Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Ovcacek a Zeman„… Když už pan prezident tak strašně rád hovoří o historii. Měl by vědět, kde leží skutečné počátky dnešní vojenské agrese Ruské federace na Ukrajinu. Nebo, že by pane Ovčáčku byla řeč o kyjevských banderovcích? Račte číst a to oba dva. To vás ani na arcibiskupském gymnáziu neučili. …“ – „… Vaše zjednodušené a ideologicky zaslepené vidění světa nesdílím. A jsem tomu rád. …“ - „… Zajisté, že jsou mi tato historická fakta známa, ale obávám se, že znalosti vaše i pana prezidenta jsou velmi selektivní. Neboť byste něco podobného nemohl nikdy mínit vážně….“

-------- Přeposlaná zpráva --------

Předmět: Pro pana prezidenta aby se dovzdělal.
Datum: Fri, 13 Feb 2015 10:59:43 +0100
Od: Miroslav Václavek Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Komu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Když už pan prezident tak strašně rád hovoří o historii. Měl by vědět, kde leží skutečné počátky dnešní vojenské agrese Ruské federace na Ukrajinu. Nebo, že by pane Ovčáčku byla řeč o kyjevských banderovcích? Račte číst a to oba dva. To vás ani na arcibiskupském gymnáziu neučili.

http://www.histdoc.net/history/NaSo1940-11-13.html

http://www.histdoc.net/history/ru/hitler-molotov1940.htm

* * *

-----Original Message-----

From: Ovčáček Jiří [mailto:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.]

Sent: Friday, February 13, 2015 11:13 AM

To: Miroslav Václavek

Subject: Re: Pro pana prezidenta aby se dovzdělal.

 

Dobrý den,

patrně Vám není známo, že druhé světové válce předcházel anšlus Rakouska, Mnichovská dohoda a 15. březen 1939, tedy okupace našich zemí. A též Vám není patrně známo, že druhá světová válka započala 1. září 1939, kdy nacistické Německo přepadlo Polsko. A co už Vám patrně není známo vůbec, Sovětský svaz měl ve druhé světové válce 20 miliónů obětí. Pokud jde o ukrajinské nacionalisty, jejich podíl na zvěrstvech druhé světové války je nepopiratelný.

S pozdravem,

Jiří Ovčáček

ředitel Tiskového odboru a tiskový mluvčí prezidenta republiky

* * *

-----Original Message-----

From: Ovčáček Jiří [mailto:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.]

Sent: Friday, February 13, 2015 11:43 AM

To: Miroslav Václavek

Subject: Re: Pro pana prezidenta aby se dovzdělal.

 

Dobrý den,

Vaše zjednodušené a ideologicky zaslepené vidění světa nesdílím. A jsem tomu rád.

S pozdravem,

Jiří Ovčáček

ředitel Tiskového odboru a tiskový mluvčí prezidenta republiky

* * *

-------- Přeposlaná zpráva --------

Předmět: RE: Pro pana prezidenta aby se dovzdělal.
Datum: Fri, 13 Feb 2015 11:52:49 +0100
Od: Miroslav Václavek Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Komu: 'Ovčáček Jiří' Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

http://www.valka.cz/clanek_14876.html

V článku se píše o příslušníku téže zločinecké organizace ze které pochází i současný prezident Ruské federace Vladimír Putin. To je rovněž příspěvek k vašemu společnému dovzdělání. A přestože chápu, že vaše angažmá v Haló novinách na vás zanechalo následky, nerozumím konstatování o ideologické zaslepenosti. Zmiňuji pouze historická fakta. Pokud ovšem nejsem svědkem prozření a vaší sebereflexe. Nu pagadi. Pokud jde o mne - nemohu být ideologicky zaslepen. To bych jinak neviděl, že nacisté v Osvětimi zavraždili fenolem do srdce mého prastrýce spisovatele Bedřicha Václavka, stejně jako sovětští komunisté střelou do týlu mého druhého prastrýce, plukovníka polské armády v Katyni. Zkuste se sebou něco dělat pane Ovčáčku. Držím vám k tomu palce. Každá duše vytržená peklu má svoji cenu. I ta vaše.

* * *

13. 2. 2015 v 14:39, Miroslav Václavek <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;:

Vážený pane Ovčáčku,

zajisté, že jsou mi tato historická fakta známa, ale obávám se, že znalosti vaše i pana prezidenta jsou velmi selektivní. Neboť byste něco podobného nemohl nikdy mínit vážně. 1. září 1939 napadlo Polsko nacistické Německo spolu s armádou Slovenska čítající padesát tisíc mužů, k nimž se 17. září připojil jejich spojenec Sovětský svaz. Tedy tyto tři země jsou původci rozpoutání druhé světové války. Slovensko, které nacistům platilo 500 RM za zavraždění každého Žida v nacistických lágrech nelze rovněž ve smyslu vyhlazování lidských bytostí opomíjet. Přičemž tři miliony Rusů sloužících buď jako Hilfswilige nebo přímo v bojových jednotkách na straně Německa rovněž vypovídají o značných mezerách ve vašem vzdělání. Užívat válečných hrůz, které rozpoutali němečtí nacisté, slovenští klerofašisté a sovětští komunisté společným dílem v jazyku komunistické propagandy vypovídá o míře úpadku nejvyššího úřadu v zemi.

Tuto přehlídku na troskách Polska nevykonávají "banderovci" ale Deutsche Wehrmacht a Sovětská armáda pod velením generálů Heinze Guderiana a Sergeje Krivošejna. A jestli jedni zmizeli v propadlišti dějin, pak ti druzí ve smyslu svých nejlepších tradic spojených s agresí vůči jiným zemím, vedou válku proti Ukrajině. To je její příčina.

* * *

P.S.

LN Zeman a Pelikán 160215V listopadu 89 by se jistě nenašel ani jediný komunista, který by věřil, že za 25 let bude mluvčím prezidenta země bývalý redaktor komunistických Haló novin. Umíte si představit, že by mluvčím presidenta Havla byl Kojzar? Zeman také není Havel! Ten by jistě nevyznamenal nejvyšším českým vyznamenáním Řádem bílého lva jordánského krále Abdalláha II, jehož finanční podvody vyšly nyní najevo v souvislosti s vyšetřováním pobočky britské banky ve Švýcarsku HSBC. Nelze vůbec vyloučit, že při stylu „politiky“ Zemana budou brzy následovat další, podobní nositelé. To není hanba a ostuda Zemana a Ovčáčka (to slovo jim nic neříká), ale ostudou země a urážkou všech obětí zločinného komunistického systému! V této souvislosti připomínám i zločinný zákon Lex Schwarzenberg z 10.7.1947, povšimněte si podpisů, zvláště některých! Polsko ze z historických, tragických zkušeností se SSSR poučilo. My se chováme jako bychom zapomněli a přáli si jejich zopakování!

Souhlas pana Miroslava Václavka k uveřejnění této soukromé korespondence jsem obdržel. Byl tak laskav a korespondenci mi přeposlal. Souhlas mluvčího Ovčáčka nepotřebuji. Je to veřejná osoba, jistě předobře placená z daní občanů. Ti mají plné a nezadatelné právo znát a mít přehled o jeho názorech a jakou „práci“ odvádí.

 

Jan Šinágl, 16.2.2015

* * *

Stalinův kat - Vasilij Blochin, nejhroznější masový kat a vrah v dějinách!

Jak jsem dovzdělával osazenstvo pražského Hradu z historie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.88 (8 Votes)
Share

Komentáře   

0 #5 Mario Hlas 2015-05-03 13:41
POSÍLÁM BEZ KOMENTÁŘE - UDĚLEJTE SI JEJ SAMI
---------- Původní zpráva ----------
Od: mariohlas
Komu:
Datum: 30. 4. 2015 12:39:34
Předmět: Peroutkův článek o Hitlerovi

Pane Ovčáčku, jak vidíte, už jsem se snažil o tom článku informovat 30.4., ale na Hradě ty maily na se asi nikdo neobtěžuje číst (nedošlo mně zpět ani potvrzení o přečtení). Té mé úcty k Hradu už kousek ubylo ... M.H.
-----------
Vážení, onen obdivný Peroutkův článek o Hitlerovi najdete zde (časopis Přítomnost z 26.4.1939, ročník XVI.,číslo 17) :

pritomnost.cz/.../....

S úctou
Mario Hlas.
-6 #4 Stanisylav Vrbík 2015-02-19 13:30
Slyšel jsem, že kartářka předpověděla A. Babišovi, že už jen dva roky bude působit v politice. To je patrně motivem novinářů zařadit se do houstnoucího davu jeho odpůrců. Co nejdřív, a co nejnápadněji.
Nevadí, že žijeme v rozvráceném státě, že morálka většiny politiků patří spíš na Pankrác. než do vládních budov. Když tu Babiš nebude, sláva a prachy bude patřit statečným, co Babiše nemohli ani cítit. Tak se objevují neznámí, označující se za publicisty, a pak někteří známí si přece nenechají ujet vlak. a tak Kamberský vidí, že Pelikán jezdí v zimě na kole (považte!) Pehe vidí omyl Babiše, jenž tvrdí, že ministři se majímají starat pouze o rezorty a nikam se necpat, ti "autor je publicista" varují, že Babiš se nám těžce nevyplatí a přirovnávají ho k Mussolinimu, Hitlerovi a Stalinovi. Kde to, k sakru, žijeme?
-1 #3 77pm9 2015-02-18 14:46
stanovisko Josefa Mašína
hedvicek.blog.cz/.../...
-1 #2 77pm9 2015-02-18 14:46
Sudetští Němci jsou lidé druhé kategorie – alespoň dle českých státních zástupců. Máme to od nich černé na bílém!
nassmer.blogspot.cz/.../...
-2 #1 77pm9 2015-02-18 14:45
Vojtěch Levin střežil za války prezidenta Beneše
bruntalsky.denik.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)