Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Masinova ZdenaZ.M.: „Blahobyt je jako při výchově dítěte spíše k neprospěchu. Když ho budete chránit a bude jako v bavlnce, nebudePutin mlady připravené pro život. Stejné je to s celými společnostmi. Západu přeju, že si nemusel zažít hrůzy totality. Zkušenosti jsou ale nepředatelné, takže západní civilizace není připravená na podrazy, které přicházejí z Kremlu.“– J.Š.: „Jestliže si nechá mnohem silnější a vyspělejší Západ diktovat jedním mužem, znamená to, že ho už žádní skuteční politici nereprezentují. Zbývá jen doufat, že se co nejdříve objeví politici typu W.Churchilla, zavelí odvaze, připravenosti k boji a obětem - ve jménu svobody, proti barbarství a primitivnosti!“

Ruská propaganda je primitivní, ale funguje. Už se nedivím tomu, jak mohl ve třicátých letech Adolf Hitler zblbnout skoro celý národ. Totéž dělá Vladimir Putin teď. Jedinou nadějí jsou Poláci. Nemají tak krátkou paměť jako Češi. „Všichni jsme pro Rusy fašisti. Nejvíc mě děsí, jak je tahle propaganda primitivní. Podobné hloupé lži věřili kdysi Němci Hitlerovi." Západ je zdegenerovaný a proto se zmůže jen na směšné sankce proti Rusku. „Čekám na třetí světovou válku. Putin má obrovskou podporu a bude z toho velký průšvih. Díky své délce života si ověřuji, jak mohl v třicátých letech Adolf Hitler zblblnout davy v Německu. Totéž se nyní děje u primitivů v Rusku. To je neuvěřitelné. Vždyť stačí, když se člověk podívá na ten jeho ksicht. A takový psychopat má skoro devadesát procent podpory. Stydím se za to, že jsem z lidské společnosti."

 … Naivní Západ pak úplně zvoral rok 1989, protože si myslel, že vyhrál studenou válku. Američané dnes nevědí, kudy kam. Izrael, Sýrie, Irák, Ukrajina. Souhra těchto událostí může mít tragické následky jako před druhou světovou válkou. Veřejnost nemá zájem to řešit, události se podceňují, ale pštrosí politika vždy přivodila ještě větší problémy."

Zdegenerovaný Západ

… Západ se nachází ve stavu degenerace. „Má v kebulích jen ty prachy. Spojení materialismu a kapitalismu s východní nabubřelostí byla dost tragédie. Hlavně pro dnešní mladé generace. Mohlo by mi to být jedno, ale tyto vaše generace nejspíš zažijí zase časy nouze. Bude to mít jinou podobu než ty zážitky, co mám za sebou já, ale něco zlého přijde."

„Blahobyt je jako při výchově dítěte spíše k neprospěchu. Když ho budete chránit a bude jako v bavlnce, nebude připravené pro život. Stejné je to s celými společnostmi. Západu přeju, že si nemusel zažít hrůzy totality. Zkušenosti jsou ale nepředatelné, takže západní civilizace není připravená na podrazy, které přicházejí z Kremlu.“ …

Směšné sankce

„Západ si s tím absolutně neví rady a snaží se vyhlašovat různé sankce, ale je to úplně k ničemu. Ukrajina je zcela zničená a psychopat z Kremlu jen čeká na příhodnou situaci, aby si utrhl další kus. Jedině Pobaltí a Poláci mají sevřené zadky natolik, že na to budou dávat pozor a snad zavčas popostrčí i ostatní země z NATO do akce."

Polsko je kvůli historickým zkušenostem s Ruskem dnes jediným větším strážcem Vladimira Putina a jeho rozpínavé politiky. „Poláci nemají krátkou paměť jako má část téhle společnosti. Vědí, o co Rusům jde a kam to může vést. Západ je naivní, jestli si myslí, že takovými šidítky jako polovičaté sankce může jednat s takovým zločincem jako je Putin," je ráda, že se Polsku daří po všech stránkách.

Celý článek:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/tema/Zdena-Masinova-Cekam-treti-svetovou-valku-Kdyz-slysim-o-podpore-zlocince-Putina-stydim-se-za-lidstvo-Zapad-je-zdegenerovany-331438

* * *

P.S.

Jestliže si nechá mnohem silnější a vyspělejší Západ diktovat jedním mužem, znamená to, že ho už žádní skuteční politici nereprezentují. Zbývá jen doufat, že se co nejdříve objeví politici typu W.Churchilla, zavelí odvaze, připravenosti k boji a obětem - ve jménu svobody, proti barbarství a primitivnosti!

 

Jan Šinágl, 22.8.2014

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.45 (20 Votes)
Share

Komentáře   

+2 #6 Tom 2014-08-23 16:48
Já bych k tomuto článku dodal,že ze strany západu to není naivita,ale cynické sobectví.
Ukrajina a státy střední a východní Evropy jsou jim ukradené a rozhodně si kvůli nim nejsou ochotni utahovat opasky.Proto ty polovičaté sankce,aby se vlk nažral a koza zůstala celá.O nějaké vojenské pomoci už ani nemluvě.Histori e se zkrátka stále opakuje a ve 20.století najdeme příkladů dost.Rok 1938(Mnichov),1 956(Maďarsko),1 968(Českosloven sko).
+37 #5 Zemane buble bum 2014-08-22 18:59
Ti to s komoušema uměli. Jak komunisti na Mašíny, tak Mašíni na komunisty. Sláva vyznamenaným hrdinům!
+33 #4 Karel K. 2014-08-22 18:18
Ten ožralej kokot z hradu leze Putlerovi do prdele a to hodně hludoce spolu se sobotkou taky napůl bolševik a komouš a k tomu estébáček to je panečku sestava samej póvl.

Skupina bratří Mašínů si zaslouží velkou poklonu,poctu a uznání za činy které udělali.

Mrtvej Komouš dobrej komouš
-22 #3 Tomáš 2014-08-22 18:04
17 listopad 2013 hlávkovy koleje Praha,kterou pořádal Tomáš Kott spolu s Martou Semelovou.ZDE MŮŽETE SLYŠET I VIDĚT JAK VYPADALA NAŠE AKCE A NAŠE OBHAJOBA MYŠLENEK SOCIALISMU PROTI ODPŮRCŮM!! www.youtube.com/.../
+2 #2 Vitezslav Haramule 2014-08-22 15:25
Co tam ma delat fotografie toho maleho gaunera Putina? Nestastna kombinace fotografii ceskych hrdinu s otlemenym kejbidzakem ve vyvoji.
+29 #1 Jan Chlumský 2014-08-22 13:36
Neuměl bych to říci lépe než Vy paní Mašínová. Co s dnešní situací udělá ten náš ožralka prezident a ta zlodějské banda lumpenproletari átu ve vládě je ve hvězdách. Evropa se přelidňuje, orné půdy ubývá a zkušeným přemýšlivým lidem je nad slunce jasné, že Putin si brousí zuby na další ukousnutí. Jak správně říkáte - podívejte se na ten jeho ksicht a hned víte co jiní nevědí. Je to komunistická falešná zrůda, kterou ten blbý ruský národ zbožňuje. Problém je, že u nás je podobných idiotů také přehršle, a nikdo s tím nic neudělá...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)