Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Baborova_Vitezslava„Americký imperialistický stroj vyletěl v 8:00 z letecké základny v NSR rychlostí 900 km/h. Po půl hodině startuje ze 150 km vzdálené základny v ČSSR sovětský MID a letBaborova_citat_1987í za ním rychlostí 1800 km/h. Kdy a kde bude americký stroj sestřelen?“ Vítězslava Baborová, krajská radní pro školství 1987.

... Jmenuji se Jiří Máška, možná si vzpomínáte před rokem jsem byl obviněn z výtržnictví ve Strakonicích, protože jsem veřejně řekl, že Česká republika je policejní, komunistický stát, který terorizuje obyvatelstvo, který připravil středověké inkviziční procesy s českými občany. Byl jsem po roce  osvobozen u Okresního soudu ve Strakonicích. Tentokrát jsem se dvěma přáteli, jeli protestovat do Radomyšle, což je vesnice 10 km od Strakonic, proti jmenování osoby zločinné a zavrženíhodné soudružky Baborové do křesla radní Jihočeského kraje pro školství. Posílám Vám svoji výpověď na policii. Budeme obžalováni za výtržnictví a nebezpečné vyhrožování. ...

 

Vážený pane Šinágle,

Jmenuji se Jiří Máška, možná si vzpomínáte před rokem jsem byl obviněn z výtržnictví ve Strakonicích, protože jsem veřejně řekl, že Česká republika je policejní, komunistický stát, který terorizuje obyvatelstvo, který připravil středověké inkviziční procesy s českými občany. Byl jsem po roce  osvobozen u Okresního soudu ve Strakonicích. Tentokrát jsem se dvěma přáteli, jeli protestovat do Radomyšle, což je vesnice 10 km od Strakonic, proti jmenování osoby zločinné a zavrženíhodné soudružky Baborové do křesla radní Jihočeského kraje pro školství. Posílám Vám svoji výpověď na policii. Budeme obžalováni za výtržnictví a nebezpečné vyhrožování.

Už tomu opravdu nevěřím, tentokrát budeme potřebovat trochu pomoci. Pokud by to bylo možné zorganizovat na prvné stání demonstraci, nebo aby hodně lidí dorazilo do soudní síně. Samozřejmě stejný dopis píšu Vláďovi Hučínovi, za kterého jsem 6 let bojoval, je to můj kamarád. Prosím pošlete mi mail na pana Fialu, kterého jsem také podporoval. Musíme se vzepřít, už to dál nejde. Pane Šinágle, pomozte zahnat ty zrůdy z našeho života.

S pozdravem,

Jiří Máška

malir a grafik

http://www.maskaart..com/

 

P.S.

Samozřejmě pana Mášku plně podpořím a na soud nepřijedu určitě sám! Soudružka Vítězslava Baborová vítězství slavit nebude! J.Š.

 

Opis z policejního protokolu:

Dne 19.11. 2012 asi v 19.30 hod. jsme se sešli v mém ateliéru ve Strakonicích, Já Jiří Máška, Petr Král a Ota,  nový přítel, pozval jsem je, si prohlédnout obrazy, které připravuji pro výstavu ve Strakonicích, Praze a příští rok také v Paříži. Později, asi ve 20.00 hod. přijel také Robert Šimek. Pili jsme kávu povídali o hudbě a obrazech. Všem jsem nabídl trochu uzeného bůčku, který jsme každý zapili jedním plzeňským pivem /mimo pana Šimka, který řídil, ten měl nealkoholické pivo, Birell/.  Při večeři jsem jim sdělil, jestli neví tu strašnou, devastující zprávu o tom, že školství v Jihočeském kraji povede osoba zločinná a zavrženíhodná dle paragrafu 198/1993 Sb. stará komunistka, soudružka Baborová z Radomyšle, která porušuje zákon, zvláště pak paragraf 260. odst. 1 a 2. písmene. Je to trestný čin podpory a propagace hnutí, které směřuje k potlačení práv a svobod člověka. Když vychvaluje KSČ a její nejvyšší představitele, kteří nechali lidi mučit, zavírat do koncentračních táborů a vraždit, upírali jim možnost svobodně se vyjadřovat, systematicky porušovali lidská práva, utlačovali skupiny lidí jako např. náboženské skupiny a lidi, kteří s nimi nesouhlasili. Postavili zájmy komunistické strany a jejích členů nad zákon. Lidi zbavovali svévolně majetku a porušovali jejich vlastnická práva. Zabraňovali lidem svobodně vycestovat do zahraničí a vykonávat  zaměstnání či funkci. Pro dosažení svých cílů komunisté neváhají páchat zločiny, umožňují jejich beztrestné páchání a poskytnuli neoprávněně výhody těm, kteří se na persekucích a zločinech podíleli. Spojili se s cizí mocí a od roku 1968 okupovali tento stát společně s cizími  okupačními vojsky. Za tyto činy jsou plně spoluodpovědni všichni členové komunistické strany!

Nemohli jsme uvěřit tomu, že v “demokratickém státě”, může zastávat takovou funkci členka extrémistické organizace. Pro soudružku Baborovou neplatí „Účel světí prostředky, ale prostředky ideály zahubí nebo totálně zničí“. Rozhodli jsme se zajet do Radomyšle a vyjádřit svůj protest proti této skutečnosti. Nechceme, aby školství řídila osoba z extrémistické organizace, aby naším dětem a vnoučatům někdo vyprávěl o tom jací skvělý lidé byli soudruzi, Husák, Gottwald, Lenin a Stalin. Asi ve 21.30 hod. jsme dorazili před dům soudružky Baborové, bohužel jsme nenašli zvonek a tak jsme na veřejném prostranství před domem zazpívali 2x píseň “ČEST PRÁCI SOUDRUŽKO” a žádali jsme, aby vyšla před dům slovy “Pojďte ven chceme s Vámi mluvit.“ Stáli jsme při tom na veřejném prostranství. Chtěli jsme s ní diskutovat o jejích představách ve školství, jak to sliboval předseda KSČM, že soudružka je ochotná s každým a kdykoliv diskutovat. /Mimo pana Šimka, který stál v povzdálí a jen situaci jen sledoval a nahrál  část, kdy jsem údajně měli někomu vyhrožovat na mobilní telefon, se záznamu je jasné, že jsme nikoho neuráželi ani nikomu nevyhrožovali/.

Jediný, kdo tam byl venku s námi několik minut byl zřejmě soused, který nám sdělil, že jej rušíme. Řekli jsme mu, že po 22.00 hodině, tedy v době nočního klidu jej nikdo rušit nebude. Asi za 8-10 minut přijela policie z Radomyšle, tito nás legitimovali a jeden z policistů vešel dovnitř domu soudružky Baborové. Policista tam byl asi 10 minut a vyšel ven. To bylo zhruba kolem 9.55 hod.

Navrhl jsem tedy přátelům, abychom odešli, protože od 22.00 hod, bychom rušili noční klid. V klidu jsme odešli. To je celé co mohu k tomuto uvést.

 

Jiří Máška, 4.12.2012

Učitel protestuje proti komunistické šéfce školství. Kvůli "fašizaci" mu hrozí inspekcí

 

Baborova_trest

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+3 #2 Vladimír Vašek 2012-12-11 15:49
Inteligentní člověk vždy volí i inteligentní formu občanského vzdoru.
+2 #1 Kamjdu 2012-12-10 17:45
Že jako bývalý odpůrce minulého režimu i jim pronásledovaný se budu jednou zastávat komunistky, tak to se mi ani ve snu nezdálo. V tomto hnutí mladých studentů vidím jasně otevřeněskrytou manipulaci vládnoucí zlodějské pravice ve smyslu udržet se nějak u moci. Dnešní nepřekabátění komunisté mi vedle nynějších vládnoucích zločinců, překabátěných bolševiků a jejich dětí, připadají jak neškodní andělé. Jsem v údivu, jak až jsou studenti manipulovatelní a jak až jsou přímo jako idioti a nebo dokonce přijímají naplno darebáctví za své. Když ale vidím jací někteří lidé je učí a nebo jací jsou i někteří řiditelé i prestižních gymnázií, viz. např. zde: blesk.cz/.../...
, tak se ničemu nemohu divit. Jde to s lidmi do pekel, jestli nepřijde nějaký zásah vyšší prozřetelnosti.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)