Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Islam

Za stranu Jany Bobošíkové HLAVU VZHŮRU kandiduje na 3.místě kandidátky utajovaný Muslim!

Sir Winston Churchill o islámu: „Jak hrozné jsou kletby, které mohamedánství ukládá svým přívržencům! Kromě fanatické posedlosti, která je u člověka stejně nebezpečná jako vzteklina u psa, je zde strašná fatalistická pasivita. Účinky jsou zjevné v mnoha zemích. Neuvážené zvyky, zastaralé zemědělské systémy, liknavé způsoby obchodování a nejistota majetku existují všude tam, kde vládnou či žijí následovníci Proroka. Zkažený senzualizmus zbavuje tento život jeho slušnosti a kultivovanosti, vedle jeho důstojnosti a posvátnosti. Skutečnost, že podle Mohammedova zákona musí každá žena patřit nějakému muži jako jeho absolutní vlastnictví – jako dítě, žena nebo konkubína – brání konečnému zrušení otroctví, dokud islámská víra nepřestane mít takovou moc mezi lidmi. Jednotliví muslimové mohou mít úžasné vlastnosti – ale vliv jejich náboženství ochromuje společenský rozvoj těch, kteří jej následují. Na světě neexistuje větší zpátečnická síla vedoucí k úpadku. Mohamedánství ani v nejmenším neskomírá, je militantní a obrací na svou víru další stoupence. Již se rozšířilo ve střední Africe, na každém kroku povstávají nebojácní bojovníci; a nebýt toho, že křesťanství je chráněno silnými pažemi vědy, vědy, proti níž marně bojovalo, civilizace moderní Evropy by mohla padnout, jako padla civilizace starověkého Říma.“

… Dovolte mi, abych se na Vás s důvěrou obrátila ohledně zprávy, která proběhla v médiích ohledně stavby mešity. I když spádově nepatřím do Vašeho kraje, tato alarmující zpráva o nečestném jednání islámské komunity, nerespektování pravidel a neúctě k naší české tradici a zemi, mne jako občanku této země pohoršuje a týká se nás všech. Nemohu se zbavit dojmu, že když spousty nelegálních prohřešků bylo odpuštěno ruské menšině, budou se pokoušet i další. Kdy je však dost dost? Pro mne DOST nastalo. Do české kotliny žádné mešity nepatří, máme vlastní tradici, kterou musí cizinci, kteří zde žijí respektovat!

 

… Jsem zděšena situací, která v České zemi nastala. S apatií otevíráme dveře všem cizincům, kteří zneužívají naší dobroty, využívají pouze jejich práv a obcházejí naše zákony. Kde jsou však povinnosti? Kde je jejich úcta k naší zemi, jazyku a našim hodnotám? Potkávám se s tímto plíživým problémem denně a věřte, že vyjadřuji své postoje nahlas a zřetelně. Snažím se i mé děti vychovávat k úctě k národu, jazyku a České zemi. Myslím, že s hrdostí Čechů šíří jejich postoje dál a s otevřeností jim danou vychovávají své okolí, potřebují mít však své vzory kolem sebe. Žádám Vás jako zastupitele nás voličů, abyste byli dobrým příkladem našim dětem, abyste jim ukázali, že bojovat za Českou zemi má smysl, že nepohrdáte jejich životy a budoucností, která je čeká, že není dobré jen brát, ale i dávat a že čestnost se vyplácí.Věřím, že dokážete nastolit pravidla a zamezit islamizaci v Čechách.

 

Vážený pane Šinágle.

S nepravidelností sleduji už několik let Vaše webové stránky, Vaše postoje a vyjádření se k mnoha sporným bodům a politické scéně. Musím říct, i když ne vždy souhlasím, ale donutí mne to přemýšlet vyhledat si zdroje a zaujmout k věcem vlastní postoj. Za to si Vaší mravenčí práce a neskutečného úsilí velmi vážím. Obracím se dnes na Vás s jednou prosbou, zda byste mi mohl poradit, popřípadě pomoct. Jedná se o tyto články a odkazy a s nimi alarmující zprávy:

Úřady prověří, zda muslimové ve Varech nestaví místo učebny modlitebnu

Ptali jsme se politických stran na islám (Aktualizováno) - Pro voliče: názory politických stran na islám. Na konci článku je vážné oznámení pro voliče, kteří  ví o nebezpečí islamizace v Evropě. V jedné ze stran, je na třetím místě v kandidátkách do parlamentních voleb aktivní muslim. HLAVA VZHŮRU má na 3. místě kandidátky muslima, který byl na pouti v Mekce, Libora Matouše a tají to! Lídr strany Jana Bobošíková (předsedkyně HV) se snaží profilovat jako protiislámská kandidátka, nenávidí české Němce, kandidovala za komunisty na prezidentku České republiky, v roce 1985 vítala jako svazačka prezidenta Gustava Husáka s kyticí růží na Staroměstském náměstí. Klasická, bezcharakterní, politická příživnice.

Muslimové v Karlových Varech lhali a místo plánovaného školicího střediska nyní staví modlitebnu. Napsala jsem dopisy na zastupitelstvo a radu města v Karlových Varech zatím mám pouze dvě odpovědi, jednu z nich přikládám. Odpovědi jsou neuspokojující a mám pocit, že jako občan ČR musím podniknou něco víc, pro píši Vám.

Milá paní,souhlasím s Vámi, již jsme toto dnes projednávali a dozvěděl jsem se, že stavební povolení soukromé osobě bylo vydáno a nelze zasahovat do soukromých požadavků občanů, nesouhlasím a budu tuto situaci řešit na zasedání zastupitelstva, spolu s dalšími přáteli dne 28.10 nyní se musíme poradit, mnoho mých přátel je proti.

Pokud byste potřeboval, přikládám i můj dopis zastupitelům:

 

Vážený pane ...

Dovolte mi, abych se na Vás s důvěrou obrátila ohledně zprávy, která proběhla v médiích ohledně stavby mešity. I když spádově nepatřím do Vašeho kraje, tato alarmující zpráva o nečestném jednání islámské komunity, nerespektování pravidel a neúctě k naší české tradici a zemi, mne jako občanku této země pohoršuje a týká se nás všech. Nemohu se zbavit dojmu, že když spousty nelegálních prohřešků bylo odpuštěno ruské menšině, budou se pokoušet i další. Kdy je však dost dost? Pro mne DOST nastalo. Do české kotliny žádné mešity nepatří, máme vlastní tradici, kterou musí cizinci, kteří zde žijí respektovat!

Protože jsem několik let žila v cizině, dokázala jsem s nadhledem v několika zemích pozorovat chování národnostních menšin a cizinců k té dané zemi. Po mne se v cizině požadovala úcta k jazyku, zemi a jejím hodnotám. S pokorou jsem vždy tato pravidla respektovala, což bylo velmi obohacující pro obě strany. Neexistovala pouze práva, ale i povinnosti!

Jsem zděšena situací, která v České zemi nastala. S apatií otevíráme dveře všem cizincům, kteří zneužívají naší dobroty, využívají pouze jejich práv a obcházejí naše zákony. Kde jsou však povinnosti? Kde je jejich úcta k naší zemi, jazyku a našim hodnotám?

Potkávám se s tímto plíživým problémem denně a věřte, že vyjadřuji své postoje nahlas a zřetelně. Snažím se i mé děti vychovávat k úctě k národu, jazyku a České zemi. Myslím, že s hrdostí Čechů šíří jejich postoje dál a s otevřeností jim danou vychovávají své okolí, potřebují mít však své vzory kolem sebe.

Žádám Vás jako zastupitele nás voličů, abyste byli dobrým příkladem našim dětem, abyste jim ukázali, že bojovat za Českou zemi má smysl, že nepohrdáte jejich životy a budoucností, která je čeká, že není dobré jen brát, ale i dávat a že čestnost se vyplácí.

Věřím, že dokážete nastolit pravidla a zamezit islamizaci v Čechách.

 

Děkuji za vyslyšení i odpověď, s úctou,

 

Renata Van Vleetová

* * *

Reakce na můj článek Muslimové, přestaňte zde škodit a štvát proti

Mešity v ČR, Vojtěch Filip a ministr Vladimír Žák, jsou pro média tabu - zato „estébák“ Babiš na pořadu každý den…?!

* * *

Obdivuji postoj paní Renaty Van Vleetové. Pokud takových statečných a nelhostejných lidí bude v naší zemi přibývat, nemusíme se vůbec bát o svobodu, demokracii a budoucnost naší země!

Jan Šinágl, 11.10.2013

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (13 Votes)
Share

Komentáře   

-3 #5 Venda 2013-10-12 17:15
Cituji Fanda:
Cituji Franta Kopecky:
Myslel jsem svoji repliku pochopitelně na soudruha Fandu.

A jak Vy zferifikujete, že jste Franta Kopecký ? Co když jste Josip Visarionovič ?

Cituji Fanda:
Cituji Franta Kopecky:
Myslel jsem svoji repliku pochopitelně na soudruha Fandu.

A jak Vy zferifikujete, že jste Franta Kopecký ? Co když jste Josip Visarionovič ?

Mohu te ujistit ze je to jeho prave jmeno.To jen ty tady zatajujes ze tve cele jmeno je Fanda Penis.
-2 #4 Franta Kopecky 2013-10-12 13:31
Myslel jsem svoji repliku pochopitelně na soudruha Fandu.
-1 #3 Franta Kopecky 2013-10-12 13:28
[quote name="Fanda"]Pa ní van Vleetová, A Vy prosím nedělejte z lidí voly. Každý ví co islamismus , co je muslimství a co se děje od pradávna na blízkém východě. Můžete si to přečíst i v tak dětských a starých knížkách co psával K. May. K české kultuře islamismus ani mešity nepatří . A vy jste se prezentoval jako typický komunista co nemá vztah k odkazu předků ale čistě chce vše po internacionalis ticku do slova a do písmene zničit. A navíc jste anonymní typický zbabělec. Tak a ted mi něco povězte....ale pak se pod to podepište, jinak jste bezcenný.
+4 #2 Renata VV 2013-10-12 01:04
Dobrý den.
Děkuji za komentář. Je mi známo, že původní obyvatelstvo amerického kontinentu (200 mil. indiánů) bylo vyvražděno, po té došlo k masivnímu osidlování kontinentu mnoha národnostmi. Ty si opět bez respektu k zemi a původnímu obyvatelstvu do země přinášeli své tradice a kulturu a zabírali půdu ne moc čestným způsobem.
Myslíte si, že to bylo fér k té zemi a k tradicím původního obyvatelstva? Možná proto spousty emigrantů nenašlo v té zemi nikdy klidu.
Takže poučme se z toho. Češi jsou velkorysí, přijmou každého, kdo respektuje jejich řeč, půdu, kulturu a tradice. Když chce však někdo útočit na náš domov a národ, lže a zabírá naši půdu,tak se budeme bránit a doporučíme všem nespokojeným menšinám, ať si jdou bydlet a stavět mešity tam, kam historicky patří a kde budou šťastnější a spokojenější. To je přeci fér! Indiáni taky nechtěli nic jiného, než ctít svou zemi!
Přeji Vám, aby jste si našel i vy svůj klidný domov a kde to bude, to je pouze na Vás. RVV
+4 #1 Karel Adler 2013-10-11 12:58
No potěš koště, ten musulman co komentoval paní Van Vleetovou, měl v hlavě slušně vydlabáno do duta...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)