Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Zirovnicky__201112Slíbil jsem, že se znovu ozvu a ač to chvíli trvalo, konečně jsem se k tomu dokopal. Protože prý „pravda vítězí“, tak se na tu „pravdu“ podívám. - Přečtěte siPechanec_mriz článek o Valdicích v Respektu č.15. Ač se již „nevraždí“ otevřeně, nic se nezměnilo. Zarážející je, že nikdo tuto pravdu nechce slyšet, bez ohledu na to „kdo“ a za „co“ ve Valdicích je – Zítra se koná od 14:00 hod. ve Svitavách demonstrace na podporu Vlastimila Pechance!

Déle jak 20 let VSČR lže o tom, co se ve skutečnosti děje v českých koncentrácích (pro veřejnost natřených „narůžovo“ bulvárním plátkem „České vězeňství“, v němž si „cintají peníci, různí „bachaři“ a nenazývejme je jinak – dokud budou „bachaři“ – „organizovaná ozbrojená skupina“, vězení nebude nikdy plnit svůj účel). Prý se ve vězení realizuje jakási „převýchova“? Hmm. Nic takového zákon o „výrobě lúzrů“ (č.169/1999 sb. neříká. On toho neříká daleko víc!

Vězňům jsou tvrzeny různé bláboly, jako že se na ně nevztahuje zákoník práce, zákon o zaměstnanosti, antidiskriminační zákon, zákon o existenčním minimu, tzv. protikuřácký zákon a další parádní moudra, tryskající z řad diletantů z tzv. „Generálního ředitelství VSČR“.

Fakt je, že pro „bachaře“ platí čl. 2, odst. 3 – Ústavy ČR (Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon. J.Š.), jako platí pro vězně čl. 2, odst. 4 Ústavy ČR (Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.J.Š.) .

Tak se na to podívejme zblízka.

Když se ocitnete ve vězení, lhostejno zda jste něco spáchali, či zda slavná justice „nabyla přesvědčení“, že tomu tak je, což je snadné při absenci přesné definice pojmu „důkaz“ v českém, „zarudlém“ trestním řádu z let 60-tých minulého století, ocitnete se ve skutečnosti v prostředí reálného, dřevního socialismu té doby.

Stát vás samoúčelně předurčí a začne vám „nabízet robotu za žrádlo a almužny“ v novodobých „robotárnách“. Prý abyste si „zachovali pracovní návyky“ a nebo abyste „zabili čas nudy“, který pro vás sytém vyrobil.

Nicméně, ačkoliv nejste zbaveni práva dle čl. 26, odst. 3 – LZPS, tudíž nejste vyloučen z účinnosti zákoníku práce, čl. zák. č. 435/2004 sb., nelze, abyste uzavřeli pracovněprávní vztah.

Ocitnete se jako „otrok svévole“ soukromých firem, často vlastněných ex-bachaři, či firem, které tyto ex-bachaře zaměstnávají (na základě řádné pracovní smlouvy). Jste zcela „bezprávný“ a pracujete pro tzv. „Středisko hospodářské činnosti VSČR – což je opět pojem, jež nezná žádný český zákon! Jednoduše - skrze vyhlášku č. 93/2001 sb., která vědomě obchází mezinárodní zákaz nucených prací – prý pracujete pro „stát“, ačkoliv vaše přidaná hodnota se ocitá na výrobcích jež jsou vlastněny vězeňsko-průmyslovým komplexem soukromých firem.

Jelikož si stěží vyděláte v rozmezí od 3-6000,-Kč ač dřete jako vůl, tak na vás VSČR neodvede ani „sociální základ“ důchodového pojištění. (Tunel do státního rozpočtu).

Za tohoto nezákonného stavu si nezachováte nic – natož pracovní návyky. Dluhy z almužny neuhradíte. Zdraví si zničíte. Něco spotřebujete a na vašem účtu na důchodovém pojištění je míň, než byste za „opotřebení (stejné úrovně) vašeho těla“, odvedli v civilu.

Jistě – stát to v budoucnu doplatí.

Po propuštění, psychicky zničen a fyzicky unaven se máte nově na všechno vy … Rozhodně nelze mluvit o „sociální reintegraci“. Protože stále máte dluhy a VSČR cílenou šikanou a buzerací vašich blízkých se vás snaží likvidovat – alespoň ty zbylé sociální vazby. Moc šancí nemáte.

Vraťme se na začátek.

Déle jak 20 let lže VSČR o svém poslání. Namísto alespoň částečně „sociálně reintegrovaných“ jedinců, celou dobu chrlí zástupy „sociálně dezintegrovaných“ jedinců, kteří postupem času naplňují různá ghetta…

Po 20 letech této „záslužné“ činnosti si tak stát vyrobil cílovou skupinu pro další represi.

Ruku v ruce se od této skupiny „obouvají“ různé civilní party, ať již pod praporem takovým, nebo onakým a vděčná média se tohoto chytají a odsuzují všechny (pravičáky, levičáky, cikány, bezdomovce). Toto vyvolává objednávku na více policistů, více bachařů, více zbraní pro represivní složky – tudíž více peněz pro spoustu státních zaměstnanců.

Zpět ke Generálnímu ředitelství VSČR – partě to ulhaných darmošlapů. Všichni ti plukovníci, brigádní generálové a další, jsou nic víc než „příživníci“, obzvláště zahledíte-li se na „způsob jejich vysokoškolského vzdělávání“ (chodí do školy, práci za ně oddřou podřízení a jejich diplomky a disertačky jsou pro jistotu „pod zámkem“).

Jen v militantním bulvárním plátku „České vězeňství“ můžete vidět rozzářenou tvář mluvčí GŘ-VSČR jak míří samopalem do objektivu fotografa … .

V tichosti pak celá VSČR získává pravomoce konat i mimo  české koncentráky.

Málokdo ví, že čeští bachaři se podíleli na natáčení civilistů při demonstracích, v roce 2000, proti zasedání MMF

Proč píšu tento zdánlivý guláš?

Až opět uvidíte „pouliční boje“ v českých ghettech, věřte, že toto je důsledek přímého působení státu , skrze VSČR, v českých koncentrácích… Jestliže totiž vězeň nechce být po propuštění tzv. „sociálně zlikvidován“, musí se tomuto lživému a úchylnému sytému vzepřít. Pak se stane terčem osočování ze strany státních zaměstnanců a je označován (lživě!) za kverulanta (jak bych mohl vyprávět !!!).

 

PRAVDA VÍTĚZÍ…

Váš „přítel z odvrácené strany světa, vrah, co nikdy nevraždil.“

 

Albert Žirovnický, 16.7.2013, Mírov

* * *

Další dopis od vraha(?) Alberta Žirovnického o poměrech v českých věznicích!

Albert Žirovnický: O poměrech v českých věznicích a věcí souvisejících

Albert Žirovnický versus Česká republika

* * *

Napsal mi Australan z vězení Valdice, návrat nežádoucí…?!

V souvislosti se současným zatýkáním politiků a odpovědných činitelů přináším ukázky z dopisu jednoho Australana… V koncentračním táboře Valdice dne 9.6.2013

… Otevřené vraždění a týrání muklů už si bachaři dovolí málo, ale ponižování a lhaní, spojené s vydíráním a otroctvím jsou o to intenzivnější. Něco asi víte, ale všechno se ven nedostane a nikoho to stejně nezajímá. V Brně jsem málem chcípl hladem a zimou. Sami bachaři mi říkali „reklama na Osvětim“. Mengeleho bratrstvo (lékaři), nechávají mukly zdechnout bez pomoci dnes a denně. Frau Mengele v Brně tvrdí, že to pro mě je spravedlivý trest, na který jsem měl myslet než jsem začal páchat (60 kg, 190 cm, 100 kg při zatčení). Přežil jsem jen náhodou a dík několika muklům. Další nepřežili – Sváťa, Oleg… Signatáři petice za Olega jsou Lagerführerem Machem vyloučeni ze všeho. Sám Mengeleho pohůněk z Prahy mi napsal, že ani pitevní protokol nenaznačuje, že by s Olegem bylo něco špatně (neléčená rakovina a zanedbaná cukrovka). …

V koncentračním táboře Valdice dne 9.6.2013 …

* * *

Tajemné zločiny ve Valdicích

RESPEKT 3.dubna, č.15/2013

Mučení a zabíjení už v Československu 70. a 80. let nepatřilo k běžné praxi totalitního režimu. Až na jednu budovu. Dodnes se o ní moc neví. Její oběti nikdo nezná a pachatelé nerušeně žijí mezi námi. Rozhodli jsme se oživit zapomenutý příběh a vrátit na mapu českých dějin místo, jehož krutost neměla ve své době obdoby. Místo, které ukazuje, co s lidmi dělá absolutní moc a jak těžko se hledá pozemská spravedlnost. Třetí oddělení ve Valdicích. Více se dozvíte v textu Petra Třešňáka v Respektu 15/2013.

http://respekt.ihned.cz/c1-59626570-tajemne-zlociny-ve-valdicich

P.S.

Vězni mi píší: “Přečtěte si článek o Valdicích v Respektu č.15. Ač se již „nevraždí“ otevřeně, nic se nezměnilo. Zarážející je, že nikdo tuto pravdu nechce slyšet, bez ohledu na to „kdo“ a za „co“ ve Valdicích je.“

 

Jan Šinágl, 19.7.2013

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)