Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

cesky prezident Milos Zeman

Čínský prezident se vlajek zřejmě nedočká. Náhle zmizelycinsky prezident Xi Jinping

Čínou koluje tajemný dopis vyzývající prezidenta Si Ťin-pchinga k odstoupení. Režim zuří a zatýká odpůrce

* * *

VÝZVA PREZIDENTU REPUBLIKY A VLÁDĚ „PŘESTAŇTE KOLABOROVAT S KOMUNISTICKOU TOTALITNÍ ČÍNOU!“

Petice AI – dopis Zemanovi a Zaorálkovi: Vyzýváme vrcholné představitele ČR ke kritice porušování lidských práv v Číně

NELEGÁLNÍ TRANSPLANTACE - Vyjmutí ledvin z živého člověka - Vyjmutí očí - Duševní zhroucení

Komunistický soudruh Xi Jinping (Si Ťin-pching), čínský prezident dne 28.3.2016 navštíví Česko na pozvání Miloše Zemana. Česko je jedinou zemí Evropy zvoucí masového vraha srovnatelného s Hitlerem a Stalinem na návštěvu. Čínský diktátor se svojí stranou se dopouštějí už desítky let obrovské genocidy na vlastním národu. Z obyčejného hlediska lidskosti, je zjevné, že tito lidé patří zcela jednoznačně před mezinárodní soud a náleží jim trest smrti podobně jako pro Göringa u Norimberského tribunálu. Stejně tak všem politikům, kteří tuto genocidu umožňují nebo kryjí a popírají.

TAK PRACUJÍ "VÍTAČI" - S POMOCÍ DIPLOMATICKÉ POŠTY!

Vzniká otázka – zhorší-li se zdravotní stav prezidenta Zemana, přijal by transplantovanou čínskou ledvinu odebranou zaživa a nedobrovolně politickému vězni vhozenému poté do jámy? Zatím všechno napovídá tomu, že nejspíše ano. Čínští a bývalí čeští političtí vězni proto vyzývají veřejnost k protestům proti návštěvě krvavého diktátora.

Yi Ling, Jiří Kubík, zdroj: Mezinárodní sdružení lékařů DAFOH (dafoh.org)

www.epochtimes.cz/2015042722793/Byvaly-internista-cinske-vojenske-nemocnice-lici-svoji-ucast-pri-odberu-organu-z-ziveho-vezne.html

* * *

NELEGÁLNÍ TRANSPLANTACE

Bývalý internista čínské vojenské nemocnice líčí odběr orgánů z živého vězně Yi Ling | 27. 4. 2015

Pan Wang (přezdívka), Toronto, Kanada. Jako praktický lékař působil v Číně v roce 1990, vypověděl, že byl svědkem odebírání orgánů z žijící osoby. (Yi Ling / Epoch Times)

Mluvit o problému etických zrůdností v oblasti čínské transplantační chirurgie již začínají i vysoce postavení lékaři jako například doktor Ko Wen-je, předseda traumatologického oddělení Národní tchaj-wanské univerzitní nemocnice nebo ujgurský chirurg doktor Enver Tothi. Není to tak, že by neexistovali přímí svědci, ale strach a výčitky svědomí jim, jak se ukazuje, brání vypovídat. V poslední době však někteří z nich prolomili roky dlouhé mlčení a přinášejí šokující informace. Níže publikujeme svědectví jednoho z členů nemocničního personálu……

(Rok 1990, krátce po komunistickém masakru na náměstí Tchien an men v Pekingu.)

Vyjmutí ledvin z živého člověka

Ozbrojení vojáci obklopili naši dodávku. Krátce na to přinesli čtyři vojáci do dodávky muže a položili jej na černý plastový pytel asi sedm stop dlouhý.

Ten člověk měl nohy pevně svázané nějakou silnou, speciální nití, velmi tenkou jako vlákno. Zařezávala se mu do masa. Byl pevně ovázán kolem krku, s rukama svázanýma za zády. Vlákna ovázaná okolo krku, rukou a nohou měl spojená stejnou nití, což mu zabraňovalo bojovat a pohybovat se, protože jakýkoliv pohyb způsoboval, že se mu vlákno více utahovalo okolo krku, na kterém už měl těžkou ránu, z níž tryskala krev.

Lékař mi řekl, že ho mám stále držet. Když jsem se dotkl jeho nohou, cítil jsem, že jsou ještě teplé. Lékaři a sestry se rychle oblékli k operaci. Byl jsem jejich asistent, měl jsem na starosti řezání tepny, žíly a močovodu 

Sestra rozřízla mužovu košili a aplikovala dezinfekční prostředek na jeho hrudníku a břicho, třikrát. Potom lékař použil skalpel, aby jej rozřízl od subxiphoidu [pod hrudníkem] celou cestou až k pupku. Viděl jsem nohy muže, jak procházejí záškuby, ale jeho hrdlo nemohlo vydat žádný zvuk.

Lékař pak otevřel tělní dutinu, krev a vnitřnosti všechno najednou vyšlo ven. Lékař tlačil střeva na jednu stranu a rychle začal uvolňovat ledvinu. Další lékař pak začal odřezávat ledvinu na druhé straně.

Pak jsem slyšel doktora, jak říká, abych odstřihl tepny a žíly. Když jsem to udělal, krev na mě prudce vystříkla. Jeho krev stále obíhala, což znamenalo, že je naživu.

Vyjmutí očí

Další lékař mě požádal, abych vyndal z těla oční bulvy.

Podíval jsem se na jeho tvář, uviděl jsem jeho oči, jak na mě zírají s výrazem extrémní hrůzy. Měl jsem pocit, jako by se opravdu na mě díval. Jeho víčka se pohybovala. Byl naživu.

Moje mysl se zatemnila, moje tělo se třáslo a zesláblo, nemohl jsem se pohnout. Bylo to příliš hrůzné!

Ani ne 18 let, velmi zdravý a stále naživu“. Je to on? Vyndávali jsme orgány z živého člověka. Bylo to tak hrozné. Řekl jsem doktorovi, že to nemůžu udělat.

Další lékař tedy použil levou ruku, aby pevně přitiskl mužovu hlavu k podlaze a přidržel jedno oční víčko dvěma prsty. Pak použil pravou ruku, aby pomocí kleští vyloupl celou oční bulvu.

Nemohl jsem nic dělat, potil jsem se a měl jsem svalový třes jako ve stavu kolapsu.

Brzy pro nyní již ochablé tělo přišli čtyři vojáci, zabalili ho do plastového pytle a hodili je do vojenského náklaďáku.

Byli jsme se rychle převezeni zpět do nemocnice. Když jsme donesli orgány na operační sál, skupina lékařů už tam byla připravená k transplantaci.

Duševní zhroucení

Zachvácen extrémním strachem a šokem jsem na cestě domů prodělával horečku. Neodvážil jsem se o tom nikomu nic říct. Nikdo z mé rodiny to neví. Brzy po této operaci jsem opustil Všeobecnou armádní nemocnici v Šen-jangu.

Nicméně, moje panika zdaleka nebyla u konce. Byl jsem svědkem toho, jak byla lidská bytost mučena a zabita před mýma očima. Z duševního tlaku jsem byl v bídném stavu. Po velmi dlouhou dobu, bez ohledu na to jestli byl den nebo noc, se mi v představě vracely mužovy oči plné bolesti a hrůzy, jak na mě zírají.

Nedokázal jsem o tom po celá ta léta mluvit, protože když jsem na to pomyslel, bylo mi na zhroucení. Když zahraniční média odhalila případy odebírání orgánů následovníkům Falun Gongu [v roce 2006], hned jsem věděl, že to všechno byla pravda. Takové praktiky existují ve vojenském systému čínské komunistické strany již dlouho. Pronásledování Falun Gongu (Fa-lun-kung nebo Falun Dafa) jim pouze rozšířilo zdroje orgánů.

Přeložil z čínštiny: Lu Chen.

www.epochtimes.cz/2016020223118/Vypoved-zeny-v-Cine-Svazali-me-a-vezli-na-sal-324.-nemocnice-Lidove-osvobozenecke-armady-chteli-mi-vzit-organy.html

* * *

Diskutujte: Putinovi agenti

K.Mrzílek — 2016-03-17 11:31

Lenin říkal: "Vezměte národu morálku a je váš." Když máme v parlamentu poslance bývalé členy KSČ dnes v jiných nežli levicových stranách, není divu, že při volbě místopředsedy parlamentu zvítězil vysokým procentem Vojtěch Filip předseda KSČM mající závazek od 15.dubna 1986 ke spolupráci s komunistickou zpravodajskou službou. Místo aby žil vzhledem k bezcharakternosti na pokraji společnosti tvoříme ten okraj my.

* * *

„Muž na štaflích odřízl v Praze dvě vlajky, které mají vítat čínského prezidenta. Čest jednomu Čechovi. A pak, že jsou Češi lhostejní. Alespoň něco do Blesku.“ KM

* * *

Prostejovska Pravda Rudy koutek 26.3.2016… Totalita se v Československu na rozdíl od Maďarska nezaváděla pod hlavněmi sovětských tanků a vůči jejímu nástupu nebyl zásadní odpor. „A tak to budu opakovat znova a znova: kdo za tenhle srab trvající už třetinu století může? Ti, kdo v roce 1946 v Československu hlasovali pro komunistickou partaj. Ti a nikdo jiný. Jakékoli vymlouvání a zamezová­ní téhle kruté jednoduché skutečnosti znamená úhybné myšlení, lhaní si do kapsy, lež lidí se zkorumpovanou mentalitou, kteří i po víc než tři­cetiletém válení v rudé žumpě si pořád budou hledat nějaké vytáčky, že, ono by to bylo bejvalo dopadlo blbě, i kdybysme.. ´Hovno! Vy a nikdo jiný jste jim pomohli k moci! Vy a nikdo jiný! Voliči kandidátky číslo 1 z roku 1946,“ shrnul o mnoho let později přerod společnosti ve svých denících básník a překladatel Jan Zábrana.

Ondřej Kundra: Putinovi agenti, str. 116

* * *

Co by asi dnes napsal Jan Zábrana ke 21 salvám na počest prezidenta komunistické Číny? Asi tolik, že za hovna se sklízejí jen hovna. Národ, který je nedokáže, nebo nechce uklidit v nich bude žít až do doby, kdy ho zadusí a zanikne. Odpadu se každý slušný člověk zbavuje, jinak zahyne, nebo se jím stane sám!

 

Jan Šinágl, 26.3.2016

* * *

Čínští a čeští komunisté neveřejně zasedali v Parlamentu demokratické země za mlčení veřejnosti a za zbabělé pasivity „pravicových“ stran a jejich politiků!

Trestní oznámení na podezření z deliktů dle §§ 403 popř. 405 u českých občanů a dle §§ 400, 402, 405, 413, 140, 149 u čínských občanů, převážně však genocidium

V Ý Z V A u příležitosti nadcházející návštěvy čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v České republice

Praha - akce - úterý 29.3.2016: SVĚDOMÍ NENÍ NA PRODEJ!

Vandal poničil barvou před návštěvou prezidenta desítky čínských vlajek

* * *

http://zpravy.idnes.cz/slonovina-tanzanie-letadlo-cinskeho-prezidenta-pasovani-pzh-/zahranicni.aspx?c=A141106_112631_zahranicni_vez

* * *

-------- Přeposlaná zpráva --------

Předmět: zamítnutí akreditace / accreditation rejection
Datum: Thu, 24 Mar 2016 12:12:23 +0000
Od: Tichý Jakub <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.;

 

Vážený pane/paní

je nám velmi líto, ale z kapacitních důvodů nemůžeme přijmout Vaši žádost o akreditaci na následující bod programu státní návštěvy prezidenta Čínské lidové republiky v České republice:

29.3.2016 - přivítání prezidenta Čínské lidové republiky prezidentem České republiky (Pražský hrad).

S pozdravem    

Odbor tiskový

Kancelář prezidenta republiky

 

Dear Sir or Madame,

we are sorry to inform you that we cannot accept your application for accreditation for capacity reasons at the following events of the state visit of the President of the People’s Republic of China to the Czech Republic:

29th March 2016 - Welcome ceremony of the President of the People’s Republic of China (Prague Castle).

Best regards

   The Press Department

   the Office of the President of the Czech Republic

* * *

P.S.

Žádost o akreditaci jsem si podal mezi prvními dne 16.3.2016. Hrad odpovídá skutečně soudružsky, totalitně. Na SMKČ podávám trestní oznámení. Občané by měli PČR a SZ po celé zemi zaplavit trestními oznámenímí na SMKČ. Demokracie a svoboda je v naší zemi den po dni stále vice ohrožována. Politici jsou ti poslední, kdo ji budou bránit. Hájí především své nízké, osobní zájmy až na pár čestných výjimek. Pokud se neozvou občané, budeme právem opět nazýváni ovčané! Opět jsou zavíráni nevinní, nepohodlní lidé. Chce si snad někdo zopakovat rok 1948?! J.Š.

* * *

Někteří naši poslanci se chovají podle přísloví – „Nic ho nedokázalo zlomit, vždycky se dokázal ohnout.“

„Cesty Páně a služební cesty poslanců jsou nevyzpytatelné.“

 

Karel Mrzílek

* * *

Aktualizováno 28.3.2016:

Dnes večer, tedy zítra ráno ve 2:30 hod. “celých” 12 minut bude vysílán pořad na ČT2 „Abeceda komunistických zločinů“. Premiéru měl 6.6.2011 ve 14:55 hod. Projekt má popularizovat témata historie. Otázkou je jak, když je vysíláno v době, kdy se dívají jen důchodci, či pár jednotlivců?! Nacistické zločiny jsou také vysílány jen odpoledne a v noci? Alespoň je k dispozici v iVysílání ČT. Zmizí za čas stejně jako pořady o osvobozování západních Čech Americkou armádou?! Zato nás veřejnoprávní ČT v hlavních vysílacích časech „krmí“ komunistickými agitkami o budovní slavných zítřků už roky, ve snaze ukázat, že zločinný byl jen nacismus!

Ani básničky politických vězňů, které by měly mít patřičný čas si v dokumentu nestačíte přečíst – toto je konec jedné z nich:

…Umírá víra, přátelství i láska,

divoký skřek zní z pravěku,

pro radost ďábla, šílence i šaška,

ožilo zvíře v člověku.

 

J.Š.28.3.2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentáře   

+7 #1 Bergmann 2016-03-26 11:49
Tahle zemanovská a podnikatelská servilnost, ten lezdopr... je prostě hrůza. Styďme se za tyhle vlaječkové akce, dělostřelecké salvy a jiné výmysly,pocháze jící jednoznačně ze zemanovsko-ovča čské kuchyně. Zvlášt tenhle podržtaška Ovčáček leze na nervy a měli by jej namočit do sudu s medem a zasypat peřím.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)