Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Lamr VáclavPřipomínám začátek konfliktu v Sýrii, zjevený skrze vidění dne 15.11.2011Slovo k hodině. Psáno na konci srpna 2013 - Nervové bojové látky, použité v Sýrii, pocházejí z bývalého Československa, resp. z bývalého tzv. Východního bloku!  

,,PROROCTVÍM NEPOHRDEJTE..“1 Tes 5.20

Před dvěma a téměř půl rokem ( v úterý 15.11.2011 ) byl skrze vidění hodin  (viz níže) ukázán začátek gradace konfliktu v Syrii, který má potencionál eskalovat do dalších zemí. Ve svém důsledku ohrožuje nejenom Izraelský stát, ale samotnou Evropu. Podle názoru pozorovatelů z oblasti jde o začátek třetí světové války, jak to potvrdil jeden Izraelsko-německý novinář. Od té doby sleduji události v Syrii, které dnes vyvrcholily nasazením chemických prostředků neznámým subjektem a nutí západní mocnosti k vojenskému zásahu.  Jádro konfliktu neleží v občansko-politické rovině, ale jde především o eskalaci nesmiřitelného náboženského konfliktu muslimských stran sunnitů se šíty v mezinárodní rovině. 

Mezitím se odhalila spolupráce Iránců, bojujících v Sýrii na straně protiizraelského Hisballáhu a konflikt málem před časem eskaloval do Turecka. V těchto dnech pozdního léta bylo právě z Turecka předáno do severo-syrských povstaleckých skladů velké množství zbraní. Miliony sunnitských muslimů se totiž sjednocují, aby převzaly moc v islámském světě. Západ tomu nerozumí, nebo nechce rozumět, protože si vytvořil skrze masmedia své sofistické a manipulační modely vysvětlení. To je velká hrozba pro Izrael a především pro Evropu. Syrští křesťané jsou šokováni zaslepeností evropských politiků a především slepotou evropských křesťanů. Tato často vědomá ignorace se nám nevyplatí, protože jsme zlenivěli v oblasti rozlišování a přijali jsme pasivně názory vnucené masmediokracií. Situace v Syrii otevřela možnost přesunutí Íránských armád blíž k Izraeli. Plánovaný útok západních raket na Assadova vojenská centra prolomí pomyslnou bariéru a Sýrie se stane koridorem armád severu (viz proroctví níže) do Izraele. Evropa bude ochrnutá a západní mocnosti budou pozdě litovat, že narušili tuto jemnou konstelaci nábožensko-vojensko-politických sil. Je otázka, kdo skutečně  zinscenoval chemický útok. Motivace Assáda použít chemii v Damašku je nelogická. To by musel být šílenec. V Izraeli se dnes rozdávají obyvatelům protichemické masky. V Rusku již za presidenta Medvěděva došlo k prohlášení o operaci armády mimo území Ruska. Jedním ze záminek je ohrožení obyvatel ruského původu, například v Izraeli, kde je velké procento obyvatel ruského původu, nebo teroristický útok. Jako teroristický útok si může Rusko vyhodnotit právě vojenský zásah západu v příštích hodinách. Pro ty, kteří znají souvislosti připomínám, že v říjnu má dojít k ohlášenému krachu dolaru, a proto je nutno vytvořit celosvětově vyhrocenou situaci, která umožní start nové celosvětové měny. Proto chemická provokace v Sýrii, a  následný vojenský útok Západu má své logické vysvětlení i z tohoto úhlu pohledu.

Rusko, Írán a Čína již varovaly Spojené státy před útokem na Sýrii.  Útok na Sýrii západními raketami, který má začít v tomto týdnu vytvoří koridor pro Iránské armády na Izrael, pravděpodobně v koordinaci s Ruskem. Zničení vojenské moci Assada  okamžitě posílí a spojí syrské povstalce s Muslimským bratrstvem v Egyptě a do scény blízkovýchodního konfliktu s Tureckem, Iránem a Ruskem vstoupí Egypt a další severoafrické země. Začne konflikt, který kolem roku 580 před naším letopočtem předpověděl biblický prorok Ezechiel (Ez 38,39 kap.)
Co se z biblické perspektivy připravuje?

Přes protest světových organizací a sil nedojde ke smíru v tomto konfliktu, který se zdánlivě projevuje jen v Sýrii, dnes i v Egyptě. Chystaný útok západních armád zničí  vojenská centra Assadovy armády a naruší infrastrukturu jeho vlády. To velice posílí agresivní muslimské pozice povstalců, kteří jsou spojeni se všemi teroristickými skupinami v oblasti a především s Muslimským bratrstvem v Egyptě. Útok USA a Západu způsobí zvrat sil předního východu v Egyptě, Íránu a v dalších islámských zemích. Sýrie se má stát motivační mocností ve válce ,,Severu proti Izraeli“. kterou zcela výjimečně do podrobností popisuje 38 a 39 kapitola proroka Ezechiele. Proto muselo dojít k revoluci v Egyptě a k nedávným volbám, ve kterých tam zvítězí muslimské síly, podobně jako v Turecku. V koalici protiizraelských vojsk je jmenována  Irán (Perští) a Egypt s arabskými a africkými zeměmi (Putští, Mouřenínové) jako mocnosti konfliktu (Ezech 38.2-7). Prorok Ezechiel popisuje drama jako napadení Izraelského území ze severu. (Syrie, Turecko Rusko?).  Dojde však k nečekaně k vítězství živého Boha JHVH (Ez 38.4,18- 23). Západní země EU a země Asie se jen zmohou k diplomatickému odsouzení. Svět bude šokován náhlostí dějů (Ez 38.15). V této válce budou zničeny nejsilnější armády islámských zemí. Následný mír připraví cestu antikristovi a k obnově třetího Jeruzalémského chrámu (1 Tess 5.1-5)

V.Lamr, 28.8.2013

* * *
Vidění, které jsem měl v noci z pondělí 14.11 na úterý 15.11 roku 2011. Rozeslal jsem to mnohým. Dnes jsme svědky důsledků onoho varování.

Vidění o Sýrii - polovina listopadu 2011

V úterý (15.11.2011) dopoledne jsem viděl náhle kulaté nástěnní hodiny, které z dálky přilétly přede mne a ručičky ukazovaly 20.50 hod. Přišlo vysvětlení, že to mám sledovat, že něco výjimečného ve světě začíná. Vzpomněl jsem si na závěr roku 1990, kdy na časovém obzoru se ukázala šipka na začátku roku 1991. Tehdy začala válka v Perském zálivu. V úterý večer zatím žádná událost, až ráno (středa 12.11.2011) přišly zprávy, že v noci z úterý na středu vypukla naplno v Sýrii občanská válka, protože se na stranu vzbouřenců postavila část vládní armády.  Václav Lamr.

* * *

V Sýrii naplno vypukla občanská válka

Občanská válka, která v Sýrii probíhá už několik týdnů, dostala v noci na středu( 16.11.2011 ) nový rozměr. Vojáci, kteří zběhli z armády, zaútočili na základnu Harasta nedaleko hlavního města Damašku, informovala BBC s odkazem na opoziční zdroje. Povstalci zničili část sídla zpravodajské služby obávaného letectva. …

P.S.

Jako převážně ateistický národ může být jeho většina k tomuto textu pana Lamra skeptická. Nicméně je text pozoruhodný a hodný pozornosti. Je mnoho otazníků mezi nebem a zemí na které lidstvo touží poznat odpovědi. Nemůže toho nikdy dosáhnout. Na to je člověk příliš nedokonalý. Nižší nemůže nikdy pochopit a překonat vyšší. Zbývá jen víra, důvěra a respektování onoho vyššího, nechceme-li opakovaně prožívat neštěstí a katastrofy.

Představitel Iniciativy pro svobodnou Sýrii Rachid Khalil prohlásil dnes na ČT 24: Proč až nyní reaguje NATO? Má pro ni snad větší cenu mnohem méně obětí nervového plynu než desítky tisíc dřívějších obětí? Naznačil tak, že včasný zásah mohl být daleko efektivnější, levnější, s menším rizikem a mohl zachránit desetitisíce nevinných lidských obětí. Prezident Assad praktikoval politiku „rozděl a panuj“, kdy upřednostňoval menšiny. Chybí mu jasný požadavek NATO na odstranění Assada. Pro Sýrii je jediná možnost zavedení demokratického sytému. Použité nervové bojové látky v Sýrii, pocházejí z bývalého Československa, resp. z bývalého tzv. východního bloku.  

 

Jan Šinágl, 28.8.2013

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.44 (16 Votes)
Share

Komentáře   

0 #5 Jiří Potoček 2013-09-10 12:03
Že jest na scéně dobré i zlé,to nemůže popřít žádný soudný člověk.Na úrovni jednotlivce i společnosti,ať malé jako manželství,rodi na či větší jako národ atd.,je dobré i zlé,člověk má možnost volby.Ti,kteří v té volbě a hledání toho pravého správného oproti tomu nesprávnému(zlé mu)se mají opatrně a moudře,ti věřím, skončí v modlitbě a na kolenou(ostatní všichni zákonitě musí nadále bloudit).Ti milovníci a hledači dobrého a správného/sprav edlivého se mohou pak těšit z poznané skutečnosti,že jest nad námi spravedlivý a moudrý a dobrý Stvořitel Bůh Otec (z jehož ruky jsme všichni vyšli..nebo kdo si sám dal život...?!)a Jeho slovo/soud/úsud ek bude pak na všechny naše otázky a vyhledávání konečný a pravý.To je potěchou všech nás pravých věřících,nezvra tnou jistou skutečností.Ó by povrchní hledači nezůstali u svých sprostých blábolů!Modlitb a k Bohu přijde od některých až příliš pozdě,až se pohnou na Zemi zlé moci,nad nimiž nemá nikdo z lidí vládu.Věříš že takové moci jsou?Opusť člověče své blá
+2 #4 Tomas 2013-09-04 02:28
A posledni vec - proc se kdejakej debil vyjadruje k deni syrii kdyz sotva sraci na deni v postoloprtech?
+2 #3 Tomas 2013-09-04 02:25
Jeste jedna poznamka. Cely clanek se da redukovat na vykrik Ja jsem to rikal pac se mi to zdalo! Coz je dost slaby protoze existujou pavlacovy baby kterejm se toho zda jeste vic a nevhodej s tim na internet
+2 #2 Tomas 2013-09-04 02:19
Nejvestsi nebezpeci pri vydavani undergroundu vseho druhu je nezabrednout do vod zebracke moudrosti. Tento clanek k ni bohuzel velmi silne odkazuje ...
0 #1 Kamjdu 2013-09-03 16:30
Pitomosti a paranoia. Obama má pravdu. Asád je darebák, který potřebuje velký výprask.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)