Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/stories/2015/Q1/Arnoštová_Teska_Lenka.png'
There was a problem loading image 'images/stories/2015/Q1/Arnoštová_Teska_Lenka.png'

Sobotka Hus… Abú Fáúr se stal hvězdou sdělovacích prostředků, když založil seznam cti restaurací a obchodů a díky jehož práci se začalo zatýkat mezi podnikateli a poukazovat na zkorumpované instituce. Libanon se v roce 2014 ocitl na 39. příčce žebříčku nejzkorumpovanějších zemí. Organizace Transparency International odhalila, že na úplatky tam padne 15 procent hodnoty hrubého domácího produktu - asi šest miliard dolarů (144 miliard Kč). "Přivírali jsme oči dost dlouho. Podnikatelé, často chránění politiky, si mysleli, že jsou nedotknutelní a že se nikdo neodváží přinutit je složit účty," řekl ministr, jehož počínání vyvolalo v Libanonu šok. …

Vážený pane Premiére,

asi bych Vám měl spíše blahopřát k vítězství, ale zdá se, že již určité trhliny následná veselice má. Zdravotnictví je v ČR (až na výjimky) vlastně chronicky nemocným ministerstvem! Vytáhli jste si Černého Petra!

Arnoštová Teska LenkaChápu Vás a sám podporuji větší zastoupení žen, jen ne za každou cenu. Tahle (hezká) Blondýnka možná přijde ČSSD dost draho.

O další kvalifikaci této dámy raději ani nemluvím, viděl a slyšel jsem její televizní debatu a byloNemecek Svatopluk ministr mi z ní k pláči. Zatímco pan Babiš měl při rozhodování o nástupci za prof. Válkovou pohotově velice dobrou volbu, tady bych se hodně obával.

Pokud připočtete podivné hospodaření bývalého ředitele nemocnice, a nynějšího ministra Sv. Němečka, pak se raději ani nedomýšlím. Zatím není co hasit a i kdyby, není čeho litovat, hůř už bylo.

V politice ještě často platí, že se průšvih řeší přesunem na vyšší post, kam není (zdá se) tak dobře vidět. Ani čtenáři Novinek se moc nemýlí v hodnocení, i když ta gramatika občas kulhá.

Dobré zdraví!, i pod takovýmto vedením Ministerstva zdravotnictví, velice přeje všem občanům ČR důchodce, který se zajímá a zbytečně tolik nepije.

 

Josef Čáp

Sobotka komentare

 

 

 

 

-------- Přeposlaná zpráva --------

Předmět: PROVAŘENÉ MINISTERSTVO ČSSD - věc veřejná!
Datum: Mon, 16 Mar 2015 15:27:18 +0100
Od: Josef Čáp Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Komu: Mgr. Bohuslav Sobotka, premiér Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Kopie: Mgr. Jan Hamáček, předseda PČR Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Babis Andrej ANO Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

* * *

Dobrá inspirace která by neměla uniknout pozornosti odpovědných činitelů.  Také v ČR rok co rok mizí v kapsách řady šejdířů miliardy, které pak musí dotovat stát - pro připomenutí - a de facto každý občan, jehož příjmy zdaleka nedosahují průměrné úrovně v Libanonu. Článek z vašich zdrojů.

 

S pozdravem

Josef Čáp

 

-------- Přeposlaná zpráva --------

Předmět: Dobrá inspirace,
Datum: Tue, 17 Mar 2015 12:22:18 +0100
Od: Josef Čáp Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Komu: Ministr zdravotnictví MUDr. Svatopluk Němeček, MBA Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Kopie: Babis Andrej ANO Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Jan Šinágl, angažovaný občan a nezávislý publicista Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

* * *

Včera mne požádal pracovník MV o konzultaci ve věci přípravy odpovědi na žádost sekretariátu premiéra Sobotky. Šlo o můj názor na osobu, která opakovaně posílá nesmyslné dopisy Úřadu vlády a která stejné rozesílá hromadně i mně. Pokud se s jasnou blbostí zabývá sekretariát premiéra a požaduje ještě o pomoc MV, nedivme se potom nefunkčnosti státní zprávy. V moři zákonů a předpisů se utápí zdravý rozum a vede potom k takovýmto nehoráznostem, patřícím do rozvojových a nevyvinutých zemí.

 

Jan Šinágl, 17.3.2015

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (3 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)