Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Dryml_a_Zeman… Ten se choval doslova jako hovado a řval na všechny kolem sebe, včetně zástupců rodiny. Asi si spletl půdu nemocnice se senátem, nebo s kanceláří pana Ratha. Po těchto událostech se začaly dít zajímavě věci, jako přepis, padělání lékařské zprávy a vyhrožování. Ať dopadne vyšetřování jakkoliv, jen jsem chtěl varovat před „profesionalitou“ této porodnice. Pokud uznáte za vhodné sdílet tento článek, tak to udělejte, možná tím zachráníte další rodiče od případných nepříjemností. …

 

Všechny budoucí maminky, než se rozhodnete se svěřit do péče Vrchlabské nemocnice, si pozorně přečtěte tento můj článek. Porodnice byla na konci devadesátých let jedna z nejvyhlášenějších v republice i moje dvě děti se tu narodily, jezdilo sem odrodit i hodně rodičů z Prahy. Narodilo se tady i dítě pana spisovatele Wivegha, jenže ta doba je už dávno pryč. Bohužel na velikonoční brzké ráno na zdejší porodnici nezapomene jedna místní rodina.  Díky liknavosti a absolutní neschopnosti personálu, včetně sloužícího doktora, rozeznat vážnost situace, se narodilo již mrtvé dítě. Než se budoucí maminka dostala na porodní sál, uběhlo nekonečných 90 min. příprav  porodního sálu. Nefungující; přístroj, který hlídá životní funkce dítěte, mluví také za vše. Ano při porodu se může stát cokoliv a tento případ bude šetřit Policie ČR, ale všichni víme, jak taková šetření dopadají. Pan doktor za svůj dlouhý život jistě odrodil již hodně dětí, ale s úctou na jeho věk  by se již měl starat o zahrádku a nebo hrát karty s vnoučaty. Naštěstí jsme v době, kdy o tom můžu svobodně napsat a varovat ostatní. Nejvíce zarážející je jak se k celému případu postavilo vedení nemocnice a to jmenovitě pan Dryml (bývalý člen KSČ, nyní ČSSD, senátor PČR, krajský zastupitel, bývalý náměstek pana Ratha, MUDr. a ředitel místní nemocnice) je zarážející! Ten se choval doslova jako hovado a řval na všechny kolem sebe, včetně zástupců rodiny. Asi si spletl půdu nemocnice se senátem, nebo s kanceláří pana Ratha. Po těchto událostech se začaly dít zajímavě věci, jako přepis, padělání lékařské zprávy a vyhrožování. Ať dopadne vyšetřování jakkoliv, jen jsem chtěl varovat před „profesionalitou“ této porodnice. Pokud uznáte za vhodné sdílet tento článek, tak to udělejte, možná tím zachráníte další rodiče od případných nepříjemností. Omluvám se, že jsem v článku urazil hovado. Drymle (nejde mi napsat pane a už vůbec ne doktore) neděkuji a vypadněte  tam, kde nejde o život, třeba do senátu, anebo raději do PRDELE !!!

S pozdravem Peška Martin rodák z Vrchlabí a nejsem členem žádné politické strany.

* * *

P.S.

Senátor za ČSSD, nyní člen SPOZ prezidenta Miloše Zemana, MUDr. Vladimír Dryml, patří k úzkému kruhu přátel prezidenta. Senátor je znám svým hrubým, primitivním až násilnickým vystupováním. Rodička přenášela,  nechali ji bez zájmu čekat dlouho na chodbě. Bylo to děvče p. Pešek není otcem, ale bývalý manžel. Údajně měl otec po výstupu chytit ředitele vrchlabské nemocnice Drymla pod krkem? Na nemocnici byl o volbách veliký portrét Miloše Zemana. Uvítám jakékoliv další informace k tomuto skandálu. Na internetu se zatím nic neobjevilo? V tomto případě by mlčení médií jen potvrzovalo autenticitu článku. Lidé z okruhu prezidenta nepatří z velké většiny těm, kteří by mohli být na svoji minulost a i současnost zrovna „hrdí“ a tedy už vůbec ne vylepšovat „image“ prezidenta a Pražského hradu. Ta už snad ani být horší nemůže, pokud je člověk ovšem optimistou a velkým… Svůj ke svému, zvyky ke svým zvykům a prasata k prasatům, aniž bych se ani v nejmenších chtěl těchto inteligentních zvířat dotknout.

 

Jan Šinágl, 13.4.2013

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

0 #6 Peška Martin 2013-05-12 12:30
já se tady nechci pouštět do větších komentářů, napsal jsem jen fakta, která se skutečně stala. Bohužel u tohoto senátora záruka morálního kodexu není, serióznost mohl projevit hned po této smutné události, to jak se projevil jsem již psal (já jsem projevil jen 10% pokleslosti a hrubých výrazů než on). Bohužel i podvody se zdravotní zprávou se staly, ale to je na šetření policie. Pořád chci věřit, že jsme ve svobodné zemi a můžu varovat ostatní. Ředitel Dryml je mi úplně ukradený a tudíž z mé strany to není žádný plánovaný útok, napsal bych to, i kdyby tam byl někdo úplně jiný. Nesnáším, když se někdo staví do role nad lidí, to tady již jednou bylo. M.P.
-11 #5 Jan Šinagl 2013-05-07 11:59
Nevěcným zpochybňováním autora jiného názoru, zpochybňujeme i sebe a svůj názor. Senátor Dryml patří k blízkým spolupracovníků m prezidenta Zemana. Jeho chování po neštěstí nebudilo důvěru. Věřím, že PČR bude konat jak má, ale příliš případů odpovědných, mocných, bohatých či jejich přátel skončilo odložením, než abychom mohli být optimisty. Mé názory jsou podložené stavem společnosti a osobní zkušeností. Pan Langr zřejmě tyto zkušenosti nemá. Jen doufám, že nepatří ke známým pana senátora Drymla, což by bylo další možnou variantou jeho postoje. J.Š.
+3 #4 Pavel Langr 2013-05-07 10:05
Dobrý den, protože mám k Vrchlabí jistý vztah, se zaujetím jsem si přečetl tento článek, včetně diskuze. Byla vznesena vážná obvinění - na nemocnici, na lékaře, na ředitele Drymla a dokonce i na policii ČR.

Je potřeba sundat klapky z očí a oddělit politickou nenávist (útoky aktivisty Šinágla např. na ředitele Drymla, či PČR) a lidskou tragédii v podobě narození mrtvého miminka.

Hlouposti typu: ohrožení zájmu hradu, policie půjde na ruku Drymlovi, viník bude podvádět a jiné, nemá vůbec smysl komentovat. To pouze svědčí o pokleslosti autora.

Stala se lidská tragedie a já pevně věřím tomu, že vedení vrchlabské nemocnice a její ředitel Dryml zaujmou při řešení této záležitosti seriózní postoj. Domnívám se, že veřejná funkce senátora PČR, je dostatečným garantem toho, že se tak jistě stane.

Mamimce přeji brzké psychické zotavení, z této, pro ni, náročné situace.

P.L.
-10 #3 Jan Šinagl 2013-04-19 10:09
Obávám se, že má pan Peška proti sobě velmi silného, všehoschopného protivníka. Jsou zde v ohrožení nepochybně i zájmy Hradu, kdy senátor Dryml je kamarádem Zemana. Totální mediální mlčení to jen potvrzuje. Čím více mlčení v médiích, tím obtížnější bude usvědčit viníky. Viníci mohou podvádět o to více a nerušeně. Obávám se, že i PČR může jít „na ruku“ řediteli Drymlovi a může s tím i souviset ono doporučení mlčet. Jako postižený bych si okamžitě po tragédii vyžádal kopie všech lékařských dokumentů. Každým dnem narůstá riziko zfalšování dat i v případě, že je okamžitě zabavila policie. Rád bych se mýlil, bohužel mám mnoho opačných zkušeností. J.Š.
+6 #2 Peška Martin 2013-04-18 08:13
Dobrý den, ten článek jsem psal já na své facebookové stránce. Pan Dryml mi vzkázal, že na mě podá trestní oznámení. Policie postižené rodině zatím nedoporučila větší medializaci, aby se ředitel nemohl lépe připravit na vyšetřování. S pozdravem Peška.
-1 #1 Fr.Zákostelský 2013-04-15 14:57
Kdo v našem statě jde do politiky je celkem jasné.Je celkem jedno v které straně zrovna je.Slovutný senátor objížděl vesnice a na sálech hovořil k sprostému lidu.Po ukončení agitace se jeden odeesak začal čilit a argumentovat že placá blbosti.Reakce pana senatora byl usměv a věta-přece těm lidem musím něco napovidat.Pokud by se nahodou vyskytl slušný politik,tak s ním ostatní rychle zametou.Nejmeně na pět let není zebemenčí naděje.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)