR, a na orgánech EU, aby vražda advokáta Valka pro výkon advokacie nezávislý na státní moci byla vyšetřena jediným soudem, který neuznává žádné utajení ani imunitu. Mezinárodním trestním soudem v Haagu jako zločin proti lidskosti.

Advokát Valko byl zatím nejznámější obětí nastupujícího otrokářství internetového věku.

Otrokářství internetového věku není založeno na uplácení. Tolika penězi nikdo nedisponuje. Zato dynamicky se rozvíjící slídilské kapacity nikým nevolených, a nikým nekontrovaných tajných služeb vytváří nedozírný vyděračský potenciál, umožňující „obtížnou vymahatelností práv“ kohokoliv existenčně likvidovat.

Politických procesů a komunistických lágrů není už třeba. Ani ideologie k jejich obhajobě. Naopak diktatura nelidské zákonnosti opřená o vše prostupující slídění a vydírání může být uplatňována mnohem selektivněji, a to účinněji jako „řízená demokracie“.

Bez rozsudku soudů Vás kolotoč lichvářů, advokátů, exekutorů a soudců uvrhne do ghetta bezdomovectví, které dokáže rozložit lidskou integritu k rezignaci na svobodu a lidskou důstojnost mnohem účinněji, než vězení.

Nejúčinnější je vyděračský potenciál je-li využíván tajně. Monopol na tajné využití vyděračského potenciálu tajných služeb zajišťuje jeho beztrestnost. Proto může být veřejnosti vydáván za pouhou korupci. Dovolte mi vyjádřit názor advokáta postiženého více jak dvanáct let vyděračským potenciálem tajných služeb.

Kongres ODS se koná za mezinárodní situace, která je mnohem děsivější, než před únorem r.1948.

Není Churchilla, který železnou oponou zachránil západní Evropu. Šéf belgické kontrašpionáže připustil bezradnost proti působení nikoliv jen desítek, ale stovek, ne-li tisíců ruských agentů v Bruselu.

Činnost orgánů EU a NATO je ruskými agenty paralyzována natolik, že zaměstnanci těchto institucí se bojí mezi sebou svobodně mluvit i o osobních věcech. Na „výstupy“ této paralyzace čekají „euroskeptici“ jednotlivých zemí EU, aby vštěpovali občanům EU civilizační nenávist k Evropě.

Není McCarthyho výboru pro neamerickou činnost. Putin beztrestně láduje do kampaně Obamy miliardy, aby si koupil jeho „flexibilitu“. Potřebuje ji k zahájení rozpadu NATO.  A v rozpadu NATO má sehrát Česká republika klíčovou roli.

Ruské tajné služby jsou v České republice mnohem dál, než byly před únorem r.1948. Česká republika je mezi svými sousedy komunistickým skanzenem. KSČ si přilepila k názvu M. Majetek a ideologii si ponechala. Tak jako před únorem r.1948 čeká, až jí mezinárodní a vnitrostátní situace umožní uchopit se moci. KSČ, která v r.1948 zlikvidovala československý právní stát, veřejně deklaruje záměr znovu rozbít ústavní zřízení právního státu. Tentokrát České republiky vystoupením z NATO. Členství v NATO je základem ústavního zakotvení České republiky v euroatlantické civilizaci.

V ČSSD už není Laušmanů (po únosu StB z Rakouska zemřel ve vězení), kteří by odmítali „spolupráci“ s KSČ(M) k rozvratu ústavního zřízení republiky. Už je jen Fierlingerů (agent NKVD, předseda Košické vlády), kteří úmysl účastnit se na vlastizrádném záměru rozbít ústavní zřízení právního státu veřejně beztrestně netají.

Zfalšováním „průzkumů veřejného mínění“, zaokrouhlováním (na jednotlivých stupních volebních orgánů), a počítačovým „zpracováním“ výsledků senátních voleb získal již proruský blok ústavní většinu v Senátu.

K ústavnímu převratu v České republice zbývá jediné. Svrhnout vládu vzešlou z volebního zázraku sněmovních voleb 2010. Ten nastal neplánovaným fyzickým přepočítáním počítačově „zpracovaných“ výsledků v květnu 2010. Do zákazu počítačů ve volbách podle německého vzoru se už volební zázrak nebude opakovat. Svržení vlády umožní fyzicky přepočítané počítačově „zpracované“ výsledky sněmovních voleb 2010 přepsat v mimořádných volbách podle falšovaných  „průzkumů“.

Potom už nebude možno volit jinak, než tu či onu vedoucí úlohu Kremlu. Ne-li na věčné časy, tak na desítky let.

A v této situaci bezprostředního ohrožení ústavního zřízení České republiky se koná Kongres ODS. ODS je na tom v r.2012 podobně jako ČSSD před únorem r.1948. Je v ní dost Fierlingerů, ale jsou v ní ještě i Laušmanové.

„Rebelové“ nejsou padlí na hlavu, aby si myslili, že proruský blok ČSSD a KSČ(M), který po zfalšování výsledků mimořádných voleb nastoupí do vlády „ústavní většiny“, zavede nižší daň, než Nečasova vláda.

Kdo je v roli Fierlingera, a kdo jen užitečný idiot těžko říci. Vždyť bez užitečných idiotů by ani převratu v únoru 1948 nebylo. BIS ovládaná „expertem“ KGB Vladimírem Palečkem, a jeho žákem Jiřím Langem pochopitelně mlčí.

Je poslední vymoženost polistopadového období, kterou se ruským tajným službám ještě nepodařilo v České republice zlikvidovat. Poslední naděje na záchranu. Dosud demokratická Ústava.

Je nejvyšší čas vyzvat všechny, kdo dosud nerezignovali na svobodu a lidskou důstojnost k obraně Ústavy. Jak ?

Prosadit alespoň to nejdůležitější :

- svobodné transparentní volby zákazem falšování průzkumů „veřejného mínění“, zákazem falšování výsledků voleb „zaokrouhlováním“ na jednotlivých stupních volebních orgánů, zákazem falšování výsledků voleb počítačovým zpracováním,

- proti tomu zaručením práva na soudní přezkum celkových výsledků voleb ve státě, nikoliv fragmentaci tohoto práva jen na soudní přezkum výsledku voleb pouze ve volebním okrsku,

- rozpuštěním BIS, a vyhlášením amnestie všech vykonstruovaných i skutečných zločinů, kterými BIS vydírá politiky, novináře, soudce, advokáty, daňové poradce, úředníky a další,

- ústavní zákaz KSČ i s M, a konfiskace jejího majetku státem.

Dámy a pánové, v rámci svých skromných možností jsem podal za stavu ohrožení ústavního zřízení České republiky dne 30.10.2012 na ČSSD insolvenční návrh, ve kterém se v souladu s čl.10 dosud platné Ústavy domáhám soudní ochrany svobody a lidské důstojnosti podle mezinárodních smluv zakazujících v České republice úplatkářství veřejných činitelů při výkonu veřejné, tedy i státní moci.

Je na Vás, jak Vaše vystoupení na Kongresu ODS zhodnotí historie. Jestli pro budoucí generace bude ODS stranou Fierlingerů, či Laušmanů.

 

JUDr. Zdeněk Altner, 2.11.2012

* * *

Vážení, před únorem 1948 podle pamětníků málokdo tušil co všechno hrozí. Těch několik málo, co tušili, se bálo konat. V rámci svých skromných možností jsem se pokusil, abychom nebyli odsouzeni si historii zopakovat. Nejde o politiku, jde o civilizaci. V sázce není nic menšího, než život ve svobodě a lidské důstojnosti. Nyní je řada na Vás. Zdeněk Altner

 

-------- Původní zpráva --------

Předmět:

Výzva delegátům kongresu ODS na obranu Ústavy

Datum:

Fri, 02 Nov 2012 21:51:21 +0100 (CET)

Od:

Zdeněk Altner <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

Komu:

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., BBC <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Blesk <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., šéfreddaktor Česká televize <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., ČTK <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., TV Prima <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Lenka Králová <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Navara Luděk <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, TV Nva <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., zpravodajstvi TV Prima <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Český rozhlas <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Jan Šinágl <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., | Skrýt | Skrýt <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

 

Toto se děje v naší zemi!

Stát zničil ženě život. Omlouvat se ani platit nemusí

KDYBY MNE ZABILI…“, aneb po policistovi Michalovi je likvidován pplk. Karel Daňhel, také ohrožující mocné a odhalení jejich zločinů!

CIZÍ VOJSKA


Glosa Dominika Duky (28.10.2012 – 2:56 min.): Demokracie není a nesmí být absolutní

J.Š. 3.11.2012

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)