Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

ZOH Soci LetnaNeuvěřitelné: Cena Soči-Parku na Letné 80.000.000,-Kč !!! - Přijďte vyjádřit svůj nesouhlas s „olympijským“ areálem na Letné! - Putimkinovy OH v Soči jsou postaveny doslova na zločinných základech! - Umělý sníh? Zkusili jsme si nabrat v Praze...

Boris Němcov, ruský opoziční politik: "Myslím, že MOV se zúčastní tohoto zločinu. Obávám se, že staré vedení MOV v čele s Jaques Rogge je Putinovou prodlouženou rukou. Proto navrhuji založit v Evropě Mezinárodní Protikorupční soud, aby prošetřil zločiny, které byly spáchány během příprav na Olympijské hry v Soči."

Také se vám nelíbí rozsáhlý zábor Letenských sadů pro předimenzovanou akci? A utratit 80 milionů za akci na jeden měsíc, když se za tuto sumu dají postavit dva menší zimní stadiony? Připojte se k nám! Na akci budou i klauni a k dispozici budou tematické balonky a transparenty. Dalším nápadům se meze nekladou! předseda Českého olympijského výboru Jiří Kejval si na mě stěžuje dopisem předsedovi Strany zelených, moje aktivity prý vyzývají k povstání a ČOV prý vůbec nerozumí co nám vadí (na Olympijském areálu ne Letné)...

Letenské povstání proti Olympijskému parku na Letné / Letna strike against the Olympic park

6. únor v 17:00 v UTC+01

Letenske Sady ve městě Prague, Czech Republic

https://www.facebook.com/events/244873909021704/?ref=22

* * *

ZOH v Rusku a hned se bez problémů najde 80.000.000,-Kč, když základní sport potřebuje každou korunu?! Kdo to jmenovitě navrhl? Kdo to jmenovitě schválil? Odkud pochází 80.000.000,-Kč?! Proč se podobné akce nekonaly, když se ZOH nekonaly v Rusku? Prosím o šíření této informace a hlavně přijďte! ZOH jsou postaveny a konány na bezpráví, utrpení a vydírání tisíců stavebních dělníků. Putimkinovy OH v Soči jsou postaveny doslova na zločinných základech! Tématem bude jistě i Ukrajina. Český prezident ještě neřekl na adresu Ukrajinců nic a už zve jako první prezident země EU prezidenta Ukrajiny Janukoviče na návštěvu České republiky. Přestože byl zvolen v přímé volbě, na záporný názor veřejnosti vůči této návštěvě nepovažuje vůbec za nutné reagovat. Bude ostudou celé země, jestliže Janukovič přistane na Letišti Václava Havla! Co s ním? Zablokujeme Letiště Václava Havla až se bude prezident Zeman vracet ze ZOH v Soči?! Ostatně, už má zřejmě více přátel v Rusku než v České republice. Z majestátného Pražského hradu učinil putyku, zcela podřízenou jeho osobním a mocenských zájmům. Národ mu byl dobrý jen k jeho zvolení, služba vlasti je mu zcela cizí a dost možná i neznámým pojmem. Bude následovat další pražská defenestrace, nebo už máme síly jen na divení se, karikatury a happeningy…?! Stát se stále více dostává do rukou zájmových skupin. Je jen na občanech, zda jej jimi nechají zcela ovládnou. Potom se snadno stanou sami otroky. Moc už k tomu neschází, ještě není pozdě, ale brzy být může…

Vláda, která nebude schopna účinně řešit hlavní problém země korupci, je neschopná a sama zkorumpovaná, včetně Parlamentu! Nedokáží-li nové parlamentní strany prosadit ve vládní koalici své sliby, díky kterým získali důvěru voličů a mandát, měly by iniciovat nové, předčasné volby a získat jasný, většinový mandát. Jen tak dokáží oprávněnost důvěry voličstva.

 

Jan Šinágl, 5.2.2014

NA VÝCHOD OD BRUSELU: Brusel není Moskva ani Vídeň

Jan Werich a ještě jiný Jan ...

K tomu Husovi: „Kdo se takto chová, toho Češi vyhodí. Dotyčný se uplatní jinde. Příkladů dosti.“ KM

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.67 (9 Votes)
Share

Komentáře   

-2 #2 Mrzílek 2014-02-06 12:35
Na tu akci na Letné, kde naše peníze jsou zneužity a nejen peníze se dá odpovědět. Nechodit tam, ignorovat, dát najevo, že organizátory opovrhujeme.
-4 #1 georgerici 2014-02-05 15:02
Je to podivné, vypadá to jak na obdržený úkol pro prezidenta Zemana, kdy zadávajícím je Putin a obsahem úkolu je udělat smírčího prostředníka mezi Ukrajinci, Uzbeky a Rusy.
Dle mého názoru bychom si měli připomenout, že vězněná Timošenková vyzvala svůj lid: "Se zrádci se nejedná !"
Patřím tedy jednoznačně k těm lidem tzv. "prezidenta všech", kteří zde nechtějí podobné prezidentské aktivity vidět. Kdo přihlíží k opakovanému mordování lidí své země, s titulem odpovědnosti nejvyšší funkce v zemi a nenabídne při tomto svém odpovědnostním selhání abdikaci, ten nemá na půdě svobodného českého lidu ani pod záštitou "prezidenta všech občanů" v České republice co pohledávat !!! gr

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)