Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Vrchlabi Dryml Rath 2 250914

Bude se prezident Zeman distancovat od svého kamaráda MUDr. Vladimíra Drymla…?! - Než půjdete do Vrchlabské porodnice senátora MUDr. Vladimíra Drymla! - Přelet nad vrchlabským hnízdem - Porodník zlomil dítěti vaz, u soudu dostal podmínku - Porodnice ve Vrchlabí je od loňského prosince uzavřená. Policie v souvislosti s ní vyšetřuje další případy. Dva se týkají úmrtí v nemocnici, další pak lékaře, který měl pracovat opilý.

Odkriminalizování MUDr. Davida Ratha úspěšně pokračuje. Rathova účast na slavnostním aktu v nemocnici dneVrchlabi Rath a lekari 2 250914 25.9.2014, kde docházelo k podezřelým úmrtím a kde ředitelem je bezcharakterní senátor Dryml, proto vůbec nikoho informovaného nemůže překvapit. Zdá se, že výuka lékařské etiky opět selhala a nejen u Ratha a Drymla! Chtělo by se říci „vrána k vráně sedá“, resp. bezcharakternost si stejné hledá! Můžeme pomalu uzavírat sázky na výši odškodného, které od státu obdrží MUDr. David Rath za nezákonné trestné stíhání. Nepochybně půjde o miliony. Můžeme očekávat i gesto, že budou věnovány na dobročinné účely, či jejich část, na rozdíl od milionů, které obdržela Věra Jourová a které si za nezákonné trestné stíhání miliony za odškodné ponechala. MsP jistě zohlední, že David Rath, na rozdíl od Věry Jourové, ve vězení byl. Jen je třeba ještě trochu zapomenout a přebíjet neustále dalšími otřesnými kauzami veřejnost, které stojí občany desítky milionů korun. Nic se nevyšetří a nikoho nepotrestají. Hlavně, že to všem v karavanách justice a policie sype a jedou dál za poslušného placení jejich provozu poctivými občany, tedy ovčany, protože toto bezvládí by skuteční občané nikdy nemohli dovolit.

Mimochodem vrchlabská porodnice je již delší dobu zavřená. A byla vyhlášená, rozhodně ne díky řediteli a senátoru Drymlovi, kdy za jeho ředitelování musela být uzavřena. Bohužel pro některé maminky a jejich děti příliš pozdě. Policie jako obvykle v podobných případech nic nevyšetřila nikdo nebyl potrestán. "Ctihodný" pan senátor a doktor v tom holt "umí chodit", jako mnoho jemu podobných!

 

Jan Šinágl, 27.9.2014

* * *

FOTO: Ve vrchlabské nemocnici otevřeli nové gastrocentrum

* * *

Bude se prezident Zeman distancovat od svého kamaráda MUDr. Vladimíra Drymla…?!

Než půjdete do Vrchlabské porodnice senátora MUDr. Vladimíra Drymla!

Přelet nad vrchlabským hnízdem

* * *

Porodník zlomil dítěti vaz, u soudu dostal podmínku

Trestem dva roky s tříletou podmínkou a tři roky zákazu činnosti gynekologa a porodníka zaplatil bývalý primář porodnice ve Vrchlabí 87letý Alois Krul za smrt novorozence. Při komplikovaném porodu zlomil dítěti vaz. … Porodnice ve Vrchlabí je od loňského prosince uzavřená. Policie v souvislosti s ní vyšetřuje další případy. Dva se týkají úmrtí v nemocnici, další pak lékaře, který měl pracovat opilý.

Vrchlabi pozvanka 250914Vrchlabi nemocnice 250914Vrchlabi Dryml Rath 5 250914

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.33 (3 Votes)
Share

Komentáře   

0 #1 Věra 2014-09-29 15:32
Jourová europoslancům připomněla, že byla ve vazbě: Znám cenu svobody
novinky.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)