Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...

     
  • 13.04.2024 07:45
    Vondráčková s Michalem se na soudy obracejí často, vedou ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 07:03
    A businessman from the USA wrote to me I don't know anyone ...

    Read more...

     
  • 09.04.2024 06:59
    Napsal mi podnikatel u USA: Neznám nikoho dalšího, kdo by ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Cina popravaÚtvaru pro odhalování organizovaného zločinuLN 21 salv 230316

Policie ČR Praha

ÚOOZ SKPV

156 80 Praha 5 - Zbraslav 

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  

 Vpravo LN, 23.3.2016

Ze zpráv na níže uvedených webových stránkách vyplývá, že dnes 21.3.2016 od 10.00 hodin se koná v budově Poslanecké sněmovny, Sněmovní 1, Praha 1, Malá Strana, místnost č. 205 seminář na téma „Zkušenosti pro řízení a rozvoj státu“. Je to však zavádějící název, neboť na pozvánkách zde je uvedeno, že jde o seminář ke knize předsedy čínských komunistů. „Myšlenky Komunistické strany Číny ztělesňují plody moudrosti tradiční čínské kultury,“ uvedl Guo Wei Min nad knihou nejvýše postaveného čínského politika. Přeložena a vydána bude i v češtině. Seminář dle účastníků byl oslavou Komunistické strany Číny.

www.psp.cz/sqw/cms.sqw?z=8820 (oznámení na webu sněmovny)

Koná se pod záštitou předsedy Poslanecké sněmovny Jana Hamáčka. V 10.00 – 10.20 h. mají úvodní slova Vojtěch Filip, místopředseda Poslanecké sněmovny a Zdeněk Škromach, místopředseda Senátu. V 11.05 – 11.20 vystoupí mimo jiné osoby Jan Kohout, poradce prezidenta České republiky a předseda Institutu nové hedvábné stezky v Praze. V 11.20 – 11.35 vystoupí Zhu Lingjun (Ču Ling-ťün), profesor stranické školy ústředního výboru KS Číny. Patrně i náměstek ministra Informací Guo Wei Min. Spoluorganizátorem je zjevně i Jaroslav Tvrdík, prezident Smíšené česko-čínské komory vzájemné spolupráce. Ta je spojená podle čínských zákonů s jejich státní správou a s komunistickou tajnou službou.

I přes nemnoho zveřejněných informací se jeví jako velmi pravděpodobné, že jde o propagaci čínských zkušeností v jejich řízení totalitního a zločineckého státu.

Je obecně známo, že Čína je totalitní diktatura masivně porušující lidská práva a páchající nejméně od roku 1950 genocidu a okupaci vůči občanům Tibetu. Což je skutkově totéž, jako genocida a okupace Československa nacistickým Německem o 11 let dříve.

Dále je obecně známo, že Čína páchá z příkazu prezidenta Ťiang Ce-minaod 90. let genocidu a vyhlazovací holocaust vůči nezávislému duchovnímu hnutí Falun Gong. Což je skutkově totéž, jako genocida a holocaust občanů Československa v koncentračních táborech i mimo ně nacistickým Německem.

Roku 1984 Tibetská exilová vláda oznámila, že následkem čínské invaze a okupace zemřelo 1,2 milionu Tibeťanů. Občané Tibetu, stejně jako členové hnutí Falun Gong, jsou pronásledováni, unášeni, vražděni a přestěhováváni dodnes. Viz odkaz na zdroje.

Zdroje z webu https://cs.wikipedia.org/wiki/Komunistická_strana_Číny uvádějí :

Mezinárodní mediální skupinaThe Epoch Times  19. listopadu2004zveřejnila sérii článků nazvanouDevět komentářů ke komunistické straně. Dokument podávánecenzurovanou historii Čínské komunistické strany a vyjmenovává zločiny, kterých se dopustila. Souhrn zde.

Dále tyto zdroje uvádějí, že Španělsko (náš společný člen Evropské Unie) a Argentina už vydali na nejvyšší čínské politiky zatykač a zahájili jejich stíhání :

11. listopadu 2009 přijal po dvou letech vyšetřování španělský soudce Ismael Moreno žalobu za genocidu a mučení členů Falun Gong. Mezi obviněnými figuruje pět vysokých představitelů Komunistické strany Číny, kteří se mají zodpovídat za svou roli při pronásledování duchovní praxe Falun Gong. Poprvé soud uznal kampaň proti Falun Gongu za odpovídající definici genocidy z hlediska právního. Mezi obviněnými je i bývalý vůdce Číny Ťiang Ce-min (Jiang Zemin), Luo Kan (Luo Gan) – bývalý ředitel Úřadu 610,  Po Si-laj (Bo Xilai) – bývalý ministr obchodu,Ťia Čching-lin (Jia Qinglin) – čtvrtý nejvýše postavený člen Strany a Wu Kuan-čeng (Wu Guanzheng) – předseda interního disciplinárního výboru Strany.

21. prosince2009vynesl argentinskýsoudceOctavio Araoz de Lamadrid  z Federálního soudu č. 9 rozsudek v historickém procesu se dvěma bývalými čelními čínskými funkcionáři. Bývalý předseda komunistické strany ČínyŤiang Ce-min(Jiang Zemin) a šéfÚřadu 610  Luo Kan(Luo Gan) byli souzeni za jejich zodpovědnost ve stále probíhajícím pronásledování Falun Gong, tedy milionů praktikujících duchovní disciplínyFalun Gongze strany čínského komunistického režimu. Součástí rozsudku je i nařízení k zadržení obou funkcionářů, kteří se v současnosti nacházejí v Číně. Pokud obvinění vycestují do země, která má s Argentinou smlouvu o vydávání zločinců, musí být zadrženi a převezeni do Argentiny, aby byli postaveni před soud a poskytli prohlášení na svou obhajobu. Rozhodnutí soudu představuje historický precedent.

Mezinárodní sdružení lékařů DAFOH důkazně zdokumentovalo, že Čína už 25 let unáší a vězní desítky tisíc členů hnutí Falun Gong. Vojáci takovou oběť pak omotají režnou nití zezadu kolem krku, nohou a rukou, aby nemohla křičet, a takto znehybnělému člověku bez uspání a při plném vědomí vyřezávají z těla ledviny, játra, oči a další orgány. Oběť tohoto barbarství během kuchání těla pomalu umírá a poté je vhozena do jámy. Hrůzné fotky jsou na tomto odkazu Českého rozhlasu.

Nevládní organizace WOIPFGzveřejnilavýsledkysvého několikaletého vyšetřování aposkytla seznam více než dvou tisíc jmen zaměstnancůčínských vojenských nemocnic, kteří jsou důvodně podezřelí z účasti na zločinech páchaných uvnitř čínského transplantačního průmyslu.

V únoru 2014 pak vydal španělský soudní dvůrmezinárodní zatykač na pět bývalých čínských politických vůdců, včetně bývalého prezidenta Ťiang Ce-mina a bývalého premiéra Li Pchengakvůli genocidě v Tibetu.

Česká pobočka Amnesty International - podle ní Čína masivně porušuje práva Tibeťanů. V koncentračních táborech vězní a zabíjí statisíce nevinných lidí.

Hlavním mocenským orgánem Číny je Ústřední výbor Komunistické strany Číny v čele s jeho předsedou a prezidentem. Hned poté armáda, vláda a loutkový parlament.

Z výše uvedených důvodů lze spatřovat v jednání organizátorů a hlavních účastníků semináře - Hamáček, Filip, Škromach, Kohout, Tvrdík podezření z trestného činu podle § 403, 1, 2b když podporují a propagují hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka.

Možná i podle § 405, pokud veřejně popírají, zpochybňují, schvalují nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické nebo jiné genocidium nebo nacistické, komunistické nebo jiné zločiny proti lidskosti nebo válečné zločiny nebo zločiny proti míru.

Navrhuji zajištění důkazu, videa, zvuku nebo textového záznamu ze semináře ve sněmovně.

U příslušníků ÚV Komunistické strany Číny, čínského prezidenta a jeho předchůdců, členů armády a vlády se nepochybně jedná o nejtěžší zločiny.

A to dle :

§ 400/1 a,b,c,d

Genocidium, pokud někdo ničí národnostní a náboženské skupiny lidí

§ 401/1

Útok proti lidskosti

a)vyhlazování lidí,

c)deportace nebo násilného přesunu skupiny obyvatelstva,

e)perzekuce skupiny obyvatelstva na politickém, rasovém, národnostním, etnickém, kulturním nebo náboženském základě, z důvodu pohlaví nebo z jiného podobného

g)zbavení osobní svobody, zavlečení na neznámé místo nebo jakéhokoli jiného omezení osobní svobody s následným nedobrovolným zmizením osob,

h)mučení,

i)vraždy, nebo j)jiného nelidského činu obdobné povahy,

§ 402/1, 2

Apartheid a diskriminace skupiny lidí,

pokud někdo uplatňuje apartheid nebo národnostní, náboženskou segregaci nebo jinou podobnou diskriminaci skupiny lidí

§ 405a

Agrese

zahájí nebo provede útočný čin, který spočívá v použití ozbrojené síly takovým státem proti svrchovanosti, územní celistvosti nebo politické nezávislosti jiného státu nebo v použití ozbrojené síly takovým státem jakýmkoli jiným způsobem neslučitelným s Chartou Organizace spojených národů a který svou povahou, závažností a rozsahem zakládá zjevné porušení Charty OSN vzniklé roku 1945.

§ 413 / 1, 2b,c,d, 3

Perzekuce obyvatelstva

(1) pokud někdo za války nebo jiného ozbrojeného konfliktu uplatňuje apartheid nebo páchá jiné nelidské činy vyplývající z národnostní, náboženské nebo jiné podobné diskriminace nebo terorizuje civilní obyvatelstvo násilím

§ 140 Vražda, tím, že jsou členové obou skupin dodnes usmrcováni

§ 149 Mučení a jiné nelidské a kruté zacházení

Vzhledem k uvedeným faktům, pokud se jakýkoliv člen mocenských orgánů Číny vyskytuje na území ČR nebo jiných demokratických zemí, měl by být správně zadržen a prošetřen jeho podíl na uvedených zločinech. A pak i navržen Španělsku a Argentině anebo Mezinárodnímu trestnímu soudu v Haagu k vydání pro účely vyšetřování a stíhání. Vládní činitelé Guo Wei Min a ZhuLingjun mohou být nyní v ČR vyslechnuti k uvedeným zločinům.

Pokud se dnes po Praze volně pohybuje člen Ústředního výboru Komunistické strany Číny nebo náměstek ministra Číny, je to stejné, jako když se 2.6.1942 po Praze volně pohyboval člen Hitlerovy vlády Heinrich Himmler, spoluviník nacistického teroru, holocaustu a genocidy. Podávám proto podnět k jejich zadržení a prošetření podílů na zločinech proti lidskosti.

 

V Praze dne 21.3.2016     

oznamovatel Jiří Kubík a kolektiv dokumentaristů zločinů komunismu,

bývalý politický vězeň, člen KPV ČR

podáno elektronickou poštou dne 21.3.2016

* * *

V Ý Z V A u příležitosti nadcházející návštěvy čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v České republice

Čínští a čeští komunisté neveřejně zasedali v Parlamentu demokratické země za mlčení veřejnosti a za zbabělé pasivity „pravicových“ stran a jejich politiků!

Pravda je věc názoru. Opravdu? Aneb podej se splyň, uvěř, jinak uvidíš!

 

J.Š.21.3.2016

* * *

P.S.

Českou republiku bezprostředně ohrožuje mnohem více teroristů než Francii od IS ! – Ve věci jsem dnes obdržel doporučeně poštou odpověď ÚOOZ od ředitele Roberta Šlachty, datovanou 10.3.2016. Zřejmě ÚOOZ nedůvěřuje DS, stejně jako PČR, která mi ve velké většině, podobně jako ČT, odpovídá doporučenou poštou. Stojí mne to čas a daňového poplatníka zbytečně utracené peníze. Doufejme, že alespoň veřejné vyhrožování v ČT postřílením členů vlády, nebude odloženo?! V normální zemi už by byl autor výroku dávno obžalován a odsouzen. J.Š.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (3 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)