Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

CSOB_logoPro státní zástupkyni z MSZ Praha Mgr. M.Tichou je tunelovaní ČSOB běžné! - Žaloba na ČSOB bola na Obvodnom súde pre Prahu 531 dní stratená! - Jiří Stivín odmítl se svým kvartetem vystoupit na neveřejném koncertu pro Václava Klause!

Na deň 20.2.2013 o 9.30 hod., v miestnosti 353, Mestského súdu v Prahe, Slezská 9 je vytýčený termín pojednávania. Podvody a zlodejstvá v ČSOB, budú ako svedkovia pred súdom, vysvetľovať pán Kavánek, Moreels a mnohí profesionáli z ČSOB. Svetlo do prípadu vnesie pán Singer, guvernér Českej národnej banky a pracovníci bankového dohľadu, ktorí budú tiež vypočutí ako svedkovia. Ak sa zaujímate o to ako sa kradlo v ČSOB a Poštovní spořitelně, ste na pojednávanie srdečne pozvaní.Pozvanie platí aj pre Vašich priateľov a známych.

O klientov sa v ČSOB starajú tak, že po Žiadosti zaslanej guvernérovi Českej národnej banky dňa 21.1.2011 na mňa poslali mafiánov. Tí strpčovali môj život a život mojich blízkych fotografovaním a sledovaním na každom kroku až tak, že som bol nútený podať trestné oznámenie. Počas prijímacích skúšok môjho syna na Farmaceutickej fakulte Karlovej Univerzity v Hradci Královi nám polícia Českej republiky poskytla ochranu. To všetko len a len preto, že som si dovolil poukázať na podvody gaunerov z ČSOB. Pán Kavánek, človek so "zmyslom" pre FAIR PLAY, ktorý "věrí v boží mlyny trhu" možno trpí záhadnou formou straty pamäti. Spýtajte sa ho a pomôžete mu. "Nejlepším regulátorem je totiž sebavědomý a znalý klient a finanční služby potřebují další kultivaci" řekl generální ředitel ČSOB Pavel Kavánek http://bankovnictvi.ihned.cz/c1-18032120-klient-ma-mit-navrch .

Znie to neuveriteľne, ale je to FAKT. Prípad sa ťahá od roku 2008, keď som investoval prostredníctvom Jozefa Pappa a nakúpil som v jeho mene podielové fondy EMIF. ČSOB v ňom vystupovala ako komisionársky predajca. Pracovníci pražskej pobočky porušili vopred dohodnuté pokyny a obchod zrealizovali svojsky a po svojom. Pritom sa dopustili obrovskej chyby. Posunuli obchodný deň na neobchodný deň fondu.

Na svetlo Božie vyšlo, že bankári si urobili banku v banke! Za bieleho dňa vykrádali vlastnú banku ako "podvodníci sázkových kanceláří".

Pre štátnu zástupkyňu z Mestského štátneho zastupiteľstva Praha je tunelovanie ČSOB bežné.

Trestné oznámenie za trestné činy podvodu a neoprávneného obohacovania pracovníkmi ČSOB na Obvodním státnim zastupitelství Praha 5 založili. Pani Mgr. M.Tichá z Mestského štátneho zastupiteľstva v Prahe po preverení konštatovala citujem "není vyloučená možnost že se některá osoba z ČSOB dopustila porušení předpisů. Přesun z neobchodního dne na obchodní je běžný postup při provádění finančních transakcí."

Porušovať predpisy v ČSOB a zákony beztrestne je bežný postup? Pod toto je schopná sa podpísať štátna zástupkyňa. Kto jej zaslepil oči? A čím? Tridsiatimi striebornými? Pre doplnenie uvádzam, že termín "běžný postup při provádění finančních transakcí" právo nepozná.

Kdo jistí pani Mgr. Tichú? Zajištěné fondy ČSOB? Aký postup zvolí Najvyšší štátny zástupca JUDr. Pavel Zeman a pani JUDr. Lenka Bradáčová? Bežný?

Žaloba na ČSOB bola na Obvodnom súde pre Prahu 531 dní stratená!

 

Peter Peržo, 17.2.2013

M.Rázusa 4, 071 01 Michalovce, Slovensko

Tel. 00 421 56 644 25 82

 

Další podrobnosti k celé kauze ZDE! Budou tuto kauzu veřejnoprávní média ignorovat a pokračovat v informování veřejnosti o tragédii ve Frenštátě jako hlavní zprávě dne…?!

* * *

OS_Praha_10_Mnky_Vvra_JS_prg_190213Dnešní soudní jednání na Míčánkách u OS Praha 10, ve věci fyzického napadení Jana Šinágla JUDr. Ivanem Archibaldem Vávrou, verbálního soudkyně a státní zástupkyně, bylo pro stacionární psychiatrickou léčbu obžalovaného v Praze Bohnicích, odloženo na 16.4.2013 od 13:00 hod. III.patro, č. 310. Nepochybně jde o další záměrné vyhýbání se soudnímu jednání tohoto podvodníka, ještě nedávno přísedícího MS Praha! Už jednou byl pravomocně odsouzen v roce 2011 za páchání trestné činnosti, ale nepotrestán. Trestnou činnost páchal od roku 2002. Dle jeho lékaře byl u dřívějších soudních jednání schopen účasti přes své zdravotní potíže. Na poslední u MS Praha nepřevzal doručenku, ale poslal omluvenku 3 hodiny před začátkem soudního jednání. Jednou jsem ho dokonce navštívil doma hned po skončení soudního jednání, kdy se opět pro nemoc nedostavil. Byl zdravý „jako rybička“. Jak dlouho si bude tento vejlupek dělat legraci ze soudců, státních zástupců a veřejnosti? Bude opět účelově moci beztrestně bránit po dlouhé roky soudnímu řízení, podobně jako se nyní snaží podnikatel Roman Janoušek…?!

 

Jan Šinágl, 19.2.2013

 

Stivín odmítl vystoupit na děkovném koncertu pro Klause

Praha - Jazzman a flétnista Jiří Stivín odmítl se svým kvartetem vystoupit na neveřejném koncertu pro Václava Klause, který se zřejmě bude nazývat Díky nejen za jazz, pane prezidente. Uskutečnit se má 3. března na Pražském hradě. Stivín nesouhlasí s Klausovými postoji z poslední doby, například s jeho názory na exprezidenta Václava Havla nebo s vyhlášením amnestie.

P.S.

Bude nakonec zpívat Václavu Klausovi jen Lucie Bílá? Bravo pane Stivíne! J.Š.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+9 #1 Pavel K. 2013-02-20 08:59
Velká poklona pro Jirku Stivína za tohle jeho gesto. Přece nebude trapně panáčkovat na nějaké rozlučkové šaškárně pro tohoto zločince a narcise.
Možná by ale bylo ještě lepší, kdyby mu dal fouknout na flétničku, jako to udělali myslivci místnímu policajtovi ve filmu "Slavnosti sněženek".

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)