Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

CSSD_vyvoj… Dnešního dne jsem obdržel informaci, že ČSSD si nestačila před podáním mého insolvenčního návrhu „vybrat“ ze státního rozpočtu „příspěvek za senátní volby a volby do zastupitelstev krajů“, které jako všechny volby v České republice od r.1990, s  jedinou výjimkou sněmovních voleb v květnu 2010, byly zfalšovány počítačovým „zpracováním“ podle zfalšovaných „průzkumů veřejného mínění“. Informaci si nemohu v České republice ze zahraničí ověřit. Jak mě informovala Policie NSR dne 31.10.2012 na území NSR, měla Slovenská republika vyzvat státy Schengenské dohody k vydání příkazu k mému zadržení za účelem „vyšetření místa mého pobytu“. …

 

BIS se nepodařilo zcela zcenzurovat, že v rámci svých skromných možností jsem podal za stavu ohrožení ústavního zřízení České republiky dne 30.10.2012 Městskému soudu v Praze na ČSSD insolvenční návrh.  Insolvenčním návrhem se v souladu s čl.10 dosud platné Ústavy domáhám soudní ochrany svobody a lidské důstojnosti podle mezinárodních smluv zakazujících v České republice úplatkářství veřejných činitelů při výkonu veřejné, tedy i státní moci.

Současně jsem dopisem téhož dne požádal ministra financí Kalouska, aby zajistil řádnou ochranu státního rozpočtu před hrozbou jeho tunelování politickými stranami „příspěvky za volby“ založených na falšování „průzkumů veřejného mínění“, k falšování výsledků voleb „zaokrouhlováním“ na jednotlivých stupních volebních orgánů, či falšováním počítačovým „zpracováním“ výsledků voleb.

Dnešního dne jsem obdržel informaci, že ČSSD si nestačila před podáním mého insolvenčního návrhu „vybrat“ ze státního rozpočtu „příspěvek za senátní volby a volby do zastupitelstev krajů“, které jako všechny volby v České republice od r.1990, s  jedinou výjimkou sněmovních voleb v květnu 2010, byly zfalšovány počítačovým „zpracováním“ podle zfalšovaných „průzkumů veřejného mínění“.

Informaci si nemohu v České republice ze zahraničí ověřit. Jak mě informovala Policie NSR dne 31.10.2012 na území NSR, měla Slovenská republika vyzvat státy Schengenské dohody k vydání příkazu k mému zadržení za účelem „vyšetření místa mého pobytu“.

Slovenská republika řízená vládou Roberta Fica vyzvala státy Schengenské dohody k vydání příkazu k mému zadržení poté, co se domáhám na národních soudech v ČR a SR, a na orgánech EU, aby vražda mého právního zástupce v soudních sporech s ČSSD advokáta ČAK i SAK, a předsedy bývalého Ústavního soudu ČSFR JUDr.Ernesta Valka dne 8.11.2010 za vlády Ivety Radičové, pro výkon advokacie nezávislý na státní moci, byla vyšetřena podle Římského statutu ICC mezinárodním trestním soudem v Haagu jako zločin proti lidskosti.

Skutečnost, že advokát Valko byl zavražděn dne 8.11.2010, v předvečer rozhodnutí Ministerstva vnitra SR o žádosti advokáta Valka na odškodnění částkou 1,6mil.EURO za jeho uvěznění a kriminalizaci vládou Roberta Fica od  r.2006, o které mělo být rozhodnuto dne 9.11.2010 nasvědčuje, že největší zájem na likvidaci advokáta Valka měl Robert Fico. Není proto divu, že Slovenská republika řízená vládou Roberta Fica vyzvala státy Schengenské dohody k vydání příkazu k mému zadržení.

Již před tím, dne 4.10.2012 mě informovala hraniční policie Švýcarské konfederace, že pro změnu Česká republika měla vyzvat státy Schengenské dohody k vydání příkazu k mému zadržení za účelem „vyšetření místa mého pobytu“.

Po pádu Topolánkovi vlády v r.2009, a hrozbě nástupu vlády ČSSD, jsem požádal kolegu advokáta dr. Michaela Steinera v Bernu, jako autoritu na azylové právo ve Švýcarsku, o právní rozbor aktů orgánů státní moci České republiky od r.2000 vůči mojí osobě, zda jsou dostatečnými důkazními prostředky k podání žádosti o azyl ve Švýcarské konfederaci pro porušování mezinárodního zákazu zneužívání státní moci orgány České republiky k nelidskému zacházení s mojí osobou v zájmu dlužnické svévole ČSSD.

Na základě svých zkušeností s uprchlíky ze zemí se zločineckým režimem mi advokát dr. Michael Steiner důrazně varoval, abych do podání žádosti o azyl ve Švýcarsku mimo jiné především tajil místo pobytu nejen v České republice, ale i ve Švýcarsku.

Škoda, že advokát Valko nebyl včas varován odborníkem na uprchlíky ze zemí se zločineckým režimem. K jeho vraždě nemuselo dojít.

Požádal jsem dne 11.10.2012 orgány Švýcarské konfederace o vyšetření, zda Česká republika výzvou státům Schengenské dohody k vydání příkazu k mému zadržení za účelem „vyšetření místa mého pobytu“ nezneužila závazků Švýcarské konfederace ze Schengenské dohody k zneužití státní moci Švýcarské konfederace k porušení Evropské úmluvy o zákazu zneužívání státní moci k nelidskému zacházení.

Orgány Švýcarské konfederace zahájily vyšetřování, které dosud nebylo ukončeno. Zřejmě proto pro změnu Slovenská republika řízená vládou Roberta Fica vyzvala státy Schengenské dohody namísto České repbliky k vydání příkazu k mému zadržení.

To nasvědčuje koordinaci „solidarity a vzájemné výpomoci“ nejen ČSSD a strany SMER Roberta Fica, ale i Slovenské informační služby a české Bezpečnostní informační služby.

Česká republika se nepochybně dopouští podvodu na mezinárodní veřejnosti, když se nechala zapsat do tzv. Seznamu bezpečných zemí, přestože porušuje Evropskou úmluvu o zákazu zneužívání státní moci k nelidskému zacházení.

Tyto skutečnosti uvádím na důkaz toho, že už dávno nejde v mém případě o peníze, ale o základní hodnoty člověka, které nelze koupit. O právo na svobodu a lidskou důstojnost.

Z pozice „uprchlíka v rámci zemí Schengenského prostoru“ mi proto nezbývá, než ze zahraničí vyzvat všechny věřitele ČSSD, aby se připojili k mému insolvenčnímu návrhu na ČSSD.

Měli by si pospíšit. ČSSD je už dlouho předlužená. Sobotka porušuje zákonnou povinnost podat na ČSSD insolvenční návrh dlužníka.

Vyzývám proto ministra financí Kalouska, aby bez odkladu nařídil provedení kontroly účetnictví a hospodaření ČSSD,  před výplatou jakýchkoliv prostředků ČSSD ze státního rozpočtu.

Současně se obracím na Evropský parlament, aby financování ČSSD jako strany na evropské úrovni, která podle čl.224 Smlouvy o fungování EU se musí především ve svém financování řídit pravidly Parlamentu EU, nechal vyšetřit Úřadem pro boj s podvody OLAF, za součinnosti Nejvyššího účetního dvora EU.

 

Zdeněk Altner

 

-------- Původní zpráva --------

Předmět:

Výzva věřitelům k připojení se k insolvenčnímu návrhu na ČSSD

Datum:

Tue, 06 Nov 2012 21:47:31 +0100 (CET)

Od:

Zdeněk Altner <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

Komu:

Zdeněk Altner Komu: <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., BBC <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Blesk <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., šéfreddaktor Česká televize <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., ČTK <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., TV Prima <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Lenka Králová <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Navara Luděk <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, TV Nva <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., zpravodajstvi TV Prima <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Český rozhlas <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Jan Šinágl <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., | Skrýt | Skrýt | Skrýt <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

 

Vážení, pro případ, že byste věděli o dalších věřitelích ČSSD přikládám Výzvu věřitelům k připojení se k insolvenčnímu návrhu na ČSSD. Zdeněk Altner

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)